Urenportals: Klant | Medewerker
Installatietechniek vacatures

Installatietechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Werkvoorbereider Installatietechniek Zaandam

De fulltime werkvoorbereider die ik zoek heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Jij werkt met betrokkenheid samen en weet wat er speelt doordat je communicatief bent naar collega’s en klanten. Als werkvoorbereider stuur je een team van installatiemonteurs aan. Jij denkt proactief mee over verbeterpunten intern en extern. Daarnaast ben je als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de projecten. De projecten waar jij over gaat bevinden zich in utiliteit of woningbouw. Je overlegt regelmatig met de projectleider en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers in een duidelijk advies worden verwoord. Je stelt materiaallijsten samen, begeleidt het inkoopproces en je stroomlijnt de projectadministratie. Kortom een zeer veelzijdige en uitdagende functie in een mooi team van professionals! Spreken de werkzaamheden je aan? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Zaandam
€2.800,00 – €3.400,00
Fulltime

Service – onderhoudsmonteur installatietechniek Haarlem

Wij zijn op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur installatietechniek voor ons dynamische team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van diverse installaties, zoals verwarmings-, ventilatie-, koel- en airconditioningsystemen. Je zorgt ervoor dat deze installaties goed functioneren en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor klanten en verleen je service op locatie. Taken en verantwoordelijkheden: • Uitvoeren van preventief onderhoud en reparaties aan installaties • Analyseren en oplossen van storingen en problemen • Verlenen van service op locatie bij klanten • Adviseren van klanten over het gebruik en onderhoud van de installaties • Verzorgen van rapportages en administratie • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten Ben jij de service- en onderhoudsmonteur die ik zoek? Neem dan contact op met mij via 06-46624081! Of solliciteer direct!

Lees meer
Haarlem
€2.700,00 – €3.400,00
Fulltime

Werkvoorbereider Installatietechniek Schagen

Als werkvoorbereider ben jij ons middelpunt van mooie projecten in de installatietechniek. Je houdt contact met partners en leveranciers, bewaakt de financiële planning, ondersteunt de projectleider en kadert de lijnen van de projecten in. Je bent de schakel tussen de uitvoering en de projectleider. Je kunt calculeren, werken opnemen en het kost je geen moeite om tekeningen te lezen. Vooral belangrijk is de manier waarop jij de klantwens om kan zetten in werkbare oplossingen. Als je dan ook nog eens oog hebt voor de algehele voortgang van het project, zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer
Schagen
€2.900,00 – €3.480,00
Fulltime

Uitvoerder installatietechniek Amstelveen

Als uitvoerder werk je in opdracht aan één of meerdere projecten tegelijk. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van installatietechnische werken op de aspecten tijd, kwaliteit, organisatie en budget en je bent operationeel verantwoordelijk voor de montageploeg. Je bent bereid om aanvullende opleidingen of cursussen te volgen om jouw kennis en kwaliteit uit te breiden. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: – Het zorgen voor de uitvoering van installaties op het gebied van installatietechniek en/of werktuigbouw; – Het opstellen van uitvoeringsplannen; – Je bent tijdens een project het aanspreekpunt voor opdrachtgever, monteurs, onderaannemers, en andere belanghebbenden; – Je bewaakt de kwaliteit en tijdigheid van de realisatie van het project. Kortom een uitdagende en veelzijdige functie voor een specialist op het gebied van montageprojecten!

Lees meer
Amstelveen
€3.000,00 – €3.750,00
Fulltime

Allround technicus installatietechniek Amstelveen

Ben jij een proactieve allround technicus, denk je in oplossingen en vind je het leuk om aan technische storingen te werken? In de regio Amsterdam ben ik per direct op zoek naar een allround installatie technicus. Als allround technicus ligt je focus op het verhelpen van storingen aan installaties aan de hand van meldingen. Hierbij onderzoek je oplossingen voor gecompliceerde storingen en adviseer je over de mogelijkheden. Daarnaast verricht je preventief en correctief onderhoud aan nieuwbouw- en uitbreidingswerk op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied. Wil je meer weten? Solliciteer dan direct of neem contact met mij op via 06-46624081.

Lees meer
Amstelveen
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Projectleider Installatietechniek Zaandam

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een projectleider W installaties voor grootschalige projecten in de utiliteit. Dit zijn zowel renovatie als nieuwbouw klussen en zowel kortlopende als langdurige projecten. Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor een voorspoedig verloop van jouw project op organisatorisch, technisch en financieel gebied. Als projectleider ben jij onderdeel van verschillende projectteams waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt. In jouw team zitten onder andere werkvoorbereiders, medewerker projectadministratie, montageleider en uiteraard de uitvoerende laag monteurs. Als projectleider zorg jij op een professionele wijze voor de uitvoering van jouw projecten en ben je daarmee het aanspreekpunt over alle werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken, alles binnen tijd en budget. Ook denk je mee en controleer je de uitgaande offertes in samenspraak met anderen van onze organisatie. Je neemt deel aan besprekingen zowel intern en extern met klanten, uitvoerders en leveranciers. Hierbij heb je ook periodiek overleg met de klant over diens ervaringen en mogelijke wensen en zorg je ervoor dat dit word vastgelegd in een verslag. Heb ik je interesse? Solliciteer direct!

