Urenportals: Klant | Medewerker
machinebouw vacatures

Machinebouw vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Monteur machinebouw Pijnacker

Ik ben op zoek naar een monteur machinebouw die mechanische en elektrische kennis heeft. Sleutel jij graag aan machines? Denk hierbij aan mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrotechnische technieken. Lees dan snel verder wat jij als monteur machinebouw gaat doen. Jouw werk als monteur is het in elkaar zetten, in bedrijf stellen en testen van machines voor de voedsel-, cosmetische-, farmaceutische en chemische industrie. Dit kunnen machines zijn die er voor zorgen dat flessen en potten gevuld worden, maar ook machines die etiketteren, kartonneren, sluiten en transporteren. Deze machines maken wij in onze eigen fabriek voor nationale en internationale klanten. Als de testen uiteindelijk goed zijn, gaan de machines op transport naar de klant. Hierbij zijn er altijd 2 monteurs die meegaan om de machine op locatie te installeren. Dit kan jij dus ook zijn mocht je het interessant vinden. Vanaf tekening bouw en test jij onze machines. Hierbij programmeer jij plc besturingen die ook getest moeten worden. Hier nog niet veel ervaring mee? Wij staan open om je te helpen het te leren door middel van cursussen. Heb ik je interesse? Solliciteer direct!

Lees meer
Pijnacker
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

3D Ontwerper Machinebouw Harderwijk

Geniet jij van tekenen in Inventor of Solidworks? Ben je in de vrije tijd aan het sleutelen? Ben je creatief en geef je niet zomaar op? Dan is deze vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een 3D ontwerper machinebouw die ervaring meeneemt in het werken met 3D tekensoftware en de machinebouw. Hierin is het belangrijk dat je inzicht hebt ontwikkelt en dat je begrijpt hoe het werkt. Deze kennis en ervaring kan je natuurlijk opdoen door het volgen van een opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde. Wanneer je als monteur of lasser bent begonnen en bent doorgegroeid tot tekenaar, werkvoorbereider of ontwerper dan vinden wij dat bij JACKLING minstens zo waardevol! In deze functie ben je zowel complete machines, als specifieke maakdelen of componenten aan het ontwerpen. Naast de functie van de machine ben je ook bezig met automatiseren door het integreren van tilhulpen, automatische scanners, palletiseer- en transportoplossingen en pick-and-place systemen. Een uitdagende baan waarin jij aan kan geven waar jouw kracht ligt. Ben je iemand die zich onderscheid als het gaat om FEM analyses of krachtberekeningen of heb je je ontwikkelt tot een volwaardig project engineer? Wij luisteren naar jou en zorgen ervoor dat jij doet wat je energie geeft! Ben je nieuwsgierig of je bij ons past? Laat je informeren door Maarten (06-25655536) of solliciteer!

Lees meer
Harderwijk
€2.600,00 – €3.300,00
Fulltime

Constructeur Machinebouw Renswoude

Ben je op dit moment aan het werk als technisch tekenaar, tekenaar-werkvoorbereider of productontwerper? Zoek je een vervolgstap met meer verantwoordelijkheid en wil je graag (verder) in de techniek werken? Dan is deze vacature voor constructeur machinebouw het doorlezen waard. Als constructeur machinebouw heb je een aantal taken; – Ontwerpen van constructies en machines waarbij je rekening houdt met geldende NEN en ISO normen – Constructies, motoren en machinedelen doorrekenen zodat ze veilig, betrouwbaar zijn en optimaal hun functie uitvoeren – Jouw collega-tekenaars en werkvoorbereiders controleren en bijsturen waar nodig – Heel af en toe tijd maken voor een geintje en een lolletje 😉 Als constructeur machinebouw kom je te werken in een omgeving waarin iedereen gefocust en met passie voor het vak complexe machines en complete productielijnen ontwerpt. Wanneer je een bedrijf zoekt om door te groeien naar lead engineer of projectleider dan heb je in deze vacature een streepje voor. Laat je verder informeren door Maarten (06-25655536) of plan direct een kennismaking in!

Lees meer
Renswoude
€4.300,00 – €5.500,00
Fulltime

Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB Zevenaar

Geniet jij van sleutelen? Als Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB is je werk uitdagend en loopt het gesmeerd. Werk je graag aan de betrouwbaarheid van een machinepark en draai jij je hand niet om voor een gebroken ketting of verbogen as? Dan zoeken wij jou! Als Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB ben je met je team verantwoordelijk voor het doordraaien van het productieproces. Hiervoor ben je zowel preventief als correctief bezig met onderhoud. Samen met de afdeling maintenance engineering is er een plan gemaakt waarbij storingen zoveel mogelijk zijn geëlimineerd. Dit betekent dat je in dagdienst werkt aan het complete machinepark incl. alle bijkomende intern transport. Daarnaast wordt het machinepark geautomatiseerd. Je bent met je team bestaande machines aan het upgraden, door componenten te vervangen of door bijvoorbeeld de besturing te vernieuwen van bijvoorbeeld een S5 naar een S7. Ten derde zorg je er als Onderhoudsmonteur Machinebouw WTB met je team voor dat het machinepark ook draait buiten dagdienst uren. Dit houdt in dat je eens in de 8 weken een consignatiedienst draait waarbij je opgeroepen kan worden voor een storing. Wanneer het onderhoud grondig en kwalitatief wordt uitgevoerd is telefonische assistentie vaak afdoende. Makkelijk verdienen dus! Kortom, een ontzettend afwisselende baan met mooie machinebouw binnen een hecht team!

Lees meer
Zevenaar
€2.700,00 – €3.700,00
Fulltime