Urenportals: Klant | Medewerker
techniek vacatures

+200 vacatures techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Constructiebankwerker Lasser

Voor ons team ben ik opzoek naar een constructiebankwerker lasser. Belangrijk hierin is dat je ervaring heb met MIG/MAG lassen. Kun je verder ook tekeningen lezen en samenstellen? Lees dan rustig verder!Als constructiebankwerker lasser is geen dag hetzelfde en krijg je met verschillende werkzaamheden te maken, lekker uitdagend toch? Je bent bijvoorbeeld bezig met verschillende staalconstructies, trappen en bordessen voor bijvoorbeeld kantoorpanden. Verder is het belangrijk dat je hierin zelfstandig kunt werken.

Lees meer
Harderwijk
€1.900,00 – €2.500,00
Fulltime

Tekenaar Constructeur verpakkingsmachines Veenendaal

Als tekenaar-constructeur verpakkingsmachines bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het mechanische gedeelte van de engineering van de machine. Je tekent in SolidWorks en AutoCAD en werkt nauw samen met verschillende technische disciplines.Het ontwerpen van een nieuwe verpakkingslijn voor een klant in de foodindustrie is een voorbeeld van een project. Hierbij zet je al je expertise in om de klantwensen te vertalen naar een 3D tekeningenpakket en een tekeningenpakket voor de werkvoorbereiding en de werkplaats. Je begint het project met het analyseren van de wensen van de klant. Hierbij is het belangrijk dat je begrijpt wat de klant wil bereiken met de verpakkingslijn en dat je rekening houdt met de geldende wet- en regelgeving. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwerpen van de verpakkingslijn in SolidWorks en AutoCAD. Hierbij houd je rekening met zaken als efficiency, ergonomie en veiligheid.Na het ontwerpen van de verpakkingslijn voer je verschillende sterkteberekeningen uit om te zorgen dat de machine veilig en stabiel is. Als dit allemaal in orde is maak je een tekeningenpakket voor de werkvoorbereiding en de werkplaats. Hierbij zorg je ervoor dat alle benodigde materialen en onderdelen op tijd worden besteld zodat de productie van de verpakkingslijn soepel verloopt.Als de verpakkingslijn is gebouwd ben jij degene die zorgt dat alles naar volle tevredenheid van de klant wordt opgeleverd. Je voert een laatste controle uit en gaat samen met de klant de verpakkingslijn testen.Als alles goed werkt en de klant tevreden is kan jij als tekenaar-constructeur trots terugkijken op een geslaagd project!Past dit bij je en zoek je een volgende stap in je carrière? Solliciteer direct of bel met Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Veenendaal
€3.600,00 – €4.500,00
Fulltime

Elektromonteur Wijchen

Stop met verder zoeken! Hoe vet is het om te werken als elektromonteur in het hogere ”risico” segment? Voor een klant in Nijmegen ben ik opzoek naar een monteur met ervaring als elektromonteur. De opdrachtgever voert haar werkzaamheden uit in de specialisatie van; VIP (Villa’s) en Zakelijke markt. Ze leveren totaalpakketten aan veiligheidsoplossingen die volledig worden samengesteld naar de wensen van de klant.

Lees meer
Nijmegen
€2.550,00 – €3.200,00
Fulltime

Medewerker montage Amsterdam

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde montagemedewerker die ons team in Amsterdam komt versterken. Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het monteren en installeren van diverse staalproducten op locatie. Denk hierbij aan deuren, kozijnen, trappen, relingen. Werkzaamheden gebeuren onder andere op Schiphol. Je werkt in teamverband en hebt een proactieve houding om samen tot het gewenste resultaat te komen.Jouw taken:– Monteren en installeren van diverse projecten op locatie – Assisteren bij het laden en lossen van materialen en gereedschappen – Verantwoordelijk voor het correct en veilig gebruiken van gereedschappen en machines – Meedenken over verbeteringen en oplossingen om het montagewerk nog efficiënter te maken – Zorg dragen voor een opgeruimde en veilige werkplekHeb ik je interesse? Solliciteer direct

Lees meer
Amsterdam
€2.600,00 – €3.100,00
Fulltime

Elektromonteur in Oosterbeek

Hey elektromonteur, stop met verder zoeken. Ben jij een elektromonteur die alles weet van elektra? Ben je ook toe aan een nieuwe stap in je carrière, wil je verder leren en een goed salaris verdienen? Lees dan snel verder!Voordat je aan de slag gaat, kom ik graag eerst met je in gesprek onder het genot van een kop koffie om samen te kijken waar jou kwaliteiten en interesses liggen. Maar vooral; waar word jij gelukkig van? Ben jij bijvoorbeeld een echte teamplayer, of werk je liever indien het mogelijk is vooral alleen. Klinkt het je dan heel tof om uitdagende projecten in te mogen vullen, zoals het aansluiten van een machine of misschien wel het ondersteunen van de technische dienst? Of wil je werken in de utiliteitsbouw? Dit zijn allemaal opties die bij JACkLING mogelijk zijn.

