Urenportals: Klant | Medewerker
montage vacatures - vacatures monteur

Vacatures monteur

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Servicemonteur elektrotechniek Amsterdam

Ben jij een elektromonteur of servicemonteur en toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je ervaring met beveiligingssystemen? Of heb je een elektrotechnische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als servicemonteur kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit en/of woningbouw. Servicemonteur beveiligingssystemen is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant. Als servicemonteur beveiligingssystemen ben je er voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek. Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op via 0617362322

Lees meer
Amsterdam
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Zelfstandige Elektromonteur Grachtenpand Amsterdam

Ben jij een ervaren elektromonteur met een passie voor renovatieprojecten en grachtenpanden in Amsterdam? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Voor verschillende projecten in Amsterdam, met name renovaties binnen prachtige grachtenpanden, zijn wij op zoek naar een zelfstandige elektromonteur, inclusief ZZP’ers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende elektrotechnische renovatiewerkzaamheden. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken en ervaring hebt met het lezen van technische tekeningen. Je zult je bezighouden met het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen binnen de grachtenpanden, waarbij je ervoor zorgt dat alles voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Je taken omvatten onder meer het leggen van bekabeling, het monteren van schakelmateriaal, het aansluiten van verlichting en het installeren van stopcontacten. Ook het oplossen van eventuele storingen en het uitvoeren van aanpassingen behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Als zelfstandige elektromonteur ben je flexibel, proactief en heb je oog voor detail. Je werkt nauwkeurig en efficiënt, waarbij je eventuele uitdagingen tijdens het project zelfstandig kunt oplossen. Dus, als jij klaar bent voor een uitdagend renovatieproject in het prachtige Amsterdamse grachtenpand, waarbij je jouw vaardigheden als elektromonteur kunt laten zien, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Amsterdam
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Servicemonteur beveiligingsinstallaties Aalsmeer

Als servicemonteur houd jij je graag bezig met het onderhouden van beveiligingsinstallaties. Jij zorgt ervoor dat gezinnen en bedrijven hun veiligheid op orde hebben. Los jij problemen creatief op? Dan zoek ik jou. Je gaat op pad in een door jou ingerichte servicebus met goed gereedschap. Als servicemonteur beveiligingsinstallaties heb je een veelzijdige functie. De taken variëren van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Als servicemonteur ben jij in staat om technische vraagstukken uit te leggen aan de klant. Bij voorkeur ben je bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingsinstallaties. Schrik niet! Alles is te leren. Je gaat zelfstandig op pad, maar bent onderdeel van een hecht team. Heb je hulp nodig bij een klus dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd thuis is. Word jij onze nieuwe servicemonteur? Solliciteer via de button of bel naar 06 17 36 23 22.

Lees meer
Aalsmeer
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Elektromonteur Nieuwbouw Hoofddorp

Wil jij de sleutelfiguur zijn die ervoor zorgt dat nieuwe huishoudens van stroom worden voorzien? Ben jij een ervaren elektromonteur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan iets voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar een elektromonteur voor nieuwbouwprojecten in de regio Noord-Holland. Als elektromonteur in de nieuwbouw ben jij verantwoordelijk voor het aanleggen van diverse elektrotechnische installaties in gloednieuwe woningen. Van sterkstroom- tot zwakstroominstallaties, jij draait er je hand niet voor om. Je werkt nauwkeurig volgens tekeningen en instructies om de woningen te voorzien van de benodigde aansluitingen voor onder andere stroom, beveiliging, data en verlichting. Wat deze baan zo boeiend maakt, is de diversiteit aan taken die je zult uitvoeren. Geen dag is hetzelfde! Je bent niet alleen een technisch vakman, maar ook een creatieve probleemoplosser. Als een klant specifieke wensen heeft, denk jij graag mee over de beste oplossingen en voer je de nodige aanpassingen uit. Wij hechten veel waarde aan jouw werkplezier en ontwikkeling. Met een proactieve instelling krijg je bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Ben jij enthousiast geworden over deze uitdagende functie als elektromonteur in de nieuwbouw? Solliciteer dan direct via de knop hieronder of neem contact met ons op via 06-17 36 23 22. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Lees meer
Hoofddorp
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Monteur Lasser attracties WTB Nijkerk

Je hebt een opleiding behaald binnen de apparatenbouw of mechatronica. Je bent gedreven en wil altijd meer als monteur WTB. Op feestjes vind je het leuk om over je werk als monteur te vertellen. Je bent een monteur of lasser in hart en nieren. In deze binnendienst functie ben je als monteur en lasser aan het bouwen aan diverse attracties. Hierbij is het van groot belang dat je werktuigbouwkundige tekeningen kunt lezen. Vooral lange buisdelen en grote constructies zijn voor jou geen probleem. Vanwege gewichts- en veiligheidsbepalingen wordt er afwisselend met RVS, staal en aluminium gewerkt. Ook als lasser zie je dit terug in het laswerk, grotendeels wordt je laswerk gekeurd. Mocht je niet op dit niveau lassen dan ga je enkel zichtwerk lassen. Naast het laswerk produceren we alle onderdelen zelf. Daarnaast worden er grote hoeveelheden gekeurde ketting geproduceerd en bouwen we hydraulische systemen op. Kennis van hydrauliek tekeningen en het monteren van hydrauliek pompen en systemen is een pre. We kunnen ons voorstellen dat jij je als monteur of lasser hebt gespecialiseerd in 1 van bovenstaande onderdelen. Zowel specialisten als mensen die allround zijn (of willen worden) vragen wij om te reageren. Er zijn op dit moment 2 plekken vrij en enkel volledige sollicitaties neem ik mee in de procedure.

