Urenportals: Klant | Medewerker
tekenaar elektrotechniek vacatures

Tekenaar elektrotechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Tekenaar Solidworks Renswoude

Deze vacature is bestemd voor experts. Dus wanneer je een SolidWorks wizard bent nodig ik je uit om verder te lezen! Jackling Engineering is namelijk op zoek naar mensen die zich na hun studie werktuigbouwkunde of mechatronica specifiek hebben ontwikkeld in het tekenpakket Solidworks. Uiteraard heeft Solidworks geen geheimen voor jou als Tekenaar. Het zou extra mooi zijn wanneer je met modules zoals bijvoorbeeld Detailed Design of (Flow) Simulation hebt leren werken. Hierin is het praktisch als je (Solidworks) cursussen hebt gehad. Wanneer je door ervaring hebt geleerd vinden wij dit minstens zo waardevol! Bij ons kom je als SolidWorks Tekenaar te werken binnen een team waarin jij jouw eigen werkzaamheden uitvoert. Dit kan onder andere zijn: – Detailengineering – Simulaties draaien – Uitslagen maken – handleidingen maken of lay outs ontwerpen (user experience) SolidWorks Tekenaars bij Jackling werken aan hun carrière en expertise terwijl ze aan het tekenen zijn. Teken jij bij ons? Solliciteer nu!

Lees meer
Renswoude
€2.500,00 – €3.800,00
Fulltime

Tekenaar werkvoorbereider Wageningen

Binnen mijn team zoek ik een Tekenaar Werkvoorbereider die wilt werken binnen een dynamische team. Hoe gaaf lijkt het je om aan gave projecten voor o.a. de defensie mee te mogen werken? Vervolgens ga je het uitvoeren, testen en controleren op veiligheid. Het gaat hier om een zeldzame toffe functie, hier vertel ik je graag meer over. Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Bel of app mij dan op onderstaand nummer.

Lees meer
Wageningen
€2.700,00 – €3.300,00
Fulltime

Technisch Tekenaar Purmerend

Wil je als technisch tekenaar aan de slag in de elektrotechniek? Wil je werken met de nieuwste tekenporgramma’s van Inventor / SolidWorks / Autocad? Lees dan verder! Als technisch tekenaar houd jij je bezig met het 3-d ontwerpen van elektrotechnische installaties. Denk bijvoorbeeld aan laagspanningsinstallaties, beveiligingsinstallaties, domotica, communicatie-installaties en (nood)verlichting. Meer in detail zijn dit je werkzaamheden: • Uitdenken, vervaardigen en uitwerken van technische tekeningen / concepten (inclusief technische specificaties) • Controleren van de tekeningen bij de opdrachtgever • Overleg met de engineers, projectleiders en designers over het ontwerp en de haalbaarheid • Verwerken en juist archiveren van tekeningen binnen het computersysteem • Ondersteunen van andere tekenaars die ingewikkelde 3d-tekeningen maken • Uitvoeren van onderhoud en upgrades van het 3-d tekenprogramma Dit alles doe je in een hecht team van tekenaars, die altijd bereid is om elkaar te helpen. Samen werken jullie met de nieuwste tekensoftware en maken jullie de complexe ontwerpen tot een groot succes. Herken jij jezelf in de werkzaamheden? Stuur me je sollicitatie toe naar: guy.prevoo@jackling.nl of solliciteer direct via de button!

Lees meer
Purmerend
€3.400,00 – €3.900,00
Fulltime

3D tekenaar SolidWorks Doorn

Ben je sterk in het ontwerpen in 3D? We zoeken een 3D tekenaar SolidWorks die machines en apparaten wil ontwerpen in een gezellig team van engineers! Voor onze klanten bedenk jij als 3D tekenaar SolidWorks oplossingen. Je maakt ze blij en overtreft ze met jouw kennis en out-of de box denken. Na het gesprek met de klant, ga je brainstormen en bedenk je het idee voor een goede oplossing. Al jouw tekenkunsten laat je los in SolidWorks. Jij maakt hierin de werktekeningen en stuklijsten in 3D Visuals en Exploded views. Jij staat aan het begin van onze ontwerpen zoals voor de grote machines en apparaten die in de industrie worden gebruikt. Als 3D-tekenaar SolidWorks geniet je veel vrijheid. Immers weet jij het beste hoe je het werk gaat doen voor de beste kwaliteit. Technisch hoogstaande projecten en een team van gezellige, maar hardwerkende engineers is wat we je beloven. Is deze functie wat jij wil of heb je vragen? Neem contact met op of solliciteer direct!

