Urenportals: Klant | Medewerker
servicemonteur elektrotechniek vacatures

Voor werkgevers

Onze medewerkers staan voorop

Aan onze werkgevers: sorry. We zetten onze technische specialisten en vakmensen net even anders in dan andere technische detacheerbureaus.

Wij geloven namelijk in aandacht voor onze medewerkers. De juiste man of vrouw op de juiste plaats. We luisteren naar ze, begeleiden ze in hun carrière, ontwikkeling en groei. Met evaluatie, advies en persoonlijke begeleiding halen we het beste in onze mensen naar boven.

En weet je? Dat pakt voor iedereen fantastisch uit. Want medewerkers die het werk leuk vinden zijn gemotiveerder, werken harder en beter.

Het juiste werk bij de juiste persoon

Onze ‘sorry’ is een beetje betrekkelijk. Want juist door het werk bij de persoon te zoeken, in plaats van de persoon bij het werk, zijn onze medewerkers ook bij jou precies op de juiste plek. En gaan ze graag de geboden uitdaging aan.

Onze techneuten beschikken over mbo- of hbo-niveau, inhoudelijke vakkennis, een professionele werkhouding en uitstraling, persoonlijke begeleiding en advies van onze kant en ze hebben zin in een uitdaging.

Toegewijd aan onze vakgebieden

Elektrotechniek, installatietechniek, metaal en machinebouw: het zijn vakgebieden die we kunnen dromen. We kennen de ontwikkelingen, de vraagstukken en de veranderende markt, en de behoefte aan flexibiliteit. Niet voor niets was JACkLING engineering van oorsprong een ingenieursbureau, en zijn we nu sterk in het projectmatig inzetten van de beste techneuten in de markt.

Onze vakgebieden - jackling

Een vaste projectmanager

Bij JACkLING heb je direct contact met een vaste projectmanager. Hij of zij begeleidt de projecten en zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Door onze goede samenwerking met hogere scholen en kwalitatieve technische opleiders bieden we bovendien volop mogelijkheden voor groei en specialisatie. Altijd in samenspraak met jou, de werkgever.

De betrouwbaarheid van JACkLING

Onze medewerkers zijn niet de eerste de besten – en wij ook niet. JACkLING engineering startte als ingenieursbureau en als dochter van N-GeeYou. Het is sinds 2000, samen met zusterbedrijf Bowers een gezonde en groeiende onderneming.

Dat komt niet uit de lucht vallen. Want bij JACkLING:

  • Leggen we alle afspraken schriftelijk vast. Wel zo handig: zo komt niemand voor verrassingen te staan.
  • Zijn we VCU/ NEN 4400 gecertificeerd.
  • Doen we er alles aan om de veiligheid van medewerkers en opdrachtgevers te garanderen.
  • Zijn we een sterke financiële partner. Met onze holding hebben al jarenlang de hoogst haalbare beoordeling ‘zeer goede kredietwaardigheid’ van Creditsafe.
  • Krijgen we van ruim 90% van onze medewerkers een 8, 9 of 10. En doen we er alles aan om die score nog hoger te krijgen.
  • JACkLING denkt vanuit de medewerker die bij jou de volgende uitdaging vindt. Dát maakt werken met JACkLING technisch gezien beter.

Neem contact met ons op