Urenportals: Klant | Medewerker
techniek vacatures

+200 vacatures techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Chef Werkplaats Almere

Ben jij een leider die houdt van techniek en analytisch denken? Zo ja, dan hebben we een geweldige kans voor jou. We zijn op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde Chef Werkplaats! Als Chef Werkplaats ben jij de persoon die de werkplaats, werkvoorbereiding en logistiek aanstuurt.Klinkt dit als iets waar jij je tanden in wilt zetten? Lees dan snel verder.Over de functie: Als Chef Werkplaats heb je een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je dagelijks met verschillende aspecten van ons bedrijf te maken hebt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de werkplaats, maar ook voor de afdeling werkvoorbereiding en logistiek. Je houdt toezicht op de processen en zorgt ervoor dat deze soepel verlopen. Je weet wat er nodig is om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en zorgt ervoor dat deze op tijd worden afgeleverd.Je bent ook verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel en het creëren van een prettige werksfeer. Je weet hoe je mensen kunt motiveren om hun beste beentje voor te zetten en zorgt ervoor dat de werkzaamheden op een efficiënte manier worden uitgevoerd. Door jouw leiderschap, analytisch denken, procesmatig werken, besluitvaardigheid en technisch inzicht weet jij als geen ander hoe je deze taken moet uitvoeren.

Lees meer
Almere
€4.500,00 – €5.200,00
Fulltime

Allround technicus installatietechniek Amsterdam

Ben jij een proactieve allround technicus, denk je in oplossingen en vind je het leuk om aan technische storingen te werken? In de regio Amsterdam ben ik per direct op zoek naar een allround installatie technicus.Als allround technicus ligt je focus op het verhelpen van storingen aan installaties aan de hand van meldingen. Hierbij onderzoek je oplossingen voor gecompliceerde storingen en adviseer je over de mogelijkheden. Daarnaast verricht je preventief en correctief onderhoud aan nieuwbouw- en uitbreidingswerk op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied.Wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op via 06-46624081.

Lees meer
Amsterdam
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider watertechnische installaties Pijnacker

Als werkvoorbereider (waterzijdige) installatietechniek bij Jackling heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het onderhouden van interne en externe contacten en het stroomlijnen van de projectadministratie. Je stelt materiaallijsten samen en begeleidt het inkoopproces. Daarnaast geef je op effectieve wijze sturing aan het projectteam en controleer je de installatietekeningen en pas je deze indien nodig aan.Je denkt proactief mee over eventuele verbeterpunten want goed is het gevaar van beter. Je bent als werkvoorbereider installatietechniek operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten samen met de mannen buiten. Je overlegt regelmatig over de voortgang en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers in een duidelijk advies worden verwoord.

Lees meer
Pijnacker
€2.800,00 – €3.360,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek Hoofddorp

Als (junior) werkvoorbereider ben jij oplossingsgericht. Je gaat werken aan uitdagende projecten in de utiliteit en woningbouw. Een succesvol project begint bij een goede voorbereiding. Daarom ben ik op zoek naar een gemotiveerde techneut met elektrotechnische achtergrond die ons als werkvoorbereider wilt versterken.In jouw functie als werkvoorbereider heb je veel verantwoordelijkheid. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van projecten. Het project begin jij met het inwinnen van projectinformatie, zodat jij een goede planning kan opmaken voor het inkopen van materiaal en de monteurs. Deze planning bewaak je en je stuurt monteurs en leveranciers aan. Daarnaast voer je het overleg met de projectmanager. Samen met de projectmanager maak je calculaties en zorg je voor het in kaart brengen van risico’s en het signaleren van afwijkingen.Je komt in een jong team van werkvoorbereiders, projectleiders en monteurs te werken. We vinden ontwikkeling belangrijk. Of je nou een starter of ervaren werkvoorbereider bent, we helpen je graag bij het ontwikkelen en doorgroeien.Past deze functie bij jou en ben je enthousiast? Solliciteer dan direct!

Lees meer
Hoofddorp
€2.700,00 – €3.300,00
Fulltime

Elektromonteur Utiliteit Ede

JACkLING hartje Elektromonteur. Na bijna 10 jaar in dit vak bij een werkgever die al 20 jaar precies weet hoe het werkt durf ik dat wel te zeggen. Lees even verder wil je?Op dit moment ben ik namelijk actief aan het werven voor een Elektromonteur Utiliteit. In deze functie ben je aan het werk op onze projecten in de Utiliteit. Denk hierbij aan de bouw, ombouw of renovatie van scholen, kantoren, ziekenhuizen, distributiecentra of fabriekspanden. Hier worden door ons naast de “standaard” elektrotechnische systemen ook brandmeld- en andere beveiligingssystemen geïnstalleerd. Daarnaast draai jij als Elektromonteur Ultiliteit je hand niet om voor een datanetwerk of een CCTV systeem.Naast je dagelijkse werk ben je bij JACkLING ook bezig met je toekomst. Dit doe je samen met mij, vanuit Veenendaal word ik jouw projectmanager. Je kunt bij mij terecht wanneer je je technisch wilt specialiseren, maar ook wanneer het even niet gaat zoals je wil en je gewoon even je ei kwijt wil.Samen sterk, ik geloof er in. Kom je erbij? Solliciteer snel!

