Urenportals: Klant | Medewerker
service coordinator vacatures

Service Coördinator vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Servicemonteur beveiligingsinstallaties Haarlem

Als servicemonteur houd jij je graag bezig met het onderhouden van beveiligingsinstallaties. Jij zorgt ervoor dat gezinnen en bedrijven hun veiligheid op orde hebben. Los jij problemen creatief op? Dan zoek ik jou. Je gaat op pad in een door jou ingerichte servicebus met goed gereedschap. Als servicemonteur beveiligingsinstallaties heb je een veelzijdige functie. De taken variëren van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Als servicemonteur ben jij in staat om technische vraagstukken uit te leggen aan de klant. Bij voorkeur ben je bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingsinstallaties. Schrik niet! Alles is te leren. Je gaat zelfstandig op pad, maar bent onderdeel van een hecht team. Heb je hulp nodig bij een klus dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd thuis is. Word jij onze nieuwe servicemonteur? Solliciteer via de button of bel naar 06 17 36 23 22.

Lees meer
Haarlem
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

AV Field Service Engineer – Haarlem

Ben jij een serieuze AV technicus met een reislustig instelling? Dan heb ik een gave functie open staan! Jij gaat als field service engineer werken aan de meest geavanceerde AV installaties aan boord van superjachten. Dit gebeurd wereldwijd. Na een trainingsperiode die afhangt van jouw kennis en kunde ga jij de wijde wereld in. Het is aan jou om storingen op te lossen en updates uit te voeren op alle AV-, IT- licht- en beveiligingsinstallaties aan boord. Dus buiten het feit dat jij bezig bent met werk wat je ontzettend leuk vind, mag je dit ook nog eens doen op de gaafste superjachten op de gaafste plekken.

Lees meer
Haarlem
€2.500,00 – €2.900,00
Fulltime

Servicemonteur Elektrotechniek Amstelveen

He servicemonteur elektrotechniek! Wil je veel afwisseling en uitdaging in werk en een goed salaris verdienen? Lees dan snel verder! Hoe ziet je dag eruit? Samen met je team ga je ’s ochtends naar locatie om te sleutelen aan aan technische installaties. Je bent verantwoordelijk voor het (zelfstandig)installeren, aansluiten en testen van de installaties. Als servicemonteur val je onder de chef service monteur/ contractbegeerder en werk je natuurlijk samen met collega technici. Hiernaast stuur je derden aan op de werklocatie. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden op een veilige manier gebeuren. Na afloop ga je met een goed gevoel naar huis. Als servicemonteur elektrotechniek kom je te werken in de buitendienst. Je komt op gave locaties variërend in grootte en adviseert innovatieve oplossingen voor onze klanten die toekomstgericht zijn. We zorgen ervoor dat jij kunt werken in jouw eigen regio. Als servicemonteur elektrotechniek jouw werk zeer divers. Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Amstelveen
€2.900,00 – €3.300,00
Fulltime

Field Service Engineer Doorn

Is jouw glas halfvol? Geen probleem te groot? Vind jij (ook al duurt dat soms lang) altijd een oplossing? JACkLING is op zoek naar een field service engineer die zich kan vinden in bovenstaande kenmerken. Als field service engineer kom je bij allerlei verschillende klanten binnen de machinebouw in jouw regio. Je wordt bij ons specialist op 1 type machine; denk dan in het geval van deze vacature aan verspaningsmachines. Je dag als fieldservice engineer begint smorgens vroeg voordat je wegrijdt in je bus. We worden namelijk snachts geleverd en voordat je gaat is het belangrijk dat je alles wat je nodig hebt in je bus hebt zitten. Als je compleet bent open je je ipad waarop de werkbonnen zijn ingeschoten en rijdt je naar het eerste adres. Wanneer je bent aangekomen bij de eerste klant inventariseer je de opdracht en voer je deze uit. Dit kan de ene keer betekenen dat je gereedschappen mee neemt ter revisie of dat je onderhoud pleegt aan de machine ter plaatse. wanneer er een nieuwe besturing beschikbaar is zorg jij ervoor dat alle software weer up to date is. Het kan ook voorkomen dat er een storing in een machine zit waar de technische dienstmonteurs van onze klant niet uitkomen; ook dan worden wij ingeschakeld. Naast het feit dat je technisch sterk ontwikkelt bent als field service engineer is het bijna even belangrijk dat je op de juiste manier communiceert met de klant. Jij luistert, vraagt door en zorgt er voor dat emoties de ruimte krijgen zonder dat de situatie escaleert. De klant krijgt het gevoel dat er naar hem of haar geluisterd wordt en als je vanuit commercieel oogpunt nog wat extra omzet weet uit te halen ben je wat ons betreft he-le-maal goed bezig!

