Urenportals: Klant | Medewerker
installatiemonteur vacatures

WIJ ZIJN JACKLING.

Een detacheerder die het anders doet. Dat zijn wij. Wij zijn dé persoonlijke werkgever in de technische branche sinds 2000. We zijn er voor de technici van Nederland. De mensen met liefde voor techniek. Die met hun kennis en kunde de wereld veranderd hebben en ook de toekomst vorm geven. De onderzoekers. Probleemoplossers. Vol creativiteit en gedrevenheid. Mensen die hun energie halen uit het aangaan van technische uitdagingen. In de elektro- en installatietechniek, de metaal, machinebouw en jachtbouw. Kortom, we zijn er voor jou!

Wij van JACkLING staan iedere dag weer voor onze mensen klaar om de meest uitdagende en afwisselende projecten te vinden. Want alleen met uitdagend en afwisselend werk bij een werkgever die naar je omkijkt kun je de beste versie van jezelf worden. Wij vertellen je graag meer over wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan.

WIJ ZIJN JACKLING.

Sinds 2000 zijn wij als persoonlijke werkgever actief binnen de techniek. Met een onderscheidende werkwijze, wars van traditionele detachering, zijn wij opzoek naar kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij met onze persoonlijke aanpak. We selecteren projecten en technische medewerkers met zorg en doen er alles aan om, zowel op de werkvloer als daarbuiten, de veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Nog belangrijker, wij zetten als eerste ook vol in op het werk- en levensgeluk van ons personeel. Hoe? Door te luisteren naar onze mensen en hen vrijwillig mee te laten doen aan ons gelukstraject. Werk en privé moeten in balans zijn. Wij geven onze medewerkers vrijheid, meer zelfstandigheid en ze kunnen meedenken. Of niet. Wat onze werknemers zelf willen staat bij ons voorop.

WE VERBINDEN. WILLEN GROEIEN.

We willen graag collectief groeien, maar ook persoonlijk. Carrièreperspectief en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal. ‘De juiste man of vrouw op de juiste plaats’: daar gaan we voor! Persoonlijk contact en transparantie zijn bij ons heel belangrijk. We leven ons in en vragen door. Naar jouw voorkeuren, ontwikkelingen en behoeften. We regelen uitdagingen die bij jou passen. En blijven ook daarna betrokken. We bezoeken jouw werkplek. Lopen mee. Houden contact. En overleggen over jouw volgende stap. Dat is de persoonlijke begeleiding van JACkLING. Zo helpen we iedereen groeien. Dat is uiteindelijk wat ons drijft. Samen groeien. Met jou en onze klanten.

SAMEN VOORUIT.

We geloven bij JACkLING in de kracht van klein blijven en groot denken. Zo zitten we dicht op de markt en kunnen we persoonlijke aandacht blijven geven.

Herken jij jezelf in onze ideeën, waarden en opvattingen? Hebben wij én onze projecten jouw belangstelling gewekt en wil je meer weten? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze vestigingen. Wij staan je graag te woord via telefoon of e-mail en wil je direct solliciteren kan dit altijd via het sollicitatieformulier.