Urenportals: Klant | Medewerker
techniek vacatures

+250 vacatures techniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Servicemonteur werktuigbouw Ede

Ben jij een servicemonteur werktuigbouw met voorliefde voor werktuigbouw en machinebouw? Zoek je een uitdagende functie als field service engineer?Als servicemonteur werktuigbouw ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan machines en installaties. Je hebt een achtergrond in werktuigbouwkunde en beschikt over uitgebreide kennis van machinebouw. Met jouw technisch inzicht en vaardigheden zorg je ervoor dat de machines optimaal blijven functioneren.In je rol als servicemonteur werktuigbouw werk je voornamelijk op locatie bij klanten, waar je service verleent en storingen oplost. Je bent een expert op het gebied van werktuigbouwkunde en hebt ervaring met het werken met PLC-systemen. Jouw klantgerichte aanpak en probleemoplossend vermogen stellen je in staat om een uitstekende service te bieden.Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en je skills verder ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog!

Lees meer
Ede
€3.858,05 – €4.243,82
Fulltime

Monteur Elektro Werkplaats Nijkerk

Werken aan innovatieve machines! Wij hebben ruimte in ons team, join us.Voor onze elektro afdeling zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Heb jij affiniteit met hightech machines, elektro en/of elektronica? Dan kom ik graag met je in contact, mijn naam is MaartenIn deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor assemblage van elektrotechnische/elektronische modules en producten volgens de juiste specificaties je gebruikte hierbij e-schema’s en tekeningen.Jouw takenpakket gaat bestaan uit: Het assembleren, bedraden, testen, instellen en programmeren van elektro modules en producten, zoals de besturingskasten en detectieapparatuur (wegen, meten e.d.) Jij zorgt dat de modules en producten tijdig en volgens de juiste kwaliteit en specificaties worden geregistreerd. Je maakt (deel)orders klaar en vervoert de producten d.m.v. interne transportmiddelen, zodat het kan worden opgeleverd aan (interne) klanten; Wij hebben niet alle wijsheid in pacht dus, meedenken en voorstellen van verbeteringen t.b.v. de verdere ontwikkeling van de afdeling, kom maar door

Lees meer
Nijkerk
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime

Productie ingenieur (elektrotechniek) Harderwijk

Oplossingsgericht werken aan innovatieve machineparkenAls Productie-ingenieur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de productieprocessen van onze machines. Je werkt nauw samen met productontwikkeling, productie en engineering om ervoor te zorgen dat onze machines efficiënt en betrouwbaar worden geproduceerd.In deze rol:Werk je in multidisciplinaire teams aan de introductie van nieuwe producten en het verbeteren van de montagevolgorde, normtijden en werkmethoden van bestaande producten. Ben je vroeg betrokken bij productontwikkeling en vertaal je het productontwerp naar een ontwerp dat past binnen de verschillende productiestrategieën. Ondersteun je de productieafdelingen bij de bouw van ontwikkelmachines. Ben je dé expert op elektrotechnisch vlak binnen het team. Geef je gevraagd en ongevraagd input over assemblage instructies en verbeteringen van de maakbaarheid. Denk je vanuit jouw focus op de elektrotechniek ook aan het ontwikkelen van testapparatuur.

Lees meer
Harderwijk
€3.600,00 – €4.500,00
Fulltime

Engineer Productiesystemen (elektrotechniek) Nijkerk

Maak de toekomst van onze machines meeAls productiesystemen Engineer bij Jackling engineering ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de maakbaarheid van onze machines. Je werkt nauw samen met productontwikkeling, productie en engineering om ervoor te zorgen dat onze machines efficiënt en betrouwbaar worden geproduceerd. Je werkt projectmatig wat zorgt voor veel afwisseling.In deze rol:Werk je in multidisciplinaire teams aan de introductie van nieuwe producten en het verbeteren van de montagevolgorde, normtijden en werkmethoden van bestaande producten. Ben je vroeg betrokken bij productontwikkeling en vertaal je het productontwerp naar een ontwerp dat past binnen de verschillende productiestrategieën op basis van Lean principes. Ondersteun je de productieafdelingen bij de bouw van ontwikkelmachines. Ben je dé expert op elektrotechnisch vlak binnen het team. Geef je gevraagd en ongevraagd input over assemblage instructies en verbeteringen van de maakbaarheid. Denk je vanuit jouw focus op de E kant ook aan het (laten) ontwikkelen van testapparatuur.