Lees meer
Doorn
€2.800,00 – €3.600,00
Fulltime

Constructie Tekenaar Jachtbouw Tiel

Als constructie tekenaar ben je graag aan het ontwerpen in 3D- en 2D-CAD programma’s en ben jij in staat om vanuit een 3D tekeningenpakket 2D tekeningen te vervaardigen voor productie. Hoe gaaf is het om dit te doen voor de luxe jachtbouw! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om onze tekenkamer te versterken. Als het casco van een schip is opgeleverd, is het jouw taak om met je collega’s bezig te zijn met het tekenen van het complete schip op detailniveau. Denk dan aan (automatische) deuren, luiken en mechanische toegang. Maar ook alle relingen, technische ruimtes en alle bijzondere eisen van de eindklant. Gedurende de gehele bouw varieert het tekenwerk en ook jouw ruimtelijk inzicht wordt uitgedaagd. Jij bent bijvoorbeeld degene die in een beperkte ruimte diverse leidingen tekent zodat het allemaal precies past en werkt. Verder denk je als vormgever ook mee over de constructieve draagkracht en of jouw ontwerpen wel haalbaar zijn om uit te voeren. Ben je nieuwsgierig naar het hele plaatje? Solliciteer nu via de knop of laat je eerst verder informeren door Maarten (06-25655536).

Lees meer
Tiel
€3.200,00 – €4.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider/Tekenaar in Zevenaar

Kun jij goed zelfstandig werken en heb jij ervaring in staal of aluminium? Wil je bij toffe grote klanten je kennis en enthousiasme delen? En niet heel onbelangrijk; wil je tussen € 40.000 en €50.000 op jaarbasis verdienen? Lees dan lekker verder? Als Werkvoorbereider/Tekenaar ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitwerking van projecten die aan je toegewezen worden. Zowel kleine als grote projecten, afhankelijk van de typen klanten. Je bent nauw in contact en in overleg met de werkvoorbereiding van de klant, hieruit werk je samen met je team naar een definitief ontwerp, van het project toe. Ook een bezoek aan de klanten is hierbij een onderdeel van je functie, klinkt tof toch?

Lees meer
Zevenaar
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde Ede

Ben je lekker aan het werk als technisch tekenaar, tekenaar-werkvoorbereider of productontwerper? Zoek je een vervolgstap met meer verantwoordelijkheid en wil je graag (verder) in de techniek werken? Dan is de functie constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde het doorlezen waard. Als constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde heb je een aantal taken; – Ontwerpen van constructies en machines waarbij je rekening houdt met geldende NEN en ISO normen – Constructies, motoren en machinedelen doorrekenen zodat ze veilig, betrouwbaar zijn en optimaal hun functie uitvoeren – Jouw collega-tekenaars en werkvoorbereiders controleren en bijsturen waar nodig – Heel af en toe tijd maken voor een geintje en een lolletje 😉 Als constructeur-tekenaar werktuigbouwkunde kom je te werken in een omgeving waarin iedereen gefocust en met passie voor het vak complexe machines en complete productielijnen ontwerpt. Wanneer je een bedrijf zoekt om door te groeien naar lead engineer of projectleider dan heb je in deze vacature een streepje voor. Wat is een reden om te wachten met solliciteren? Laat je verder informeren door Maarten (06-25655536) of plan direct een kennismaking in!

Lees meer
Ede
€4.100,00 – €5.100,00
Fulltime

Tekla Structures tekenaar Zeist

Ben jij een Tekla Structures tekenaar met een passie voor technisch tekenen en constructies? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als Tekla Structures tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken van gedetailleerde technische tekeningen voor diverse constructies. Je hebt een uitstekend begrip van Tekla Structures en kunt moeiteloos complexe ontwerpen omzetten naar nauwkeurige tekeningen. Je werkt voornamelijk aan projecten in de bouw- en staalindustrie, waarbij je samenwerkt met een team van ervaren professionals. In jouw rol als Tekla Structures tekenaar krijg je de kans om jouw expertise verder te ontwikkelen en jezelf te specialiseren in dit vakgebied. Je zult werken aan uitdagende projecten en hebt de mogelijkheid om jouw creativiteit en technische kennis te benutten. Wil jij ons team komen versterken en jouw tekenvaardigheden naar lieve lust in te zetten? Solliciteer dan snel via de knop of bel met Maarten via 06-25655536!

Lees meer
Zeist
€3.200,00 – €4.500,00
Fulltime

Ervaren Tekenaar toegangstechniek – Nieuw-Vennep

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het in concept ontwerpen en engineeren van klantspecifieke geautomatiseerde deuren, serres en glaspuien welke worden toegpast in villa’s, kantoorgebouwen en in de jachtbouw. Je werkzaamheden beperken zich niet tot tekenen, maar ook het beheer van tekeningen, het controleren en aanpassen van bestaand materiaal en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Je maakt krachtberekeningen en maakt ook bibliotheken aan in het tekenprogramma. Het gave bij ons is dat je jouw werk in onze werkplaats tot leven ziet komen. Afwisseling is het sleutelwoord. Ben jij creatief, oplossingsgericht, kun je secuur werken en ben jij in staat om van een 3D tekening (render) een 2D werktekening te maken? Dan kom ik graag met jou in contact

Lees meer
Nieuw-Vennep
€2.800,00 – €3.750,00
Fulltime