Urenportals: Klant | Medewerker
Elektrotechniek vacatures

Vacatures elektrotechniek

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Monteur Elektro Werkplaats Nijkerk

Werken aan innovatieve machines! Wij hebben ruimte in ons team, join us.Voor onze elektro afdeling zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Heb jij affiniteit met hightech machines, elektro en/of elektronica? Dan kom ik graag met je in contact, mijn naam is MaartenIn deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor assemblage van elektrotechnische/elektronische modules en producten volgens de juiste specificaties je gebruikte hierbij e-schema’s en tekeningen.Jouw takenpakket gaat bestaan uit: Het assembleren, bedraden, testen, instellen en programmeren van elektro modules en producten, zoals de besturingskasten en detectieapparatuur (wegen, meten e.d.) Jij zorgt dat de modules en producten tijdig en volgens de juiste kwaliteit en specificaties worden geregistreerd. Je maakt (deel)orders klaar en vervoert de producten d.m.v. interne transportmiddelen, zodat het kan worden opgeleverd aan (interne) klanten; Wij hebben niet alle wijsheid in pacht dus, meedenken en voorstellen van verbeteringen t.b.v. de verdere ontwikkeling van de afdeling, kom maar door

Lees meer
Nijkerk
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime

Productie ingenieur (elektrotechniek) Harderwijk

Oplossingsgericht werken aan innovatieve machineparkenAls Productie-ingenieur elektrotechniek ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de productieprocessen van onze machines. Je werkt nauw samen met productontwikkeling, productie en engineering om ervoor te zorgen dat onze machines efficiënt en betrouwbaar worden geproduceerd.In deze rol:Werk je in multidisciplinaire teams aan de introductie van nieuwe producten en het verbeteren van de montagevolgorde, normtijden en werkmethoden van bestaande producten. Ben je vroeg betrokken bij productontwikkeling en vertaal je het productontwerp naar een ontwerp dat past binnen de verschillende productiestrategieën. Ondersteun je de productieafdelingen bij de bouw van ontwikkelmachines. Ben je dé expert op elektrotechnisch vlak binnen het team. Geef je gevraagd en ongevraagd input over assemblage instructies en verbeteringen van de maakbaarheid. Denk je vanuit jouw focus op de elektrotechniek ook aan het ontwikkelen van testapparatuur.

Lees meer
Harderwijk
€3.600,00 – €4.500,00
Fulltime

Engineer Productiesystemen (elektrotechniek) Nijkerk

Maak de toekomst van onze machines meeAls productiesystemen Engineer bij Jackling engineering ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de maakbaarheid van onze machines. Je werkt nauw samen met productontwikkeling, productie en engineering om ervoor te zorgen dat onze machines efficiënt en betrouwbaar worden geproduceerd. Je werkt projectmatig wat zorgt voor veel afwisseling.In deze rol:Werk je in multidisciplinaire teams aan de introductie van nieuwe producten en het verbeteren van de montagevolgorde, normtijden en werkmethoden van bestaande producten. Ben je vroeg betrokken bij productontwikkeling en vertaal je het productontwerp naar een ontwerp dat past binnen de verschillende productiestrategieën op basis van Lean principes. Ondersteun je de productieafdelingen bij de bouw van ontwikkelmachines. Ben je dé expert op elektrotechnisch vlak binnen het team. Geef je gevraagd en ongevraagd input over assemblage instructies en verbeteringen van de maakbaarheid. Denk je vanuit jouw focus op de E kant ook aan het (laten) ontwikkelen van testapparatuur.

Lees meer
Nijkerk
€3.800,00 – €4.800,00
Fulltime

Meet- en regeltechnicus Aalsmeer

Ben jij een ervaren elektromonteur met kennis van zwakstroom en een passie voor meet- en regeltechniek? Zoek je een uitdagende functie als meet- en regeltechnicus en lijkt het je leuk om over het terrein van Schiphol te werken?Als meet- en regeltechnicus voert je onder andere bouwkundig onderhoud en onderhoud aan technische installaties uit en kom je ter plaatse in geval van storingen. Daarnaast geef je advies op het gebied van verduurzaming en optimalisatie. De werkzaamheden vinden voornamelijk op en om Schiphol plaats. Je werkt nauw samen met andere technische collega’s om ervoor te zorgen dat alle technische installaties in de gebouwen optimaal functioneren.Op Schiphol kom je voor unieke uitdagingen te staan. Je bent betrokken bij het inregelen en monitoren van klimaat- en ventilatiesystemen, energiebeheersystemen en andere essentiële technische systemen zoals bijvoorbeeld hangars en kantoorpanden. Je zorgt ervoor dat alle metingen accuraat worden uitgevoerd en dat eventuele afwijkingen snel worden opgespoord en verholpen.