Lees meer
Zaandam
€4.200,00 – €5.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider Installatietechniek – Haarlem

Als werkvoorbereider wil jij altijd in de weer zijn. Jij draagt van a tot z verantwoordelijkheden binnen projecten in de installatietechniek. Je hebt een oog voor detail en jij zorgt ervoor dat de monteurs hun werk kunnen en blijven doen. Herken jij jezelf in deze stellingen? Dan ben jij de werkvoorbereider die ik zoek! Het is een veelzijdige functie waarin jij veel vrijheid hebt in de uitvoering van jouw rol. Als werkvoorbereider stuur je 15 monteurs aan en regel jij ook de zaken met eventuele onderaannemers en een poule van zzp’ers. Jij bent de expert in waterzijdige installaties. Je speelt een rol in de totaalinstallatie van de waterzijdige installaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw en utiliteit. Denk hierbij aan installaties voor klimaat, verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitair en gas. Je onderhoudt contact met partners en leveranciers, je stuurt monteurs aan, je coördineert het project en zorgt dat je altijd het overzicht bewaart. Vanuit kantoor regel je de bestellingen van materieel, kijk je de planningen na en verricht je tekenwerk. Dat wil zeggen, wijzigingen in tekeningen maken waar nodig. Dit doe je in Stabicad. Je zit niet alleen maar op kantoor, het wordt van je verwacht dat je naar de projectlocaties gaat om te zorgen dat de monteurs goed hun werk doen en dat het juiste materieel aanwezig is. Het is een uitdagende functie die dicht tegen de projectleider aanzit. De werkvoorbereider zorgt er voor dat het project zo soepel mogelijk verloopt. Als blijkt dat jij geschikt bent om de stap te maken naar projectleider, dan helpen wij je graag in je ontwikkeling naar een volwaardig projectleider. Kortom het is een functie waar veel uitdaging en variatie in zit. Past deze functie als werkvoorbereider bij jou? Solliciteer direct! Ik spreek je graag.

Lees meer
Haarlem
€3.900,00 – €4.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider verduurzaming (installatietechniek) Alkmaar

Meewerken aan verduurzaming dat is niet alleen nodig maar ook ontzettend gaaf en afwisselend. Als werkvoorbereider installatietechniek bij ons zal je vanaf de initiatiefase verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke begeleiding en voorbereding van een project. Hierbij ligt de focus op het voorbereiden, plannen, uitvoeren, controleren en corrigeren. Want dat zijn de ingrediënten voor een efficiënt werkvoorbereidingsproces. Kortom, jouw verantwoordelijkheid als werkvoorbereider ligt bij alle voorbereidende werkzaamheden die horen bij grote projecten. Een functie met veel afwisseling waar echt geen dag hetzelfde is. – Je draagt zorg voor zowel de engineering, de coördinatie als de begeleiding van grote nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw. – De werkzaamheden worden voor 90% binnen en 10% buiten uitgevoerd. Buiten bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het opnemen van projecten bij potentiële- of bestaande klanten of het bijwonen van bouwvergaderingen. – Je draagt zorg voor het bijtijds leveren van de benodigde werktekeningen, materialen en berekeningen. – Je plant de afspraken in met toeleveranciers en onderaannemers. – Afwijkingen van planningen communiceert je tijdig met interne en externe betrokkenen zodat zij hun plannen kunnen bijstellen. Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen. Heb jij zin om als Werkvoorbereider de projecten samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Enthousiast of gewoon nieuwsgierig? Laat je dan verder informeren door Guy Prevoo, 06-31968527 / guy.prevoo@jackling.nl of stuur nu direct je cv!

Lees meer
Alkmaar
€3.500,00 – €4.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider verduurzaming (installatietechniek) Amsterdam

Meewerken aan verduurzaming dat is niet alleen nodig maar ook ontzettend gaaf en afwisselend. Als werkvoorbereider installatietechniek bij ons zal je vanaf de initiatiefase verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke begeleiding en voorbereding van een project. Hierbij ligt de focus op het voorbereiden, plannen, uitvoeren, controleren en corrigeren. Want dat zijn de ingrediënten voor een efficiënt werkvoorbereidingsproces. Kortom, jouw verantwoordelijkheid als werkvoorbereider ligt bij alle voorbereidende werkzaamheden die horen bij grote projecten. Een functie met veel afwisseling waar echt geen dag hetzelfde is. – Je draagt zorg voor zowel de engineering, de coördinatie als de begeleiding van grote nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw. – De werkzaamheden worden voor 90% binnen en 10% buiten uitgevoerd. Buiten bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het opnemen van projecten bij potentiële- of bestaande klanten of het bijwonen van bouwvergaderingen. – Je draagt zorg voor het bijtijds leveren van de benodigde werktekeningen, materialen en berekeningen. – Je plant de afspraken in met toeleveranciers en onderaannemers. – Afwijkingen van planningen communiceert je tijdig met interne en externe betrokkenen zodat zij hun plannen kunnen bijstellen. Je overlegt met de klant, met leveranciers, de monteurs en de projectleider en krijgt zo van alles iets mee. Jouw grote uitdaging? Een project draaiende houden door slim te bestellen en te plannen. Heb jij zin om als Werkvoorbereider de projecten samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Enthousiast of gewoon nieuwsgierig? Laat je dan verder informeren door Guy Prevoo, 06-31968527 / guy.prevoo@jackling.nl of stuur nu direct je cv!

Lees meer
Amsterdam
€3.500,00 – €4.500,00
Fulltime