Lees meer
Doorn
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Servicemonteur E/W Purmerend

Wil jij werken als Servicemonteur op gebied van zorginstellingen en ben jij klaar om de technische held van Amsterdam te worden? Als Servicemonteur krijg je de kans om op verschillende projecten te draaien in de regio van Amsterdam. Van verwarmings- tot luchtbehandelingsinstallaties, van water- en gasinstallaties tot elektrotechnische werkzaamheden, gevarieerd werk dus als allrounder op E/W. Je wordt ingezet bij diverse projecten, waar je samen met een collega of zelfstandig aan de slag gaat als Servicemonteur. Onderhoud, reparaties, in bedrijf stellen en regelen van installaties, jij doet het allemaal binnen de gestelde tijd en met precisie. Storingen lokaliseren en verhelpen? Geen probleem voor jou! Je bent de Sherlock Holmes van technische issues en lost ze razendsnel op. Als echte teamspeler ben je altijd paraat, klaar om in actie te komen wanneer nodig. Met jouw digitale rapportages zorg je ervoor dat alles netjes gedocumenteerd wordt. Klaar om jouw stempel te drukken op de technische wereld van Amsterdam? Heb ik je interesse? Neem dan contact met me op: 0617362322

Lees meer
Purmerend
€3.000,00 – €3.800,00
Fulltime

Servicemonteur werktuigbouw Ede

Ben jij een servicemonteur werktuigbouw met voorliefde voor werktuigbouw en machinebouw? Zoek je een uitdagende functie als field service engineer? Als servicemonteur werktuigbouw ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan machines en installaties. Je hebt een achtergrond in werktuigbouwkunde en beschikt over uitgebreide kennis van machinebouw. Met jouw technisch inzicht en vaardigheden zorg je ervoor dat de machines optimaal blijven functioneren. In je rol als servicemonteur werktuigbouw werk je voornamelijk op locatie bij klanten, waar je service verleent en storingen oplost. Je bent een expert op het gebied van werktuigbouwkunde en hebt ervaring met het werken met PLC-systemen. Jouw klantgerichte aanpak en probleemoplossend vermogen stellen je in staat om een uitstekende service te bieden. Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en je skills verder ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog!

Lees meer
Ede
€3.858,05 – €4.243,82
Fulltime

Servicemonteur Heftrucks – Capelle aan den IJssel

Ter uitbreiding van het service team zijn wij op zoek naar een servicemonteur heftrucks. Zoek jij een uitdagende functie op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied? Lees dan verder. Als servicemonteur heftrucks werk je aan interne transportmiddelen welke door diesel, elektrotechniek of gas worden aangedreven. Je komt te werken in een strak georganiseerde en schone service vestiging waar de werkzaamheden worden aangestuurd door een leidinggevende met ruim 20 jaar buitendienst ervaring. De werkzaamheden kunnen variëren van mechanisch sleutelen tot aan werken met elektrische schema’s. Je kunt dus rekenen op een variatie aan complexiteit en een afwisseling binnen de verschillende technieken waar je mee werkt. De ene dag ben je bezig met het oplossen van een complexe storing, de andere dag verricht je routinematig onderhoud. Je kunt dus rekenen op een functie waarin je uitgedaagd wordt om jezelf op verschillende technische gebieden te ontwikkelen met een grote afwisseling binnen de werkzaamheden. Je werkt onder andere met verbrandingsmotoren, hydrauliek en elektronica. Zoek jij een functie met veel variatie bij een bedrijf waar de mens centraal staat? Solliciteer dan nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel of app mij op 06-46 62 40 81

Lees meer
Capelle Aan Den Ijssel
€2.800,00 – €3.500,00
Fulltime

Servicemonteur Laadpalen (e-vehicle) Renswoude

Als servicemonteur ben je graag op weg. Je kunt als servicemonteur omgaan met de emoties van de klant en kunt goed luisteren. Op dit moment zoek ik een servicemonteur die storingen oplost aan laadpalen bij particulieren en kleine bedrijven in jouw eigen regio. Want als servicemonteur krijg je bij ons een ingerichte servicebus (Mercedes Vito) inclusief ruim voldoende reserveonderdelen. Daarnaast heb je al het (elektrische) gereedschap dat je nodig hebt tot je beschikking. Mocht de storing voorbij de meterkast zitten schakel je met andere partijen zoals Liander of Vattenfall. Zowel de melding van de storing als alle klantcontactgegevens staan in je tablet. Wanneer je klaar bent verwerk jij de werkzaamheden in dezelfde tablet; dus weg met die werkbonnen op papier! Voor deze functie is het belangrijk dat je een elektrotechnische achtergrond hebt als paneelbouwer, bedradingsmonteur of elektromonteur. Wat jij daarnaast meeneemt is jouw service gerichte houding en je doorzettingsvermogen. Wij zullen jou vervolgens gaan opleiden in het storingzoeken (en oplossen natuurlijk!). Dus; ben jij representatief, communicatief sterk en geef jij net zo veel energie aan klanten als de laadpaal aan elektrische auto’s? Dan zoek ik jou! Solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Utrecht
€2.400,00 – €3.000,00
Fulltime

Product Service Engineer Zevenaar

Werken als Product Service Engineer betekent; jij bent het aanspreekpunt en de schakel voor zowel interne als externe communicatie over technische problemen. Zo identificeer je bijvoorbeeld de oorzaak van een probleem, ga je storingen oplossen en indien waar nodig pas je de handleiding aan en los je deze op. Verder ondersteun je de dealers en klanten waar nodig bij storingen, ook is adviseren en implementeren een belangrijk onderdeel. Ook bied je ondersteuning aan de technische opleidingsafdeling bij het opstellen van opleidingsmateriaal. Wil je wat meer van de wereld zien? Mooizo, we vragen namelijk om flexibiliteit doormiddel van te gaan reizen binnen het werkgebied, Europa Midden Oosten en Afrika is ook een van de functies die je gaat bekleden.

Lees meer
Zevenaar
€4.500,00 – €5.500,00
Fulltime