Lees meer
Ede
€2.500,00 – €3.300,00
Fulltime

CNC Frezer Aalsmeer

Word jij onze nieuwe CNC frezer die zichzelf naar een nieuw niveau wilt tillen. Je bent bekend met CNC Frezen en bereid om jezelf hier verder in te ontwikkelen.Je bent als CNC frezer verantwoordelijk voor het uitvoeren van verspanende bewerkingen met behulp van CNC bewerkingsmachines, met een focus op de voor- en nabewerking van producten. De programma’s worden aangeleverd door de CAD/CAM programmeur, maar met jouw inzicht weet je de juiste aanpassingen te maken. Je werkt zowel aan enkelstuks als seriematig werk.Hoe ziet jouw dag er uit? Je dag begint met een kop koffie met je collega’s. Om 07:30 begint je werkdag. Je pakt de voor jouw klaar gelegde werkorder en stelt de machines in voor de producten die jij moet gaan maken. De te bewerken materialen liggen klaar in het magazijn en je kunt de productie starten. Bij elk product dat gemaakt wordt, doe jij na een bepaalde hoeveelheid een meting om te zien of het product er op de juiste manier uit komt. Op deze manier wordt de kwaliteitsgarantie gewaarborgd. Kwaliteit waar jij voor staat.Na een productieve dag stap je in de auto en rijd je met een voldaan gevoel naar huis om dit de volgende dag weer net zo goed over te doen. Ben jij die CNC Frezer die ik zoek? Solliciteer dan nu!

Lees meer
Aalsmeer
€2.600,00 – €3.000,00
Fulltime

Engineer werktuigbouwkunde Zevenaar

Het is tijd. Tijd voor groei. Als Mechanical Engineer hebben wij jou nodig voor onze zwaardere projecten. Hierbij is het uiteraard van belang dat je kunt tekenen met 3D pakketten zoals Soldiworks, Inventor of bijvoorbeeld HICAD. Daarnaast zijn wij op zoek naar mensen met concrete kennis binnen de machinebouw; je wordt namelijk betrokken vanaf de conceptfase. Onze ervaring is dat mensen met ervaring als engineer automotive ook erg goed passen op deze functie!Uiteraard is het belangrijk om scherp te zijn op haalbaarheid en maakbaarheid. Maar nog veel belangrijker is jouw rol wanneer het aankomt op het doorrekenen van de constructies, het onderbouwen van je keuzes en hierin zorgen voor een vloeiend verloop van het ontwerpproces. Jij bent onderscheidend wanneer je naast de ‘standaard’ engineering tot nieuwe oplossingen komt bij het uitwerken van de klantwens.Mocht je als Mechanical Engineer extra modules moeten beheersen met tekenpakketten zoals Inventor of Solidworks dan zorgen wij er samen voor dat je hierin wordt getraind. Denk hier bij aan (Flow)Simulaties of specifieke kracht of sterkte berekeningen.Bij Jackling Engineering zorg jij er als Mechanical Engineer met jouw expertise voor dat onze klanten op tijd en binnen de gestelde budgetten de machine geleverd krijgen.Gun jezelf meer, solliciteer nu!

Lees meer
Zevenaar
€2.800,00 – €3.700,00
Fulltime

Constructeur Werktuigbouw Vaassen

Wil je meer? Dat kan. Wij namelijk ook. Op dit moment zijn we op zoek naar een Constructeur Werktuigbouwkunde. Naast dat je nauw samenwerkt met de andere afdelingen ben je voornamelijk aan het werk met de ondersteunende tekenaars. Jij bent namelijk niet bezig met de details maar met het grote geheel.Je houdt in de gaten of de planning wordt gehaald en controleert het werk van je team. Hier is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen werkplezier en ontwikkeling. Jij bent vooral bezig met het technische aspect; je bent dus geen coach of therapeut; je weet het alleen beter. Technisch gezien dan.Als Constructeur werktuigbouw is het belangrijk dat je ervaring hebt met diverse sterkteberekeningen (FEM, EEM, FEA) en dat je ervaring hebt met 3D tekenpakketten zoals bijvoorbeeld Inventor, Solidworks of Solid Edge. Daarbij sta je er niet alleen voor; je overlegt waar nodig met de projectleider en wanneer je binnen je projectteam je ei even niet kwijt kunt staan wij voor je klaar! Aan het einde van het project zetten wij jou als constructeur werktuigbouwkunde voor het blok. We kunnen namelijk twee kanten op: wil je de diepte of de breedte in? Een volgend project bij Jackling Engineering staat klaar, maar de kans is ook zeer groot dat onze klant jou een contract aanbiedt.Jij hebt het dus voor het zeggen, wil je het ons vertellen? Als jij je cv opstuurt zorgen wij voor de rest!

Lees meer
Vaassen
€3.200,00 – €4.300,00
Fulltime

Werkvoorbereider WTB Doorn

Regel het maar. Deze uitspraak begint bij vertrouwen en klinkt als muziek in de oren van elke Werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Jij weet namelijk beter wat er nodig is dan wie ook.Als werkvoorbereider WTB durf je keuzes te maken en heb je het inzicht om in te schatten of zaken kloppen of niet. Bijvoorbeeld een komma die net een decimaal verkeerd staat valt bij jou direct op. Daarnaast weet jij wat er nodig is in de werkplaats om er voor te zorgen dat jouw collega’s daar hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Hierbij kan het voorkomen dat je kleine correcties uitvoert op tekeningen of dat je net even slimmer besteld zodat iedereen in de werkplaats door kan.Ben je sterk in plaatwerk? Heb je ervaring binnen de machinebouw of heb je juist meer met staal gewerkt? Ben je als werkvoorbereider een organisator of ben je juist meer cijfergericht? Door onze uitgebreide klantenkring is er altijd wel een project dat bij jou past!Krijg jij alle ruimte die je nodig hebt in je werk? Bij Jackling Engineering zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider WTB die zijn of haar mannetje staat. Wij willen weten waar jouw kracht ligt en hoe jij het gelukkigst wordt op je werk.Solliciteer nu en laat je informeren over de mogelijkheden over deze gave vacature!

Lees meer
Doorn
€2.700,00 – €4.500,00
Fulltime