Lees meer
Nijkerk
€2.600,00 – €3.400,00
Fulltime

Elektromonteur Woningbouw – Amstelveen

Als elektromonteur zorg je ervoor dat honderden gezinnen stroom in huis hebben. Jij kent de elektrotechniek als je broekzak en legt met gemak verschillende installaties aan. Ben jij deze elektromonteur? Dan wil jij deze baan! Ik ben per direct opzoek naar een elektromonteur in de woningbouw. Hij of zij is in staat om zowel zwakstroom- als sterkstroominstallaties te installeren. Jij kunt aan de hand van tekeningen en instructies de woning voorzien van wcd’s voor de sterkstroomapparatuur. Daarbij leg je ook installaties aan voor onder andere beveiliging-, data- en lichtinstallaties. Heeft de klant een speciaal verzoek? Dan denk jij graag mee om de juiste aanpassingen toe te passen. Als elektromonteur ben jij klantgericht. Jouw baan is zeer divers. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt op je werk. Heb jij een proactieve instelling? Dan denken wij graag mee in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Enthousiast geworden voor deze functie als elektromonteur? Solliciteer dan via de knop hieronder of bel of app naar 06-19 01 35 70

Lees meer
Amstelveen
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Monteur machinebouw Pijnacker

Ik ben op zoek naar een monteur machinebouw die mechanische en elektrische kennis heeft. Sleutel jij graag aan machines? Denk hierbij aan mechanische, hydraulische, pneumatische en elektrotechnische technieken. Lees dan snel verder wat jij als monteur machinebouw gaat doen. Jouw werk als monteur is het in elkaar zetten, in bedrijf stellen en testen van machines voor de voedsel-, cosmetische-, farmaceutische en chemische industrie. Dit kunnen machines zijn die er voor zorgen dat flessen en potten gevuld worden, maar ook machines die etiketteren, kartonneren, sluiten en transporteren. Deze machines maken wij in onze eigen fabriek voor nationale en internationale klanten. Als de testen uiteindelijk goed zijn, gaan de machines op transport naar de klant. Hierbij zijn er altijd 2 monteurs die meegaan om de machine op locatie te installeren. Dit kan jij dus ook zijn mocht je het interessant vinden. Vanaf tekening bouw en test jij onze machines. Hierbij programmeer jij plc besturingen die ook getest moeten worden. Hier nog niet veel ervaring mee? Wij staan open om je te helpen het te leren door middel van cursussen. Heb ik je interesse? Solliciteer direct!

Lees meer
Pijnacker
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Elektromonteur superjachten Amsterdam

Als elektromonteur superjachten ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en installeren, van alle elektrische systemen aan boord van luxe superjachten. Lijkt dit je wat? Lees snel verder. Als elektromonteur bouw je mee aan een specifiek jacht. Aan de hand van kabellijsten, overzichtstekeningen en elektrotechnische schema’s worden kabels geïnstalleerd en systemen aangesloten. Ook werk je mee aan de inbedrijfstelling van deze verschillende systemen die aan boord worden geïnstalleerd. Je test of alles goed werkt en lost eventuele fouten op. De bouwtijd van een jacht varieert, maar denk aan 1,5 tot 3 jaar afbouwtijd. Dit heeft met de grootte van het jacht te maken. Lijkt het je interessant en wil je hier meer over weten? Bel me op of solliciteer!

Lees meer
Amsterdam
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Monteur / Lasser Zevenaar

Heb je een opleiding in de apparatenbouw, werktuigbouwkunde of mechatronica afgerond en ben je toe aan je eerste of tweede baan als monteur / lasser WTB? Lees dan verder! Als monteur / lasser WTB monteer en las je diverse onderdelen van attracties aan elkaar. Denk hierbij aan attracties voor pretparken. Je weet als geen ander hoe je een technische tekening moet lezen. Je gaat vooral werken aan lange buisdelen en grote constructies. Dit zie je ook in je laswerk terug. Het is fijn als je TIG of MIG/MAG kunt lassen. Naast attracties bouwen we ook hydraulische systemen. En het mooie is dat jij deze mag monteren. Ben je hier nog niet zo bedreven in? Dan leren wij het je. Jouw werk als monteur / lasser WTB is zeer divers! Je werkt in een team van echte las- en WTB specialisten. Later kan jij je op een van deze gebieden specialiseren. Wil jij ons team versterken en de fijne kneepjes van het vak leren? Solliciteer via de button!

Lees meer
Zevenaar
€2.500,00 – €3.100,00
Fulltime