Urenportals: Klant | Medewerker
projectleider elektrotechniek vacatures

Projectleider vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Leidinggevend Monteur / Lasser Holten

Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Ben je monteur en/of lasser en neem je graag de leiding? Dan ben jij de leidinggevend monteur/lasser die wij zoeken! Voor een tof productiebedrijf in deze regio wat zich bezig houdt met uiteenlopende RVS-projecten ben ik opzoek naar jou. Dit bedrijf staat naast hun klanten als ontwikkelingspartner en produceren seriematige- en enkelstuks RVS opdrachten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een machine voor de voedselindustrie tot het leveren van een spil- of wenteltrap leuning en ergonomische stoelen. Als het maar maatwerk RVS is! Als leidinggevend monteur/lasser zorg jij ervoor dat de planning wordt gemaakt en gehaald. Ook zorg je er voor dat jouw team met de juiste gereedschappen, materialen en instructies verantwoord aan de klus werkt. Een paar keer per jaar ga je een midweek in de kost, samen met je team installeer je de machines en complete projecten. Op de klus ben jij het aanspreekpunt voor de klant en de onderaannemer en daarnaast ben je onze ambassadeur! Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen. Wil je meer weten? Solliciteer dan vandaag nog of bel met Daniël op 06-46342021; hij vertelt je graag meer over deze toffe vacature!

Lees meer
Holten
€2.950,00 – €3.550,00
Fulltime

Monteur Lasser Doorn

Gave projecten, een goed salaris en meer uitdaging in je werk, is dat wat je zoekt? Dan is deze baan als monteur lasser echt wat voor jou! Als monteur lasser verricht je montage werkzaamheden en ga je MIG / MAG lassen. Je gaat dit doen op gave projecten in de machinebouw / werktuigbouw zoals: – Bouwen en plaatsen van een complete mengvoederinstallatie – Ombouwen van een bestaande productielijn – Vervangen van bordessen op locatie – Reviseren van grondverzetmachines Als monteur lasser doe je het werk niet alleen, maar in een team van mechanische vakmannen. Jullie helpen elkaar, leren van elkaar en vieren de successen samen. Jullie vormen een gezellig en hecht team. Wil jij als monteur lasser onderdeel uitmaken van ons team? Stuur me je CV naar maarten.deboer@jackling.nl!

Lees meer
Doorn
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Monteur Mechatronica Renswoude

Ben jij de beste in robotsystemen maken en assembleren? Als monteur mechatronica houdt jij je bezig met bouwen van robotarmen om die vervolgens op machines te plaatsen. Wordt je hier enthousiast van? Lees dan gauw verder! Na het behalen van je opleiding monteur mechatronica heb je zin om mooie dingen te maken. Zowel mechanisch als elektrisch bouw jij machines samen met je team. Nadat je de systemen compleet hebt geassembleerd monteer je ze in lijn op bijvoorbeeld een transportband of als pick-and-place systeem. Samen met de commissioning engineer stel je alle sensoren zo af dat de robot armen doen wat ze moeten doen. Om je werk goed te kunnen doen stellen wij elektrisch en pneumatisch gereedschap beschikbaar! Wanneer jij de ambitie hebt om deze systemen zelf in bedrijf te stellen zullen we jou mee laten lopen en opleiden tot een volwaardig commissioning engineer! Ben je toe aan je volgende stap en past deze functie bij jou? Solliciteer direct!

