Urenportals: Klant | Medewerker
tig lasser vacatures

TIG lasser vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

TIG Lasser Renswoude

Ben jij een TIG lasser met een hart voor mooi laswerk en ervaring met RVS? Zoek je een uitdagende functie waarin je trots kunt zijn op wat je gemaakt hebt? Dan ben je bij deze vacature op de juiste plek, lees snel verder.Als TIG lasser werk je veel met RVS en het kan voorkomen dat je af en toe werkt met aluminium of staal. Je hebt ervaring met TIG lassen en schaalt je eigen niveau in op NIL niveau 2 of hoger. Dit mag met een certificaat, maar als je die niet hebt mag je het ook op een andere manier laten zien (foto’s, filmpjes, instagram).In deze functie werk je zelfstandig aan projecten waarbij je hoogwaardig TIG laswerk verricht. Hierbij werk je veel met koker, buis en verschillende profielen. Daarnaast komt het voor dat je dun plaatwerk (0,75mm – 3.0mm) samenstelt, hecht en aflast. Als TIG lasser ben je bijvoorbeeld RVS-onderdelen voor constructies, leidingen, tanks en complexe frames aan het bouwen.Wij staan ook open voor ZZP-ers met ervaring in TIG lassen. Als ZZP-er ben je welkom om te solliciteren en je expertise met ons te delen. Ben je een MIG/MAG Lasser en wil je je verder verbreden als TIG Lasser; solliciteer dan ook op deze functie!

Lees meer
Renswoude
€2.800,00 – €4.200,00
Fulltime

TIG lasser – Schagen

Wil jij TIG lassen, constructiebankwerken en goed verdienen met een vaste baan? Ben jij trots als je een mooi eindproduct de deur uit ziet gaan waar jij aan gewerkt hebt? En vind je het leuk om als je laskwaliteiten te ontwikkelen? Lees dan verder!Als TIG lasser ben jij uitsluitend bezig met het lassen van RVS constructies voor superjachten. Dit doe je aan de hand van fabricagetekeningen en werkopdrachten. Je werk is zeer afwisselend, denk hierbij aan het vervaardigen van onderdelen zoals trap- en hekwerken, deuren en kozijnen. Je gebruikt als TIG lasser met gemak verschillende bankwerktechnieken zoals knippen, zagen, boren, polijsten, slijpen en tappen.Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit, maar je werkt wel samen in een team met meerdere metaalbewerkers. Je hebt je eigen werkplek waar jij je gaat richten op het maken van constructies, die je uiteindelijk ook zal monteren op de superjachten. Mocht je er niet uitkomen staan er collega’s klaar om je te helpen.Past deze functie bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Lees meer
Schagen
€2.600,00 – €3.000,00
Fulltime

Tig lasser Uitgeest

Welkom aan boord! Wegens uitbreiding van ons team lassers en metaalbewerkers zijn we op zoek naar een TIG lasser die het leuk vindt om op superjachten te werken. Wil jij je laskwaliteiten naar een hoger niveau tillen? Lees dan verder!Als TIG lasser ben je trots op het eindproduct die je met jouw team maakt. Je werkt aan verschillende en complexe RVS constructies. Vanaf de fabricagetekening en werkopdracht je weet hoe je de hek- en trapwerken en deuren moet vervaardigen. Bij het vervaardigen van deze constructies maak je ook gebruik van banwerktechnieken zoals zagen, knippen, boren en polijsten. De laswerkzaamheden verricht je individueel en het metaal bewerken doe je in teamverband. Van ons krijg je een schone en professionele werkplek waar jij je volledig richt op de constructies. Uiteindelijk monteer je de constructies ook zelf op de superjachten. Collega’s staan altijd klaar om je te helpen.Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan direct!

Lees meer
Uitgeest
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

RVS Tig-lasser plaatwerk Vaassen

Ben jij onze nieuwe RVS-lasser plaatwerk? Als RVS-lasser plaatwerk plaatwerk ben je met complexe werkstukken bezig. Als RVS-lasser plaatwerk kan je plaat snijden, zagen, kanten, zetten, boren en walsen tot een eindproduct.Daarnaast ben je bezig om alle losse platen samen te stellen, te hechten en af te lassen.Dus ben jij die ervaren RVS-lasser die ook Tig kan lassen? Solliciteer snel!

Lees meer
Vaassen
€2.500,00 – €3.800,00
Fulltime