Urenportals: Klant | Medewerker
lasser vacatures

Lasser vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Constructiebankwerker Lasser – Vlaardingen

Ter versterking van het team zoeken wij een gemotiveerde constructiebankwerker lasser. Wil jij aan de slag bij een gezellig en oer Rotterdams las en constructiebedrijf? Solliciteer dan nu!Onder de rook van Rotterdam ligt een uniek familiebedrijf waar inmiddels al ruim 40 jaar vakwerk geleverd wordt. Jouw potentieel nieuwe werkgever is met name gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van trappen, hekwerk en bordessen, echter worden er ook speciale projecten op aanvraag vervaardigd. Zo is er onlangs bijvoorbeeld een serie kleine boten gebouwd en er worden ook projecten uitgevoerd voor bijvoorbeeld energieleveranciers.Zoek jij een baan waarbij je aan uiteenlopende werkstukken kunt werken zowel in de werkplaats als op verschillende locaties? Wil jij aan de slag als constructiebankwerker lasser voor dit gezellige en laagdrempelige bedrijf waar iedereen elkaar op z’n Rotterdams nog ouderwets de waarheid vertelt? Solliciteer dan nu! Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel of app Dylan via 06 19 01 35 70 en kijk samen met ons wat jouw mogelijkheden zijn.

Lees meer
Vlaardingen
€2.500,00 – €3.200,00
Fulltime

Constructiebankwerker Lasser Zevenaar

Voor ons team ben ik opzoek naar een constructiebankwerker lasser. Belangrijk hierin is dat je ervaring heb met MIG/MAG lassen. Kun je verder ook tekeningen lezen en samenstellen? Lees dan rustig verder!Als constructiebankwerker lasser is geen dag hetzelfde en krijg je met verschillende werkzaamheden te maken, lekker uitdagend toch? Je bent bijvoorbeeld bezig met verschillende staalconstructies, trappen en bordessen voor bijvoorbeeld kantoorpanden. Verder is het belangrijk dat je hierin zelfstandig kunt werken.

Lees meer
Zevenaar
€1.900,00 – €2.500,00
Fulltime

Constructiebankwerker lasser voertuigen – Zevenaar

Wil je bijzondere constructies vervaardigen en lassen? Heb je al een aantal jaren ervaring met TIG of RVS lassen en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Lees dan snel verder!Bij ons werk je als constructiebankwerker lasser in een gezellig en hecht team. De bijzondere projecten waar je aan komt te werken zijn bijvoorbeeld amfibievoertuigen of ander speciaal transport- en personenvervoer. Varend of een rijdend voertuig? Jij houdt van de complexiteit en zorgt ervoor dat vanaf de technische tekening alle onderdelen in elkaar worden gelast en worden bewerkt tot een mooi eindproduct. Je werkt als constructiebankwerker lasser voornamelijk met aluminium- en rvs-plaatwerk. Daarnaast werk je met conventionele machnies en zal je ook freeswerkzaamheden verrichten.Het werk doe je niet alleen. Je werkt samen met een andere lasser, spuiter en engineer om de bijzondere voertuigen van topkwaliteit te maken voor onze toonaangevende klanten in de branche. Als constructiebankwerker lasser is jouw werk dus zeer divers en uitdagend.Kom jij ons team versterken? Laat je verder informeren door Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Zevenaar
€2.800,00 – €3.500,00
Fulltime

Amfibievoertuig constructiebankwerker lasser Arnhem

Bouw jij het liefst in een klein team aan bijzondere voertuigen? Ben je ervaren als constructiebankwerker lasser? Lees dan snel verder!Als amfibievoertuig constructiebankwerker lasser werk je aan bijzondere projecten. Als amfibievoertuig constructiebankwerker lasser werk je aan rijdend materieel dat ook varend wordt gemaakt. Denk hierbij aan speciaal transport en personenvervoer. Voor ons is geen uitdaging te groot; klant is koning en als het niet bestaat zullen wij met onze engineers ervoor zorgen dat het werkelijkheid wordt.Voor deze functie is het belangrijk dat je als constructiebankwerker lasser kunt werken met aluminium en RVS plaatwerk. Hierbij zal als constructiebankwerker lasser voornamelijk met conventionele machines werken zoals een wals, pers en kantbank en zaagmachine. Daarnaast kan het zijn dat er gefreesd, geboord of anderzijds metaal wordt bewerkt. Wanneer alle onderdelen klaar zijn stel je alles samen, hecht je de constructie en las je deze af. Waar nodig slijp en borstel je je werkstuk op zodat de spuiter er een strak eindproduct van kan maken.Omdat jij samen met de tekenaar-constructeur jij het voertuig aanpast zodat het niet alleen functioneel is, maar ook mooi oogt. Dit is dus geen baan voor een starter, maar voor de constructiebankwerker lasser die net meer wil en kan dan wat er standaard wordt gevraagd. Wanneer je ervaring hebt met RVS en Tig Lassen en toe bent aan de volgende stap is deze functie zeker interesant! Jouw werk als amfibievoertuig constructiebankwerker lasser is zeer divers!Herken jij jezelf in deze functie en wordt je er enthousiast van? Solliciteer dan nu via de knop!