Lees meer
Oosterbeek
€2.400,00 – €3.000,00
Fulltime

Elektromonteur Industriële Automatisering Zevenaar

Over de functie:Als elektromonteur industriële automatisering bij JACkLING ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en machines in de industrie. Je werkt nauw samen met collega elektromonteurs, engineers en operators om ervoor te zorgen dat onze systemen en machines optimaal functioneren.Een typische dag als elektromonteur industriële automatisering bij ons bedrijf omvat:– Het installeren en programmeren van elektrische systemen en machines, zoals PLC’s, HMI’s en frequentieregelaars – Het onderhouden en repareren van elektrische systemen en machines om de uptime te maximaliseren – Het analyseren van problemen in de machines en systemen en het oplossen van deze problemen – Het adviseren van klantenWaar nodig krijg je cursussen en trainingen en zorgen we ervoor dat jij je als collega bij JACkLING gewaardeerd voelt. Ook zin om bij team JACkLING te horen? Solliciteer direct of bel eerst met Maarten (06-2565536)

Lees meer
Zevenaar
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Elektromonteur service en onderhoud Ede

Over de functie:Als elektromonteur onderhoud en service bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van verschillende soorten elektrische apparatuur en systemen. Je werkt nauw samen met andere elektromonteurs en technici om ervoor te zorgen dat onze apparatuur en systemen goed werken en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.Een typische dag als elektromonteur onderhoud en reparatie bij ons bedrijf omvat:Het controleren en testen van verschillende soorten elektrische apparatuur en systemen om te zorgen dat ze goed functioneren Het repareren of vervangen van onderdelen van defecte apparatuur of systemen Het uitvoeren van preventief onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen Het bijhouden van rapporten en documentatie over de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd Het adviseren van klanten over de beste manieren om hun elektrische systemen te onderhouden en te verbeteren

Lees meer
Ede
€2.300,00 – €2.900,00
Fulltime

Projectleider gebouw gebonden installaties Zuid Holland

Bedrijfsprofiel: Wij zijn een toonaangevende technische dienstverlener met jarenlange ervaring in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van gebouwgebonden installaties. Als Projectleider Gebouwgebonden Installaties ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van complexe projecten op het gebied van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en klimaatinstallaties.Functieomschrijving: Als Projectleider Gebouwgebonden Installaties ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van diverse projecten. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, de kwaliteit en het budget. Je stuurt een team van werkvoorbereiders, tekenaars en monteurs aan en zorgt voor een efficiënte en effectieve samenwerking binnen het team.Taken en verantwoordelijkheden:Het opstellen en bewaken van de projectplanning Het aansturen van een team van werkvoorbereiders, tekenaars en monteurs Het bewaken van de kwaliteit van het project Het bewaken van het budget en de financiële voortgang van het project Het onderhouden van contact met de opdrachtgever en andere stakeholders Het signaleren van afwijkingen en het nemen van maatregelen Het coördineren van de inkoop en logistiek van de benodigde materialen Het zorgdragen voor een efficiënte en effectieve samenwerking binnen het team

Lees meer
‘S-Gravenhage
€4.500,00 – €5.500,00
Fulltime

Chef Werkplaats Almere

Ben jij een leider die houdt van techniek en analytisch denken? Zo ja, dan hebben we een geweldige kans voor jou. We zijn op zoek naar een enthousiaste en getalenteerde Chef Werkplaats! Als Chef Werkplaats ben jij de persoon die de werkplaats, werkvoorbereiding en logistiek aanstuurt.Klinkt dit als iets waar jij je tanden in wilt zetten? Lees dan snel verder.Over de functie: Als Chef Werkplaats heb je een veelzijdige en uitdagende functie waarbij je dagelijks met verschillende aspecten van ons bedrijf te maken hebt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de werkplaats, maar ook voor de afdeling werkvoorbereiding en logistiek. Je houdt toezicht op de processen en zorgt ervoor dat deze soepel verlopen. Je weet wat er nodig is om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en zorgt ervoor dat deze op tijd worden afgeleverd.Je bent ook verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel en het creëren van een prettige werksfeer. Je weet hoe je mensen kunt motiveren om hun beste beentje voor te zetten en zorgt ervoor dat de werkzaamheden op een efficiënte manier worden uitgevoerd. Door jouw leiderschap, analytisch denken, procesmatig werken, besluitvaardigheid en technisch inzicht weet jij als geen ander hoe je deze taken moet uitvoeren.

Lees meer
Almere
€4.500,00 – €5.200,00
Fulltime