Urenportals: Klant | Medewerker

Onze certificeringen

Wij hebben onze zaken graag goed op orde. Niet alleen fijn voor onszelf, maar een gerust gevoel voor iedereen. Onze werkgevers en onze medewerkers. JACkLING is NEN 4400 en VCU gecertificeerd. Lees hieronder meer over onze certificeringen.

Het NEN 4400 keurmerk van Stichting Normering Arbeid is hét keurmerk voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen.

Het toont aan dat wij voldoen aan alle eisen en verplichtingen die voortvloeien uit het beschikbaar stellen van medewerkers. Bekijk hier ons NEN 4400 certificaat.

NEN 4400

Kiwa gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd voor het detacheren van technici in de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde. Het VCU certificaat toont aan dat ons VG-beheersysteem op orde is. Een fijn gevoel voor jou en voor onze medewerkers.

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en valt net als VCA onder de onafhankelijke Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). Het is speciaal bedoeld voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Bekijk hier ons VCU certificaat.

VCU

Kiwa gecertificeerd