Lees meer
Nijkerk
€3.800,00 – €4.800,00
Fulltime

Meet- en regeltechnicus Aalsmeer

Ben jij een ervaren elektromonteur met kennis van zwakstroom en een passie voor meet- en regeltechniek? Zoek je een uitdagende functie als meet- en regeltechnicus en lijkt het je leuk om over het terrein van Schiphol te werken?Als meet- en regeltechnicus voert je onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische installaties uit en kom je ter plaatse in geval van storingen. Daarnaast geef je advies op het gebied van verduurzaming en optimalisatie. De werkzaamheden vinden voornamelijk op en om Schiphol plaats. Je werkt nauw samen met andere technische collega’s om ervoor te zorgen dat alle technische installaties in de gebouwen optimaal functioneren.Op Schiphol kom je voor unieke uitdagingen te staan. Je bent betrokken bij het inregelen en monitoren van klimaat- en ventilatiesystemen, energiebeheersystemen en andere essentiële technische systemen zoals bijvoorbeeld hangars en kantoorpanden. Je zorgt ervoor dat alle metingen accuraat worden uitgevoerd en dat eventuele afwijkingen snel worden opgespoord en verholpen.

Lees meer
Aalsmeer
€3.000,00 – €4.000,00
Fulltime

Constructiebankwerker Lasser – Vlaardingen

Ter versterking van het team zoeken wij een gemotiveerde constructiebankwerker lasser. Wil jij aan de slag bij een gezellig en oer Rotterdams las en constructiebedrijf? Solliciteer dan nu!Onder de rook van Rotterdam ligt een uniek familiebedrijf waar inmiddels al ruim 40 jaar vakwerk geleverd wordt. Jouw potentieel nieuwe werkgever is met name gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van trappen, hekwerk en bordessen, echter worden er ook speciale projecten op aanvraag vervaardigd. Zo is er onlangs bijvoorbeeld een serie kleine boten gebouwd en er worden ook projecten uitgevoerd voor bijvoorbeeld energieleveranciers.Zoek jij een baan waarbij je aan uiteenlopende werkstukken kunt werken zowel in de werkplaats als op verschillende locaties? Wil jij aan de slag als constructiebankwerker lasser voor dit gezellige en laagdrempelige bedrijf waar iedereen elkaar op z’n Rotterdams nog ouderwets de waarheid vertelt? Solliciteer dan nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel of app Dylan via 06 19 01 35 70 en kijk samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn.

Lees meer
Vlaardingen
€2.500,00 – €3.200,00
Fulltime

Werkvoorbereider watertechnische installaties Delft

Als werkvoorbereider (waterzijdige) installatietechniek bij Jackling heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Tot je werkzaamheden behoren onder andere het onderhouden van interne en externe contacten en het stroomlijnen van de projectadministratie. Je stelt materiaallijsten samen en begeleidt het inkoopproces. Daarnaast geef je op effectieve wijze sturing aan het projectteam en controleer je de installatietekeningen en pas je deze indien nodig aan.Je denkt proactief mee over eventuele verbeterpunten want goed is het gevaar van beter. Je bent als werkvoorbereider installatietechniek operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten samen met de mannen buiten. Je overlegt regelmatig over de voortgang en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers in een duidelijk advies worden verwoord.

Lees meer
Delft
€2.800,00 – €3.360,00
Fulltime

Internationaal Service Monteur Mechanisch Aalsmeer

Ben jij mechanisch en elektrisch goed onderlegd? Lijkt het je interessant om voor je werkzaamheden naar het buitenland te gaan? Dan zoek ik jou!Onze organisatie is op zoek naar een mechanisch servicemonteur voor onder andere geautomatiseerde deuren, tv- en paneelliften aan boord van superjachten. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van geautomatiseerde deuren bij onze maritieme klanten in binnen- en buitenland.Mochten er bij de klant problemen optreden bij 1 van onze producten dan ben jij het aanspreekpunt. Je probeert eerst telefonisch het probleem te verhelpen en zo nodig er voor te zorgen dat er materialen opgestuurd worden. Mocht het probleem nog niet verholpen zijn vlieg jij die kant op om zelf het probleem op te gaan lossen.Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten? Solliciteer direct op bel naar 06-46624081 voor vragen!

Lees meer
Aalsmeer
€3.000,00 – €4.250,00
Fulltime

Technische dienst medewerker Schiphol

Ben jij handig en heb je ervaring met elektra en waterzijdige klusjes? Lijkt het je wat om tussen de vliegtuigen te lopen? En zie jij jezelf als technische dienst medewerker? Dan ben jij een aanwinst voor ons!Als technische dienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het repareren van technische mankementen binnen 90 gebouwen op en rondom Schiphol. Dit kan achter de douane zijn maar ook in de hangars. Je zult werken in een dynamische omgeving en samenwerken met een getalenteerd team van technici. Jouw taken omvatten onder meer:• Het uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan gebouw gebonden installaties volgens de richtlijnen en planning. • Het identificeren en verhelpen van technische storingen en problemen. • Het bijhouden van gedetailleerde registraties van uitgevoerde werkzaamheden en rapporteren aan de leidinggevende. • Het assisteren bij technische projecten en verbeteringen. • Het naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures.Ben jij de medewerker technische dienst die ik zoek?

Lees meer
Schiphol
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime