Urenportals: Klant | Medewerker
montage vacatures

Vacatures monteur

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Servicemonteur werktuigbouw Ede

Ben jij een servicemonteur werktuigbouw met voorliefde voor werktuigbouw en machinebouw? Zoek je een uitdagende functie als field service engineer?Als servicemonteur werktuigbouw ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan machines en installaties. Je hebt een achtergrond in werktuigbouwkunde en beschikt over uitgebreide kennis van machinebouw. Met jouw technisch inzicht en vaardigheden zorg je ervoor dat de machines optimaal blijven functioneren.In je rol als servicemonteur werktuigbouw werk je voornamelijk op locatie bij klanten, waar je service verleent en storingen oplost. Je bent een expert op het gebied van werktuigbouwkunde en hebt ervaring met het werken met PLC-systemen. Jouw klantgerichte aanpak en probleemoplossend vermogen stellen je in staat om een uitstekende service te bieden.Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en je skills verder ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog!

Lees meer
Ede
€3.858,05 – €4.243,82
Fulltime

Monteur Elektro Werkplaats Nijkerk

Werken aan innovatieve machines! Wij hebben ruimte in ons team, join us.Voor onze elektro afdeling zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Heb jij affiniteit met hightech machines, elektro en/of elektronica? Dan kom ik graag met je in contact, mijn naam is MaartenIn deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor assemblage van elektrotechnische/elektronische modules en producten volgens de juiste specificaties je gebruikte hierbij e-schema’s en tekeningen.Jouw takenpakket gaat bestaan uit: Het assembleren, bedraden, testen, instellen en programmeren van elektro modules en producten, zoals de besturingskasten en detectieapparatuur (wegen, meten e.d.) Jij zorgt dat de modules en producten tijdig en volgens de juiste kwaliteit en specificaties worden geregistreerd. Je maakt (deel)orders klaar en vervoert de producten d.m.v. interne transportmiddelen, zodat het kan worden opgeleverd aan (interne) klanten; Wij hebben niet alle wijsheid in pacht dus, meedenken en voorstellen van verbeteringen t.b.v. de verdere ontwikkeling van de afdeling, kom maar door

Lees meer
Nijkerk
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime

Internationaal Service Monteur Mechanisch Aalsmeer

Ben jij mechanisch en elektrisch goed onderlegd? Lijkt het je interessant om voor je werkzaamheden naar het buitenland te gaan? Dan zoek ik jou!Onze organisatie is op zoek naar een mechanisch servicemonteur voor onder andere geautomatiseerde deuren, tv- en paneelliften aan boord van superjachten. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, repareren en onderhouden van geautomatiseerde deuren bij onze maritieme klanten in binnen- en buitenland.Mochten er bij de klant problemen optreden bij 1 van onze producten dan ben jij het aanspreekpunt. Je probeert eerst telefonisch het probleem te verhelpen en zo nodig er voor te zorgen dat er materialen opgestuurd worden. Mocht het probleem nog niet verholpen zijn vlieg jij die kant op om zelf het probleem op te gaan lossen.Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten? Solliciteer direct op bel naar 06-46624081 voor vragen!

Lees meer
Aalsmeer
€3.000,00 – €4.250,00
Fulltime

Elektromonteur in Arnhem

Hey elektromonteur, stop met verder zoeken. Ben jij een elektromonteur die alles weet van elektra? Ben je ook toe aan een nieuwe stap in je carrière, wil je verder leren en een goed salaris verdienen? Lees dan snel verder!Voordat je aan de slag gaat, kom ik graag eerst met je in gesprek onder het genot van een kop koffie om samen te kijken waar jou kwaliteiten en interesses liggen. Maar vooral; waar word jij gelukkig van? Ben jij bijvoorbeeld een echte teamplayer, of werk je liever indien het mogelijk is vooral alleen. Klinkt het je dan heel tof om uitdagende projecten in te mogen vullen, zoals het aansluiten van een machine of misschien wel het ondersteunen van de technische dienst? Of wil je werken in de utiliteitsbouw? Dit zijn allemaal opties die bij JACkLING mogelijk zijn.

Lees meer
Arnhem
€2.400,00 – €3.000,00
Fulltime

Servicemonteur Beveiligingstechniek Schagen

Ben jij een elektromonteur of servicemonteur en toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je ervaring met beveiligingssystemen? Of heb je een elektrotechnische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als servicemonteur kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit en/of woningbouw.Servicemonteur beveiligingssystemen is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant.Als servicemonteur beveiligingsinstallaties ben je er voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek.Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie.Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op of solliciteer direct!

Lees meer
Schagen
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime

Elektromonteur Utiliteit Renswoude

JACkLING hartje Elektromonteur. Na bijna 10 jaar in dit vak bij een werkgever die al 20 jaar precies weet hoe het werkt durf ik dat wel te zeggen. Lees even verder wil je?Op dit moment ben ik namelijk actief aan het werven voor een Elektromonteur Utiliteit. In deze functie ben je aan het werk op onze projecten in de Utiliteit. Denk hierbij aan de bouw, ombouw of renovatie van scholen, kantoren, ziekenhuizen, distributiecentra of fabriekspanden. Hier worden door ons naast de “standaard” elektrotechnische systemen ook brandmeld- en andere beveiligingssystemen geïnstalleerd. Daarnaast draai jij als Elektromonteur Ultiliteit je hand niet om voor een datanetwerk of een CCTV systeem.Naast je dagelijkse werk ben je bij JACkLING ook bezig met je toekomst. Dit doe je samen met mij, vanuit Veenendaal word ik jouw projectmanager. Je kunt bij mij terecht wanneer je je technisch wilt specialiseren, maar ook wanneer het even niet gaat zoals je wil en je gewoon even je ei kwijt wil.Samen sterk, ik geloof er in. Kom je erbij? Solliciteer snel!

Lees meer
Renswoude
€2.500,00 – €3.300,00
Fulltime

Monteur Technische Dienst Veenendaal

Ben jij een monteur met een passie voor techniek met een mechanische achtergrond? Heb je daarbij de wens om allround te worden als monteur mechatronica? Dan heb je deze vacature goed gevonden en hoop ik dat je snel verder leest!Als monteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan mechatronische systemen en productiemachines. Met jouw technische vaardigheden en expertise ben je in staat om mechanische storingen te lokaliseren en op te lossen. Daarnaast zal je worden opgeleid om ook elektrotechnisch onderhoud en storingen uit te leren voeren. Hierbij gaan wij jou leren werken met verschillende PLC’s.Als monteur technische dienst werk je nauw samen met een team van ervaren onderhouds- en storingsmonteurs. Naast storingswerk maak je samen met je team voor de complete locatie een onderhoudsplan; hoe beter je dat uitvoert hoe minder storingen er zullen zijn.Wil jij deel uitmaken van ons team en jouw skills als monteur technische dienst verder ontwikkelen?Solliciteer dan vandaag nog!

Lees meer
Veenendaal
€3.086,41 – €3.858,05
Fulltime

Elektromonteur service en onderhoud Veenendaal

Als elektromonteur onderhoud en service bij JACkLING ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van verschillende soorten elektrische apparatuur en systemen. Je werkt nauw samen met andere elektromonteurs en technici om ervoor te zorgen dat onze apparatuur en systemen goed werken en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.Een typische dag als elektromonteur onderhoud en reparatie bij ons bedrijf omvat:Het controleren en testen van verschillende soorten elektrische apparatuur en systemen om te zorgen dat ze goed functioneren Het repareren of vervangen van onderdelen van defecte apparatuur of systemen Het uitvoeren van preventief onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen Het bijhouden van rapporten en documentatie over de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd Het adviseren van klanten over de beste manieren om hun elektrische systemen te onderhouden en te verbeteren

Lees meer
Veenendaal
€2.300,00 – €2.900,00
Fulltime

Elektromonteur Industriële Automatisering Nijmegen

Als elektromonteur industriële automatisering bij JACkLING ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen en machines in de industrie. Je werkt nauw samen met collega elektromonteurs, engineers en operators om ervoor te zorgen dat onze systemen en machines optimaal functioneren.Een typische dag als elektromonteur industriële automatisering bij ons bedrijf omvat:– Het installeren en programmeren van elektrische systemen en machines, zoals PLC’s, HMI’s en frequentieregelaars – Het onderhouden en repareren van elektrische systemen en machines om de uptime te maximaliseren – Het analyseren van problemen in de machines en systemen en het oplossen van deze problemen – Het adviseren van klantenWaar nodig krijg je cursussen en trainingen en zorgen we ervoor dat jij je als collega bij JACkLING gewaardeerd voelt. Ook zin om bij team JACkLING te horen? Solliciteer direct of bel eerst met Maarten (06-2565536)

Lees meer
Nijmegen
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime