Urenportals: Klant | Medewerker
installatiemonteur vacatures

WIJ ZIJN JACKLING.

Een detacheerder die het anders doet. Dat zijn wij. Wij zijn dé persoonlijke werkgever in de technische branche sinds 2000. Wij van JACkLING staan iedere dag weer voor ons personeel klaar om de meest uitdagende en afwisselende projecten te vinden. Want alleen met uitdagend en afwisselend werk bij een werkgever die naar je omkijkt kun je de beste versie van jezelf worden. Wij vertellen je graag meer over wie wij zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Wij zijn JACkLING.

Sinds 2000 zijn wij als ondernemende werkgever actief binnen de techniek. Met een onderscheidende werkwijze, wars van traditionele detachering, zijn wij opzoek naar kwaliteit en professionaliteit. Dit doen wij met onze persoonlijke aanpak. We selecteren projecten en technische medewerkers met zorg en doen er alles aan om, zowel op de werkvloer als daarbuiten, de veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Nog belangrijker, wij zetten als eerste ook vol in op het werk- en levensgeluk van ons personeel. Hoe? Door te luisteren naar onze mensen en hen vrijwillig mee te laten doen aan ons gelukstraject. Werk en privé moeten in balans zijn. Wij geven onze medewerkers vrijheid, meer zelfstandigheid en ze kunnen meedenken. Of niet. Wat onze werknemers zelf willen staat bij ons voorop.

We verbinden. Willen groeien.

We willen graag collectief groeien, maar ook persoonlijk. Carrièreperspectief en persoonlijke ontwikkeling staan daarbij centraal. ‘De juiste man of vrouw op de juiste plaats’: daar gaan we voor! Persoonlijk contact en transparantie zijn bij ons heel belangrijk. Om onze mensen optimaal te begeleiden werken we graag samen voor de beste werkomgeving. Tijdens het eerste project krijgt onze werknemer daarom ook een vast contactpersoon aangewezen die hem/haar intensief begeleid, adviseert en bij wie hij/zij altijd terecht kan voor vragen en opmerkingen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen optimaal presteert.

We zijn altijd op zoek naar goede en gemotiveerde vakmensen in de elektro- en installatietechniek, metaal, machinebouw en jachtbouw. Omdat we graag het beste uit onze mensen halen, helpen we ze verder te ontwikkelen en te groeien. Zo kan het zijn dat iemand vanuit de uitvoering de overstap wil maken naar kantoor of andersom. Alles is mogelijk, dus we helpen graag om de gewenste stap te zetten. Ook is er ruimte om door te leren, want als Kenteq-erkend leerbedrijf bieden we volop mogelijkheden voor verdere opleiding en specialisatie.

Professionaliteit en verantwoordelijkheid

Naast Kenteq-erkend zijn we onder meer VCU en NEN 4400 gecertificeerd. We leggen alle afspraken die we maken schriftelijk vast. Zo komt iemand nooit voor verrassingen te staan. Daarbij worden we al jaren beoordeeld door Creditsafe, de meest gebruikte leverancier van online bedrijfskredietrapporten, met een ‘zeer goede kredietwaardigheid’.

Wij staan voor onze mensen. Niet alleen op professioneel vlak, maar zeker ook daarbuiten. Betrouwbaarheid en integriteit vinden wij bij JACkLING heel belangrijk. We zijn er trots op dat we er alles aan doen om iedere professional te geven waar diegene naar op zoek is.

We willen onze mensen goed leren kennen, hun verwachtingen en wensen leren kennen, zodat we de juiste persoon aan het juiste project kunnen koppelen. Omdat we ook intensief en uitgebreid overleg hebben met onze opdrachtgevers, kunnen we goed inschatten bij welk project onze kandidaat thuis gaat voelen.

Gevoel voor kwaliteit

We verwachten niet alleen van onze mensen doorzettingsvermogen, gedrevenheid en een professionele instelling, maar we eisen dit ook van onszelf. Elke dag weer. Zo bieden we onze mensen, maar ook onze opdrachtgevers, elke dag wat zij verdienen: topkwaliteit en persoonlijke aandacht!

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van verschillende opdrachtgevers. Zo bieden we elke professional een project op maat aan. Omdat we weten dat een uitdaging pas echt een uitdaging is als deze interessant en afwisselend is waarbij de kwaliteiten, kennis en ervaring optimaal wordt ingezet. Als je bij ons komt werken ben je dus verzekerd van de mooiste en beste projecten. Bekijk de actuele vacatures op onze site en overtuig jezelf.

Neem contact op of kom bij ons werken

Herken jij jezelf in onze ideeën, waarden en opvattingen? Hebben wij én onze projecten jouw belangstelling gewekt en wil je meer weten? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met één van onze vestigingen. Wij staan je graag te woord via telefoon of e-mail en wil je direct solliciteren kan dit altijd via het sollicitatieformulier.