Lees meer
Arnhem
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Constructiebankwerker / lasser Den Helder

Voor uitbreiding van ons team in de werkplaats zijn wij op zoek naar constructiebankwerker en lassers. Kun jij zelfstandig werken en tekening lezen? Heb jij ervaring met MIG/MAG lassen? Lees dan snel verder!Als constructiebankwerker lasser is geen dag hetzelfde en krijg je met veel verschillende werkzaamheden te maken. Wij produceren zowel kleine als grote staalconstructies, denk hierbij aan bruggen, brugfunderingen, bordessen, machines, trappen, hekwerken en plaatwerk voor verschillende opdrachtgevers. De laswerkzaamheden doen we met MIG/MAG en voornamelijk staal en zo nu en dan RVS en aluminium. De werkzaamheden voer je uit in onze werkplaats.Als constructiebankwerker lasser houd je je ook bezig met metaal bewerken. Denk dan bijvoorbeeld aan: – zagen en verspanen van buizen, kokers, plaatwerk of onderdelen. – Samenstellen van constructies – Buigen vanaf tekening van leidingwerk – Zetten, kanten en knippen van plaatmateriaal – Opbouwen van constructie delen of machineonderdelenJe komt te werken bij een familiebedrijf waar je veel vrijheid geniet met de nodige dosis humor en gezelligheid. Zo sluiten we de week ook af met een drankje in onze eigen kroeg op het werk.Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer direct!

Lees meer
Den Helder
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Amfibievoertuig constructiebankwerker lasser Barneveld

Bouw jij het liefst in een klein team aan bijzondere voertuigen? Ben je ervaren als constructiebankwerker lasser? Lees dan snel verder!Als amfibievoertuig constructiebankwerker lasser werk je aan bijzondere projecten. Als amfibievoertuig constructiebankwerker lasser werk je aan rijdend materieel dat ook varend wordt gemaakt. Denk hierbij aan speciaal transport en personenvervoer. Voor ons is geen uitdaging te groot; klant is koning en als het niet bestaat zullen wij met onze engineers ervoor zorgen dat het werkelijkheid wordt.Voor deze functie is het belangrijk dat je als constructiebankwerker lasser kunt werken met aluminium en RVS plaatwerk. Hierbij zal als constructiebankwerker lasser voornamelijk met conventionele machines werken zoals een wals, pers en kantbank en zaagmachine. Daarnaast kan het zijn dat er gefreesd, geboord of anderzijds metaal wordt bewerkt. Wanneer alle onderdelen klaar zijn stel je alles samen, hecht je de constructie en las je deze af. Waar nodig slijp en borstel je je werkstuk op zodat de spuiter er een strak eindproduct van kan maken. Omdat jij samen met de tekenaar-constructeur jij het voertuig aanpast zodat het niet alleen functioneel is, maar ook mooi oogt. Dit is dus geen baan voor een starter, maar voor de constructiebankwerker lasser die net meer wil en kan dan wat er standaard wordt gevraagd. Wanneer je ervaring hebt met RVS en Tig Lassen en toe bent aan de volgende stap is deze functie zeker interessant.Jouw werk als amfibievoertuig constructiebankwerker lasser is zeer divers.Herken jij jezelf in deze functie en wordt je er enthousiast van? Solliciteer dan nu via de knop!

Lees meer
Barneveld
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Constructiebankwerker / Lasser Hoorn nh

Als constructiebankwerker / lasser word je blij als je een super strakke las hebt gelegd. Vaak gaat het om zichtwerk maar bovenal een goede hechting. De constructies die er worden gemaakt zitten in de industrie, chemie, scheepsbouw en luxe jachtbouw. Ben jij de constructiebankwerker / lasser die ik zoek? Lees dan verder!Als constructiebankwerker / lasser ben jij zelfstandig constructies aan het vervaardigen. Denk hierbij aan diverse trappen, bordessen, relingen tot aan complete constructies. Dit doe je aan de hand van technische productietekeningen en werkopdrachten. Als lasser gebruik je de methodes TIG of MIG/MAG en ben je daarnaast ook met constructiebankwerken bezig. Hier gebruik je verschillende technieken voor zoals buigen, zetten, knippen, zagen, boren en tappen.Als constructiebankwerker / lasser is je werk erg divers. Geen dag is hetzelfde. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je werkt wel samen in een team met meerdere constructiebankwerkers / lassers. Kom je er niet uit dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen. Ook denken wij graag mee in jouw ontwikkeling. Bij ons is er de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen zodat jij steeds complexere constructies kunt vervaardigen.Past deze functie bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Lees meer
Hoorn Nh
€2.600,00 – €3.000,00
Fulltime