Urenportals: Klant | Medewerker
tekenaar installatietechniek vacatures

Tekenaar installatietechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Tekenaar WTB Oosterbeek

Wil je als tekenaar aan het werk binnen de apparatenbouw en de milieutechniek? Wij zijn een toonaangevende specialist in de fabricage en installatie van hoogwaardige leidingsystemen voor de voedingsindustrie. Onze pijpfitters en lassers beschikken over uitgebreide kennis en kunde op het gebied van het samenstellen en lassen van leidingcomponenten, om te voldoen aan de hoogte ontwerpeisen. Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van hoogwaardige leidingsystemen. Je speelt een cruciale rol in het voorbereiden en prefabriceren van onze projecten, waarbij je zorgt voor optimale efficiëntie en kwaliteit. Je werkt nauw samen met onze pijpfitters, lassers en projectleiders om ervoor te zorgen dat de systemen voldoen aan de specificaties en wensen van onze klanten.

Lees meer
Oosterbeek
€2.800,00 – €3.350,00
Fulltime

Tekenaar Apparatenbouw en Milieutechniek Oosterbeek

Ter versterking binnen mijn team ben ik opzoek naar een tekenaar die wilt werken in de machine- en apparatenbouw. Ben jij een creatieve tekenaar/techneut met een scherp oog voor detail? Wil je tussen de €2900 en €3600 verdienen? Dan wil ik jou in mijn team!

Lees meer
Oosterbeek
€2.900,00 – €3.600,00
Fulltime

Constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde Wageningen

Ben je lekker aan het werk als technisch tekenaar, tekenaar-werkvoorbereider of productontwerper? Zoek je een vervolgstap met meer verantwoordelijkheid en wil je graag (verder) in de techniek werken? Dan is de functie constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde het doorlezen waard. Als constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde heb je een aantal taken; – Ontwerpen van constructies en machines waarbij je rekening houdt met geldende NEN en ISO normen – Constructies, motoren en machinedelen doorrekenen zodat ze veilig, betrouwbaar zijn en optimaal hun functie uitvoeren – Jouw collega-tekenaars en werkvoorbereiders controleren en bijsturen waar nodig – Heel af en toe tijd maken voor een geintje en een lolletje 😉 Als constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde kom je te werken in een omgeving waarin iedereen gefocust en met passie voor het vak complexe machines en complete productielijnen ontwerpt. Wanneer je een bedrijf zoekt om door te groeien naar lead engineer of projectleider dan heb je in deze vacature een streepje voor. Wat is een reden om te wachten met solliciteren? Laat je verder informeren door Maarten (06-25655536) of plan direct een kennismaking in!

Lees meer
Ede
€4.100,00 – €5.100,00
Fulltime

Tekla Structures tekenaar Utrecht

Ben jij een Tekla Structures tekenaar met een passie voor technisch tekenen en constructies? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als Tekla Structures tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde technische tekeningen voor diverse constructies. Je hebt een uitstekend begrip van Tekla Structures en kunt moeiteloos complexe ontwerpen omzetten naar nauwkeurige tekeningen. Je werkt voornamelijk aan projecten in de bouw- en staalindustrie, waarbij je samenwerkt met een team van ervaren professionals. In jouw rol als Tekla Structures tekenaar krijg je de kans om jouw expertise verder te ontwikkelen en jezelf te specialiseren in dit vakgebied. Je zult werken aan uitdagende projecten en hebt de mogelijkheid om jouw creativiteit en technische kennis te benutten. Wil jij ons team komen versterken en jouw tekenvaardigheden naar lieve lust in te zetten? Solliciteer dan snel via de knop of bel met Maarten via 06-25655536!

Lees meer
Utrecht
€3.200,00 – €4.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider / tekenaar Arnhem

Binnen mijn team ben ik opzoek naar een creatieve en gedreven Technisch Tekenaar die tussen €2700 en €3300 wilt verdienen en het leuk vind om tekenwerk te verrichten binnen de super jachten en scheepsbouw. Ben jij een talentvolle tekenaar met oog voor detail en passie voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als tekenaar ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de opzet en uitwerking van projecten die aan je toegewezen worden. Zowel kleine als grote projecten, afhankelijk van de typen. Je bent nauw in contact en in overleg met de werkvoorbereiding van de klant, hieruit werk je samen met je team naar een definitief ontwerp, van het project toe. Ook een bezoek aan de klanten is hierbij een onderdeel van je functie, klinkt tof toch?

