Urenportals: Klant | Medewerker
techniek vacatures

+250 vacatures techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Servicemonteur beveiligingsinstallaties Haarlem

Als servicemonteur houd jij je graag bezig met het onderhouden van beveiligingsinstallaties. Jij zorgt ervoor dat gezinnen en bedrijven hun veiligheid op orde hebben. Los jij problemen creatief op? Dan zoek ik jou. Je gaat op pad in een door jou ingerichte servicebus met goed gereedschap. Als servicemonteur beveiligingsinstallaties heb je een veelzijdige functie. De taken variëren van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Als servicemonteur ben jij in staat om technische vraagstukken uit te leggen aan de klant. Bij voorkeur ben je bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingsinstallaties. Schrik niet! Alles is te leren. Je gaat zelfstandig op pad, maar bent onderdeel van een hecht team. Heb je hulp nodig bij een klus dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd thuis is. Word jij onze nieuwe servicemonteur? Solliciteer via de button of bel naar 06 17 36 23 22.

Lees meer
Haarlem
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

CNC Draaier met CAD/CAM Programmeren Veenendaal

Heb jij een passie voor precisie en techniek? Wil je werken in een innovatieve en dynamische omgeving waar jouw vaardigheden gewaardeerd en verder ontwikkeld worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze moderne productieafdeling zoeken wij een gedreven en ervaren CNC Draaier met kennis van CAD/CAM programmeren. Met focus op innovatie en kwaliteit. Wij leveren hoogwaardige producten en oplossingen aan onze klanten wereldwijd en zijn voortdurend bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze processen. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die samen streven naar het beste resultaat. Wat ga je doen? Het instellen, programmeren en bedienen van CNC-draaibanken. Het ontwikkelen van CNC-programma’s met behulp van CAD/CAM-software. Het lezen en interpreteren van technische tekeningen en specificaties. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles om te zorgen dat producten aan de hoogste normen voldoen. Het onderhouden van de CNC-machines en het oplossen van eventuele storingen. Samenwerken met collega’s om continue verbeteringen in het productieproces te realiseren.

Lees meer
Veenendaal
€3.000,00 – €3.700,00
Fulltime

Maintenance Engineer E/W Gebouwgebonden Installaties Amstelveen

Bij deze Tech Campus staan innovatie en duurzaamheid centraal. Als toonaangevend bedrijf in energiesector, bieden wij geavanceerde oplossingen voor gebouwgebonden installaties. Onze missie is om efficiënte, betrouwbare en duurzame werkomgevingen te creëren. Ter versterking van ons technische team zoeken wij een gedreven Maintenance Engineer E/W die onze installaties in topconditie houdt. Als Maintenance Engineer E/W (Elektrisch/Werktuigbouwkundig) ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de optimalisatie van onze gebouwgebonden installaties. Je werkt aan uiteenlopende systemen, van HVAC en elektriciteitsvoorzieningen tot sanitaire installaties. Jouw expertise zorgt ervoor dat onze faciliteiten soepel en betrouwbaar functioneren. Taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan elektrische en werktuigbouwkundige installaties Analyseren en oplossen van storingen en technische problemen Uitvoeren van inspecties en het opstellen van onderhoudsplannen Optimaliseren van installaties en processen om de betrouwbaarheid en efficiëntie te verhogen Samenwerken met collega’s en externe partners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden Rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen aan de Maintenance Manager Bijdragen aan projecten voor de implementatie van nieuwe installaties of upgrades

Lees meer
Amstelveen
€4.000,00 – €4.800,00
Fulltime

AV Field Service Engineer – Haarlem

Ben jij een serieuze AV technicus met een reislustig instelling? Dan heb ik een gave functie open staan! Jij gaat als field service engineer werken aan de meest geavanceerde AV installaties aan boord van superjachten. Dit gebeurd wereldwijd. Na een trainingsperiode die afhangt van jouw kennis en kunde ga jij de wijde wereld in. Het is aan jou om storingen op te lossen en updates uit te voeren op alle AV-, IT- licht- en beveiligingsinstallaties aan boord. Dus buiten het feit dat jij bezig bent met werk wat je ontzettend leuk vind, mag je dit ook nog eens doen op de gaafste superjachten op de gaafste plekken.

Lees meer
Haarlem
€2.500,00 – €2.900,00
Fulltime

Zelfstandige Elektromonteur Grachtenpand Amstelveen

Ben jij een ervaren elektromonteur met een passie voor renovatieprojecten en grachtenpanden in Amsterdam? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Voor verschillende projecten in Amsterdam, met name renovaties binnen prachtige grachtenpanden, zijn wij op zoek naar een zelfstandige elektromonteur, inclusief ZZP’ers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende elektrotechnische renovatiewerkzaamheden. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en ervaring hebt met het lezen van technische tekeningen. Je zult je bezighouden met het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen binnen de grachtenpanden, waarbij je ervoor zorgt dat alles voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Je taken omvatten onder meer het leggen van bekabeling, het monteren van schakelmateriaal, het aansluiten van verlichting en het installeren van stopcontacten. Ook het oplossen van eventuele storingen en het uitvoeren van aanpassingen behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Als zelfstandige elektromonteur ben je flexibel, proactief en heb je oog voor detail. Je werkt nauwkeurig en efficiënt, waarbij je eventuele uitdagingen tijdens het project zelfstandig kunt oplossen. Dus, als jij klaar bent voor een uitdagend renovatieproject in het prachtige Amsterdamse grachtenpand, waarbij je jouw vaardigheden als elektromonteur kunt laten zien, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Amstelveen
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Recruitment consultant Lansingerland

