Urenportals: Klant | Medewerker
machinebouw vacatures

Machinebouw vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Monteur machinebouw Pijnacker

Ik ben op zoek naar een monteur machinebouw die mechanische en elektrische kennis heeft. Sleutel jij graag aan machines? Denk hierbij aan mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrotechnische technieken. Lees dan snel verder wat jij als monteur machinebouw gaat doen.Jouw werk als monteur is het in elkaar zetten, in bedrijf stellen en testen van machines voor de voedsel-, cosmetische-, farmaceutische en chemische industrie. Dit kunnen machines zijn die er voor zorgen dat flessen en potten gevuld worden, maar ook machines die etiketteren, kartonneren, sluiten en transporteren. Deze machines maken wij in onze eigen fabriek voor nationale en internationale klanten. Als de testen uiteindelijk goed zijn, gaan de machines op transport naar de klant. Hierbij zijn er altijd 2 monteurs die meegaan om de machine op locatie te installeren. Dit kan jij dus ook zijn mocht je het interessant vinden.Vanaf tekening bouw en test jij onze machines. Hierbij programmeer jij plc besturingen die ook getest moeten worden. Hier nog niet veel ervaring mee? Wij staan open om je te helpen het te leren door middel van cursussen.Heb ik je interesse? Solliciteer direct!

Lees meer
Pijnacker
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Monteur Machinebouw Verpakkingsmachines Renswoude

Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het sleutelen, bouwen vanaf tekening, installeren en in gebruik stellen van onze machines voor de verpakkingsindustrie. Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair team van ervaren experts en werkt samen om onze machines tot in de perfectie te bouwen. Je reist af en toe naar het buitenland om machines te installeren en klanten te trainen.Je taken zullen onder andere bestaan uit: • Het bouwen van machines vanaf tekening • Het sleutelen aan machines en installaties • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan de machines • Het oplossen van storingen aan de machines • Het installeren en in gebruik stellen van de machines • Het trainen van klanten en operators

Lees meer
Renswoude
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

3D Ontwerper Machinebouw Oosterbeek

Geniet jij van tekenen in Inventor of Solidworks? Ben je in de vrije tijd aan het sleutelen? Ben je creatief en geef je niet zomaar op? Dan is deze vacature voor jou!Wij zijn namelijk op zoek naar een 3D ontwerper machinebouw die ervaring meeneemt in het werken met 3D tekensoftware en de machinebouw. Hierin is het belangrijk dat je inzicht hebt ontwikkelt en dat je begrijpt hoe het werkt. Deze kennis en ervaring kan je natuurlijk opdoen door het volgen van een opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde. Wanneer je als monteur of lasser bent begonnen en bent doorgegroeid tot tekenaar, werkvoorbereider of ontwerper dan vinden wij dat bij JACKLING minstens zo waardevol!In deze functie ben je zowel complete machines, als specifieke maakdelen of componenten aan het ontwerpen. Naast de functie van de machine ben je ook bezig met automatiseren door het integreren van tilhulpen, automatische scanners, palletiseer- en transportoplossingen en pick-and-place systemen. Een uitdagende baan waarin jij aan kan geven waar jouw kracht ligt. Ben je iemand die zich onderscheid als het gaat om FEM analyses of krachtberekeningen of heb je je ontwikkelt tot een volwaardig project engineer? Wij luisteren naar jou en zorgen ervoor dat jij doet wat je energie geeft!Ben je nieuwsgierig of je bij ons past? Laat je informeren door Maarten (06-25655536) of solliciteer!

Lees meer
Oosterbeek
€2.600,00 – €3.300,00
Fulltime

Beginnend servicemonteur machinebouw Renswoude

Als beginnend servicemonteur machinebouw heb je de afgelopen jaren veel gewerkt aan machines en apparaten. Dit kan zijn in de nieuwbouwfase of in het onderhoud. Hierbij heb je bijvoorbeeld componenten opgebouwd, gereviseerd of complete machines geïnstalleerd. Daarnaast heb je ook machines bekabeld, besturingskasten gebouwd en PLC’s aangesloten. Met deze basis ben je helemaal klaar voor de volgende stap!Bij deze baan werk je bij de eindgebuiker van onze machines. Die hebben uiteraard een eigen technische dienst die ervoor zorgt dat het onderhoud gedaan wordt. Wanneer er een storing voorkomt die zij niet op kunnen lossen worden wij gebeld. Wij sturen dan onze volwaardig servicemonteurs met reserveonderdelen en eigen gereedschap. Vaak per vliegtuig, maar in de benelux zijn we soms sneller met een bedrijfswagen.In het begin ga je mee met een ervaren collega. Wanneer jij ervan overtuigd bent dat je er klaar voor bent ga je alleen op pad. Wanneer je er echt niet uitkomt is er altijd een back up van ervaren engineers die met je mee kunnen kijken. Het is van groot belang dat het productieproces zo snel mogelijk weer op gang is. Dit betekent dat je als servicemonteur keuzes moet maken en met regelmaat geen structurele, maar een tijdelijke oplossing bedenkt voor het probleem. Daarnaast neem jij de klant mee in het verhelpen van de storing. Omdat jij duidelijk kunt uitleggen wat de gemaakte kosten gaan opleveren breng je rust. Hier hoort een karakter bij dat rust en vertrouwen uitstraalt.Wil jij al weten welke machines wij servicen? Solliciteer via de knop of bel/app me via 06-25655536.

Lees meer
Renswoude
€2.800,00 – €3.500,00
Fulltime

Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB Zevenaar

Geniet jij van sleutelen? Als Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB is je werk uitdagend en loopt het gesmeerd. Werk je graag aan de betrouwbaarheid van een machinepark en draai jij je hand niet om voor een gebroken ketting of verbogen as? Dan zoeken wij jou!Als Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB ben je met je team verantwoordelijk voor het doordraaien van het productieproces. Hiervoor ben je zowel preventief als correctief bezig met onderhoud. Samen met de afdeling maintenance engineering is er een plan gemaakt waarbij storingen zoveel mogelijk zijn geëlimineerd. Dit betekent dat je in dagdienst werkt aan het complete machinepark incl. alle bijkomende intern transport.Daarnaast wordt het machinepark geautomatiseerd. Je bent met je team bestaande machines aan het upgraden, door componenten te vervangen of door bijvoorbeeld de besturing te vernieuwen van bijvoorbeeld een S5 naar een S7.Ten derde zorg je er als Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB met je team voor dat het machinepark ook draait buiten dagdienst uren. Dit houdt in dat je eens in de 8 weken een consignatiedienst draait waarbij je opgeroepen kan worden voor een storing. Wanneer het onderhoud grondig en kwalitatief wordt uitgevoerd is telefonische assistentie vaak afdoende. Makkelijk verdienen dus!Kortom, een ontzettend afwisselende baan met mooie machinebouw binnen een hecht team!

Lees meer
Zevenaar
€2.700,00 – €3.700,00
Fulltime