Lees meer
Nijmegen
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

CAD tekenaar superjachtbouw Zaandam

Wij zijn op zoek naar een gedreven CAD tekenaar leidingsystemen die ons team komt versterken. In deze rol werk je samen met de projectleider aan de volledige technische invulling en indeling van technische ruimtes van een superjacht. Denk hierbij aan leidingwerk, leidingschema’s, panelen, andere componenten en routing op basis van het ontwerpplan. Motoren, ventilatie- en verwarmingssystemen, hydraulische installaties, sanitair etc: alles wat je niet ziet, maar wel zorgt dat het jacht werkt. Je gaat werken in autoCAD 2D en 3D. Je werkt nauw samen met andere engineers, projectleiders en voormannen binnen ons bedrijf om ervoor te zorgen dat alle systemen naadloos geïntegreerd worden in het ontwerp van het jacht. Taken en verantwoordelijkheden: • Ontwerpen en uittekenen van leidingsystemen voor superjachten, inclusief sanitair, brandstof, hydrauliek en airconditioning. • Opstellen en bijhouden van technische tekeningen, schema’s en documentatie. • Controleren en verifiëren van de nauwkeurigheid en kwaliteit van de tekeningen. • Ondersteunen bij het oplossen van technische vraagstukken tijdens het bouwproces.

Lees meer
Zaandam
€3.300,00 – €4.200,00
Fulltime

3D tekenaar SolidWorks Culemborg

Ben je sterk in het ontwerpen in 3D? We zoeken een 3D tekenaar SolidWorks die machines en apparaten wil ontwerpen in een gezellig team van engineers! Voordat je verder gaat lezen ben je natuurlijk benieuwd wat je gaat verdienen, dit zou tussen de €2800 en €3600 zijn. Voor onze klanten bedenk jij als 3D tekenaar SolidWorks oplossingen. Je maakt ze blij en overtreft ze met jouw kennis en out-of de box denken. Na het gesprek met de klant, ga je brainstormen en bedenk je het idee voor een goede oplossing. Al jouw tekenkunsten laat je los in SolidWorks. Jij maakt hierin de werktekeningen en stuklijsten in 3D Visuals en Exploded views. Jij staat aan het begin van onze ontwerpen zoals voor de grote machines en apparaten die in de industrie worden gebruikt. Als 3D-tekenaar SolidWorks geniet je veel vrijheid. Immers weet jij het beste hoe je het werk gaat doen voor de beste kwaliteit. Technisch hoogstaande projecten en een team van gezellige, maar hardwerkende engineers is wat we je beloven. Is deze functie wat jij wil of heb je vragen? Neem contact met op of solliciteer direct!

Lees meer
Utrecht
€2.800,00 – €3.600,00
Fulltime

Tekenaar / engineer leidingsystemen scheepsbouw Noord-Holland

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de scheeps- en jachtbouwsector, gespecialiseerd in het ontwerpen en engineeren van hoogwaardige leidingsystemen. Ons team bestaat uit gepassioneerde vakmensen die streven naar perfectie en innovatie in elk project. Elke klant heeft zijn specifieke wensen en eisen en kunnen som lopende het project nog wijzigingen wensen. Wij bieden een dynamische en ontzettende mooie werkomgeving waar kwaliteit, samenwerken en klanttevredenheid centraal staan. Wij zijn op zoek naar een gedreven en technisch onderlegde werktuigbouwkundige collega die ons team komt versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het tekenen en engineeren van leidingsystemen voor onze schepen en jachten. Je werkt voornamelijk met Autocad 2D en 3D om nauwkeurige en efficiënte ontwerpen te maken die voldoen aan de hoogste standaarden in de industrie. Jouw tekeningen komen op de werven tot leven. Hiermee gaat de “vakman” aan de slag. Je taken en verantwoordelijkheden op een rijtje: Ontwerpen en tekenen van leidingsystemen in Autocad 2D en 3D. Opstellen van technische tekeningen en documentatie voor productie en installatie. Samenwerken met andere afdelingen om ontwerpen af te stemmen op de technische eisen en specificaties. Bewaken van de voortgang en kwaliteit van de projecten. Adviseren van klanten en collega’s over technische oplossingen en mogelijkheden. Bijdragen aan de optimalisatie van onze ontwerpprocessen en systemen.

Lees meer
Monnickendam
€3.200,00 – €4.500,00
Fulltime