Ben je nou recruiter, recruitment consultant, accountmanager, projectmanager? Of een gedreven ondernemende humorvolle dame of heer die het maximale uit zichzelf wil halen? Onze voorkeur gaat uit naar het laatste. 1 ding is zeker, vanuit ons kantoor in Berkel en Rodenrijs ben jij bezig met het verder opbouwen van jouw eigen vestiging en bepaal je jouw eigen succes. Geen dag is hetzelfde, zo ben je het ene moment bezig met het behartigen van de belangen van jouw techneuten, zo ben je het volgende moment samen met een grote klant, binnen de machinebouw of elektrotechniek, aan het kijken hoe jij zijn problemen kunt oplossen. Hier heb je doorzettingsvermogen, energie, inzicht en een gezond stel hersenen voor nodig. Het helpt, als je technisch geïnteresseerd bent en de taal van de werkvloer spreekt. Als jij open staat voor succes, kunnen wij je een omgeving en de begeleiding geven, waarin je die successen kunt behalen. Kortom, ben jij die nuchtere doener, die het maximale uit zichzelf wil halen, solliciteer dan snel op deze mooie baan in Berkel en Rodenrijs.

Lees meer
Berkel en Rodenrijs
€2.900,00 – €3.400,00
Fulltime

Leerling Loodgieter Amstelveen

Ben jij klaar om een nieuwe carrière te starten en heb je interesse in het loodgieter vak? Voor projecten in de woningbouw in de regio Amsterdam ben ik op zoek naar een enthousiaste leerling loodgieter die ons team komt versterken. Als leerling loodgieter krijg je de kans om het vak in de praktijk te leren door mee te lopen met ervaren loodgieters. Je begint met het assisteren bij de installatie van water- en gasleidingen, sanitaire installaties en verwarmingssystemen. Door het maken van meters en het opdoen van praktijkervaring leer je al snel de kneepjes van het vak en ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan als loodgieter. Ben jij klaar voor deze leerzame en uitdagende functie? Solliciteer dan direct via de button en zet de eerste stap in jouw carrière als loodgieter! Of neem contact met mij op via tel: 06 17 36 23 22

Lees meer
Amstelveen
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Zelfstandige Elektromonteur Alkmaar

Op zoek naar een uitdagende kans als zelfstandige elektromonteur in Noord-Holland? Heb je ervaring in renovatie- en nieuwbouwprojecten binnen de utiliteitsbouw? Dan hebben wij de perfecte gelegenheid voor jou om je vaardigheden te laten schitteren! Als zelfstandige elektromonteur krijg je de kans om aan de slag te gaan met een breed scala aan elektrotechnische werkzaamheden op diverse projecten in Noord-Holland. Of het nu gaat om renovatieprojecten waarbij bestaande installaties moeten worden gemoderniseerd of om nieuwbouwprojecten binnen de utiliteitsbouw, jij bent de expert die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je zult verantwoordelijk zijn voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en apparatuur. Of het nu gaat om verlichting, bekabeling, schakelkasten of andere elektrotechnische componenten, jij zorgt ervoor dat alles voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Als zelfstandige elektromonteur werk je zelfstandig, maar je bent ook in staat om effectief samen te werken met andere vakmensen op de projectlocatie. Je bent flexibel, proactief en hebt oog voor detail, waardoor je in staat bent om eventuele uitdagingen tijdens het project snel en efficiënt op te lossen. Deze rol biedt niet alleen een kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen, maar ook om je eigen ondernemerschap te tonen. Zowel zelfstandigen (ZZP’ers) zijn welkom om te solliciteren. Dus, als jij klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière en graag je talenten wilt inzetten op mooie projecten in Noord-Holland, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Alkmaar
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Servicemonteur Elektrotechniek Amstelveen

He servicemonteur elektrotechniek! Wil je veel afwisseling en uitdaging in werk en een goed salaris verdienen? Lees dan snel verder! Hoe ziet je dag eruit? Samen met je team ga je ’s ochtends naar locatie om te sleutelen aan aan technische installaties. Je bent verantwoordelijk voor het (zelfstandig)installeren, aansluiten en testen van de installaties. Als servicemonteur val je onder de chef service monteur/ contractbegeerder en werk je natuurlijk samen met collega technici. Hiernaast stuur je derden aan op de werklocatie. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op een veilige manier gebeuren. Na afloop ga je met een goed gevoel naar huis. Als servicemonteur elektrotechniek kom je te werken in de buitendienst. Je komt op gave locaties variërend in grootte en adviseert innovatieve oplossingen voor onze klanten die toekomstgericht zijn. We zorgen ervoor dat jij kunt werken in jouw eigen regio. Als servicemonteur elektrotechniek jouw werk zeer divers. Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Amstelveen
€2.900,00 – €3.300,00
Fulltime