Lees meer
Aalsmeer
€3.000,00 – €4.000,00
Fulltime

Technische dienst medewerker Schiphol

Ben jij handig en heb je ervaring met elektra en waterzijdige klusjes? Lijkt het je wat om tussen de vliegtuigen te lopen? En zie jij jezelf als technische dienst medewerker? Dan ben jij een aanwinst voor ons!Als technische dienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het repareren van technische mankementen binnen 90 gebouwen op en rondom Schiphol. Dit kan achter de douane zijn maar ook in de hangars. Je zult werken in een dynamische omgeving en samenwerken met een getalenteerd team van technici. Jouw taken omvatten onder meer:• Het uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan gebouw gebonden installaties volgens de richtlijnen en planning. • Het identificeren en verhelpen van technische storingen en problemen. • Het bijhouden van gedetailleerde registraties van uitgevoerde werkzaamheden en rapporteren aan de leidinggevende. • Het assisteren bij technische projecten en verbeteringen. • Het naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures.Ben jij de medewerker technische dienst die ik zoek?

Lees meer
Schiphol
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Servicemonteur Beveiligingstechniek Schagen

Ben jij een elektromonteur of servicemonteur en toe aan een nieuwe uitdaging? En heb je ervaring met beveiligingssystemen? Of heb je een elektrotechnische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als servicemonteur kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit en/of woningbouw.Servicemonteur beveiligingssystemen is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant.Als servicemonteur beveiligingsinstallaties ben je er voor het uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek.Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie.Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op of solliciteer direct!

Lees meer
Schagen
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime

Audio Video / IT Specialist – Zaandam

Beeld en geluid kent voor jou geen geheimen. Ons entertainment team van Jackling engineering zoekt een specialist, een echte audiovisuele kenner! Jij bent iemand die het leuk vind om in je vrije tijd te bezig te zijn met audiovisuele techniek. Tegenwoordig kan het hele huis met één centrale “afstandsbediening” bediend worden, domotica. Lichten wat zachter, geluid wat harder, televisie aan, oven voorverwarmen, dit kan niet alleen thuis, maar ook op de meest luxe superjachten!Op deze superjachten ga jij de mooiste en nieuwste technologie installeren en programmeren op het gebied van beeld en geluid. Onze klanten zijn veeleisend dus dat betekent dat alleen het beste van het beste geinstalleerd mag en zal worden. Naast het installeren op de jachten bouw jou volledige ‘racks’ en home cinema sets die met voorzichtigheid gepositioneerd en geplaatst moeten worden. Als audiovisuele gek haal je hier meer dan voldoening uit en behoud je altijd kwaliteit. Jou hebben we nodig!

Lees meer
Zaandam
€2.600,00 – €3.100,00
Fulltime

Elektromonteur Utiliteit Renswoude

JACkLING hartje Elektromonteur. Na bijna 10 jaar in dit vak bij een werkgever die al 20 jaar precies weet hoe het werkt durf ik dat wel te zeggen. Lees even verder wil je?Op dit moment ben ik namelijk actief aan het werven voor een Elektromonteur Utiliteit. In deze functie ben je aan het werk op onze projecten in de Utiliteit. Denk hierbij aan de bouw, ombouw of renovatie van scholen, kantoren, ziekenhuizen, distributiecentra of fabriekspanden. Hier worden door ons naast de “standaard” elektrotechnische systemen ook brandmeld- en andere beveiligingssystemen geïnstalleerd. Daarnaast draai jij als Elektromonteur Ultiliteit je hand niet om voor een datanetwerk of een CCTV systeem.Naast je dagelijkse werk ben je bij JACkLING ook bezig met je toekomst. Dit doe je samen met mij, vanuit Veenendaal word ik jouw projectmanager. Je kunt bij mij terecht wanneer je je technisch wilt specialiseren, maar ook wanneer het even niet gaat zoals je wil en je gewoon even je ei kwijt wil.Samen sterk, ik geloof er in. Kom je erbij? Solliciteer snel!

Lees meer
Renswoude
€2.500,00 – €3.300,00
Fulltime

Projectleider Elektrotechniek Amstelveen

Als projectleider elektrotechniek maak je foutloos met je team bestekken en plan je nauwkeurig de uitvoering van het project.Jij zorgt er als projectleider voor dat de jongens buiten exact weten wat zij moeten doen. Jij draagt de financiële verantwoordelijkheid van één of meerdere projecten en rapporteert aan het management. Wil je werken in de techniek? Naast de verantwoordelijkheid voor technische projecten ben je ook adviseur op het gebied van uitvoering van de elektrotechnische werkzaamheden. Deze technische kennis breng je over op je team. Op het moment dat jij deze vacature leest zoek je meer uitdaging. Bij Jackling Engineering ben je aan het juiste adres.Als onze nieuwe projectleider herken jij je in dit profiel: – Ervaring met verantwoordelijkheid voor projecten van > €1.000.000,- – Aansturen monteurs, calculatoren en werkvoorbereiders – Adviesvorming voor klantvraagstukken – Duidelijke contracten en financiële rapportages – Kennis van integrale projecten op het gebied van elektrotechniek

Lees meer
Amstelveen
€3.500,00 – €4.200,00
Fulltime