Lees meer
Renswoude
€2.400,00 – €3.300,00
Fulltime

Field service engineer Zaandam

Is jouw glas halfvol? Geen probleem te groot? Vind jij (ook al duurt dat soms lang) altijd een oplossing? JACkLING is op zoek naar een field service engineer die zich kan vinden in bovenstaande kenmerken. Als field service engineer kom je bij allerlei verschillende klanten binnen de machinebouw in jouw regio. Je wordt bij ons specialist op 1 type machine; denk dan in het geval van deze vacature aan verspaningsmachines. Je dag als fieldservice engineer begint smorgens vroeg voordat je wegrijdt in je bus. We worden namelijk snachts geleverd en voordat je gaat is het belangrijk dat je alles wat je nodig hebt in je bus hebt zitten. Als je compleet bent open je je ipad waarop de werkbonnen zijn ingeschoten en rijdt je naar het eerste adres. Wanneer je bent aangekomen bij de eerste klant inventariseer je de opdracht en voer je deze uit. Dit kan de ene keer betekenen dat je gereedschappen mee neemt ter revisie of dat je onderhoud pleegt aan de machine ter plaatse. wanneer er een nieuwe besturing beschikbaar is zorg jij ervoor dat alle software weer up to date is. Het kan ook voorkomen dat er een storing in een machine zit waar de technische dienstmonteurs van onze klant niet uitkomen; ook dan worden wij ingeschakeld. Naast het feit dat je technisch sterk ontwikkelt bent als field service engineer is het bijna even belangrijk dat je op de juiste manier communiceert met de klant. Jij luistert, vraagt door en zorgt er voor dat emoties de ruimte krijgen zonder dat de situatie escaleert. De klant krijgt het gevoel dat er naar hem of haar geluisterd wordt en als je vanuit commercieel oogpunt nog wat extra omzet weet uit te halen ben je wat ons betreft he-le-maal goed bezig!

Lees meer
Zaandam
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Lasser Superjachtbouw – Purmerend

Stop met zoeken! Als jij kan lassen is dit de functie die je wilt! Gave projecten in de Superjachtbouw, strakke lassen en een geweldige werkplaats met elke dag een heerlijke lunch! Als Lasser Superjachtbouw ga jij aan unieke projecten lassen. Jij weet hoe je de technische tekeningen moet lezen. Het zijn namelijk niet alleen unieke werkstukken, maar ook nog eens zeer complex. Denk hierbij aan loopbruggen, verzonken helikopterplatformen, unieke kranen en gangways. Als lasser Superjachtbouw werk jij in de top van de luxe jachtbouw. Jij bent dus niet alleen de slaksporen en lasspetters aan het wegwerken, maar je legt super strakke lassen en weet hoe belangrijk het zichtwerk is. Je gaat zowel MIG als MAG lassen en werkt met RVS en aluminium. Denk hierbij aan materiaal van 10mm tot 12mm dik. Mocht je nou geen expert zijn in het lassen met aluminium zit je bij ons ook goed. Wat je (nog) niet kan leren wij je graag. Ontwikkelen staat bij ons namelijk hoog in het vaandel en wij denken graag mee in jouw geluk. Je krijgt bij ons niet alleen verantwoordelijkheden, maar we vragen je ook mee te denken in verbeterpunten aan het project. Wij bouwen al de projecten in onze eigen werkplaats. Als de constructie af en getest is zal het systeem in de superjacht gemonteerd worden. Jij gaat dan samen met jouw team het superjacht op om de laatste montageklussen te realiseren. Je ziet jouw project dus van a tot z groeien en komt zo op de mooiste superjachten. Je komt te werken in een ervaren team van lassers/constructiebankwerkers die graag samen met jou de complexe uitdagingen aangaan. Wij vinden jouw veiligheid en welzijn belangrijk. Daarom werk jij met goede beschermingsmiddelen en denken wij graag mee in jou ontwikkeling en welzijn. Dat doen wij niet alleen door een geweldige kantine met dagelijks verse maaltijden op het menu aan te bieden, maar ook door jou van diverse opleidingen/cursussen te voorzien. Pak je kans om in deze unieke omgeving aan de slag te gaan en solliciteer direct via de button hieronder!

Lees meer
Purmerend
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Monteur Lasser attracties WTB Bunschoten-Spakenburg

Je hebt een opleiding behaald binnen de apparatenbouw of mechatronica. Je bent gedreven en wil altijd meer als monteur WTB. Op feestjes vind je het leuk om over je werk als monteur te vertellen. Je bent een monteur of lasser in hart en nieren. In deze binnendienst functie ben je als monteur en lasser aan het bouwen aan diverse attracties. Hierbij is het van groot belang dat je werktuigbouwkundige tekeningen kunt lezen. Vooral lange buisdelen en grote constructies zijn voor jou geen probleem. Vanwege gewichts- en veiligheidsbepalingen wordt er afwisselend met RVS, staal en aluminium gewerkt. Ook als lasser zie je dit terug in het laswerk, grotendeels wordt je laswerk gekeurd. Mocht je niet op dit niveau lassen dan ga je enkel zichtwerk lassen. Naast het laswerk produceren we alle onderdelen zelf. Daarnaast worden er grote hoeveelheden gekeurde ketting geproduceerd en bouwen we hydraulische systemen op. Kennis van hydrauliek tekeningen en het monteren van hydrauliek pompen en systemen is een pre. We kunnen ons voorstellen dat jij je als monteur of lasser hebt gespecialiseerd in 1 van bovenstaande onderdelen. Zowel specialisten als mensen die allround zijn (of willen worden) vragen wij om te reageren. Er zijn op dit moment 2 plekken vrij en enkel volledige sollicitaties neem ik mee in de procedure.

Lees meer
Bunschoten-Spakenburg
€2.600,00 – €3.400,00
Fulltime

Constructiebankwerker lasser voertuigen – Oosterbeek

Wil je bijzondere constructies maken en (af)lassen? Heb je ervaring met TIG en/of RVS lassen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder! Bij ons werk je als constructiebankwerker lasser in een gezellig en hecht team waar regelmatig hard word gelachen. De bijzondere projecten waar je aan komt te werken zijn bijvoorbeeld amfibievoertuigen of ander speciaal transport- en personenvervoer. Jij houdt van de complexiteit en zorgt ervoor dat vanaf de technische tekening alle onderdelen worden samengesteld en worden bewerkt tot een mooi eindproduct. Je werkt als constructiebankwerker lasser voornamelijk met aluminium- en rvs-plaatwerk. Daarnaast werk je met conventionele machnies, denk dan aan bijvoorbeeld een as draaien. Het werk doe je niet alleen. Je werkt samen met een andere constructiebankwerker lasser, monteur en tekenaar om de bijzondere voertuigen van topkwaliteit te maken. Als constructiebankwerker lasser is jouw werk dus zeer divers en uitdagend. Kom jij ons team versterken? Laat je verder informeren door Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Oosterbeek
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime

Ingenieurs functie Veenendaal

Binnen mijn organisatie ben ik opzoek naar een ingenieur binnen de metaalbranche. Beginnen jouw handen bijvoorbeeld te jeuken wanneer je mag meewerken en ontwerpen op het gebied van machinebouw? Dan zoek ik jou! Als ingenieur ga je aan de slag met het bedenken van machines die later gaan fungeren in een werkplaats. Je weet natuurlijk als geen ander dat bepaalde machines in omvang zo groot zijn dat ze niet volledig kunnen worden opgebouwd in de werkplaats. Met jou kennis en ervaring weet jij dit op de juiste manier in te vullen.

Lees meer
Veenendaal
€3.500,00 – €4.200,00
Fulltime

Elektromonteur Woningbouw – Purmerend

Als elektromonteur zorg je ervoor dat honderden gezinnen stroom in huis hebben. Jij kent de elektrotechniek als je broekzak en legt met gemak verschillende installaties aan. Ben jij deze elektromonteur? Dan wil jij deze baan! Ik ben per direct opzoek naar een elektromonteur in de woningbouw. Hij of zij is in staat om zowel zwakstroom- als sterkstroominstallaties te installeren. Jij kunt aan de hand van tekeningen en instructies de woning voorzien van wcd’s voor de sterkstroomapparatuur. Daarbij leg je ook installaties aan voor onder andere beveiliging-, data- en lichtinstallaties. Heeft de klant een speciaal verzoek? Dan denk jij graag mee om de juiste aanpassingen toe te passen. Als elektromonteur ben jij klantgericht. Jouw baan is zeer divers. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt op je werk. Heb jij een proactieve instelling? Dan denken wij graag mee in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Enthousiast geworden voor deze functie als elektromonteur? Solliciteer dan via de knop hieronder of bel of app naar 06-19 01 35 70

Lees meer
Purmerend
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime