Urenportals: Klant | Medewerker
werkvoorbereider wtb vacatures

Werkvoorbereider WTB vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Werkvoorbereider Elektrotechniek Hoorn

Als ervaren werkvoorbereider in de nieuwbouw/woningbouw ben je een actieve teamspeler. Je werkt nauw samen met collega’s en bespreekt regelmatig de voortgang en eventuele knelpunten. Jouw expertise in elektrotechniek en ervaring met systemen zoals Syntess en AutoCAD maken je een waardevolle aanwinst voor het team. Naast het coördineren van projecten en het maken van tekeningen, ben je ook betrokken bij het onderhouden van in- en externe contacten, het opstellen van materiaallijsten en het begeleiden van het inkoopproces. Door jouw gedrevenheid en bereidheid om anderen te ondersteunen, draag je bij aan een succesvolle uitvoering van projecten. Samen met de projectmanagers maak je calculaties en zorg je voor het in kaart brengen van risico’s en het signaleren van afwijkingen. Kortom een veelzijdige en uitdagende rol als werkvoorbereider! Heb jij een goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Ben jij die elektrotechnische expert die ik zoek? Solliciteer direct via de button! Of bel naar 06 17 362 322

Lees meer
Hoorn
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime

Leerling Werkvoorbereider Elektrotechniek Hoorn

Als leerling werkvoorbereider in de nieuwbouw/woningbouw krijg je de kans om je te ontwikkelen binnen een dynamisch team. We zijn op zoek naar iemand die bijvoorbeeld al enige ervaring heeft in de elektrotechniek of recent is afgestudeerd in dit vakgebied. In deze rol werk je nauw samen met ervaren collega’s die je begeleiden en ondersteunen in jouw leerproces. Je krijgt de kans om te werken met systemen zoals Syntus en AutoCAD en om tekeningen te maken voor verschillende projecten. Daarnaast assisteer je bij het onderhouden van contacten, het opstellen van materiaallijsten en het begeleiden van het inkoopproces. Jouw leergierigheid en enthousiasme om te groeien in dit vakgebied maken jou een waardevolle toevoeging aan ons team. Solliciteer direct via de button! Of bel naar 06 17 362 322

Lees meer
Hoorn
€2.600,00 – €3.300,00
Fulltime

Junior Werkvoorbereider Elektrotechniek Hoorn

Ben jij als werkvoorbereider oplossingsgericht? Wil jij graag werken aan mooie projecten in de utiliteit en woningbouw? Een succesvol project begint bij een goede voorbereiding. Daarom ben ik op zoek naar een goede ( junior ) werkvoorbereider elektrotechniek. Als werkvoorbereider heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten. Samen met de projectleider zorg jij voor de voorbereiding, planning en coördinatie van het project. Denk hierbij aan de werkinstructies, benodigde materiaal en vergunningen. Je overlegt regelmatig met opdrachtgevers over de voortgang en zorgt ervoor dat wensen en eisen van opdrachtgevers nauwkeurig op de planning worden afgestemd. Je stelt materiaallijsten samen en begeleidt het inkoopproces. Daarnaast geef je als werkvoorbereider op effectieve wijze sturing aan het projectteam en controleer je de tekeningen, waarbij je proactief meedenkt over eventuele verbeterpunten. Ben jij de werkvoorbereider die ik zoek? Solliciteer dan direct!

Lees meer
Hoorn Nh
€2.500,00 – €3.300,00
Fulltime

Tekenaar werkvoorbereider Ede

Binnen mijn team zoek ik een Tekenaar Werkvoorbereider die wilt werken binnen een dynamische team. Hoe gaaf lijkt het je om aan gave projecten voor o.a. de defensie mee te mogen werken? Vervolgens ga je het uitvoeren, testen en controleren op veiligheid. Het gaat hier om een zeldzame toffe functie, hier vertel ik je graag meer over. Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Bel of app mij dan op onderstaand nummer.

Lees meer
Ede
€2.700,00 – €3.300,00
Fulltime

Werkvoorbereider Staalbouw – Heerhugowaard

Kun jij zelfstandig werken? Ben jij op zoek naar een uitdagende stap in jouw carriere? Wil jij een essentieel onderdeel uitmaken van een team? Dan ben ik op zoek naar jou! De werkvoorbereider werkt nauw samen met de projectleider en je bent samen verantwoordelijk voor een vloeiend bouwproces. Je kunt technische tekeningen lezen en het is een pre als je hier aanpassingen in kunt maken. Je kunt onder andere calculaties maken, facturen controleren en werkschema’s opstellen. Je hebt meer taken dan de reguliere werkvoorbereider. Je bent namelijk sparringpartner met de projectleider en zult een grote rol spelen in elke fase van een project. Je bent zowel met de klant als met de monteurs in gesprek. Bij de klant achterhaal je met jouw gesprekstechnieken de exacte wens van de klant zodat jij precies weet hoe je het project moet invullen. Je hebt duidelijk voor ogen wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren. Daarom ben jij regelmatig op locatie te vinden om je collega’s te instrueren en zo nodig te corrigeren in hun werkzaamheden. Ook het bewaken van kwaliteit en voortgang behoort tot jouw werkzaamheden. Jouw baan als werkvoorbereider staalbouw is dus zeer divers. Je komt terecht in een team van ervaren collega’s waar wij open staan om van elkaar te leren. Samen met je collega’s ben jij in staat om de meest uiteenlopende technische uitdagingen op te lossen in kleine en middelgrote projecten in de nieuw- en verbouw van staalconstructies. Een voorbeeld van een project verschilt van het leveren en monteren van een stalen hal tot het bouwen van een kelder onder een bestaande woning. Geen dag is hetzelfde! Klinkt dit als jouw volgende stap? Solliciteer direct!

Lees meer
Heerhugowaard
€2.900,00 – €3.900,00
Fulltime

Werkvoorbereider Werktuigbouwkundige – Amsterdam

Heb jij ervaring als werkvoorbereider? Ben jij toe aan een baan waarin geen dag hetzelfde is? En ook nog eens goed betaald worden? Dan ben jij de persoon die ik zoek! Verkeerstechniek; zonder dat we het door hebben genieten we dagelijks van de voordelen die we hebben in ons straatbeeld. Stoplichten die spontaan op groen springen, kentekenherkenning bij parkeergarages en camerasystemen die zorgen voor een veilige omgeving. De afgelopen jaren is de techniek met grote stappen ontwikkeld en wij zien dit de komende jaren alleen nog maar verder doorgaan. Ben jij nu al enthousiast? Bel of app me op 06-21298202 om over deze functie verder te spreken. Als werkvoorbereider werktuigbouwkundige heb jij brede ervaring met het begeleiden van meerdere projecten. Je zal van a tot z meedraaien in het project. Hiermee bedoel ik dat je van opdracht tot productie tot nacalculatie betrokken bent bij de mooie projecten in de verkeerstechniek. De uitdaging haal jij uit de diversiteit van de projecten, denk hierbij aan matrixborden, camera’s, slimme fietspaden, moderne parkbanken, vernieuwde afvalbakken, slimme, technische fietsrekken en ga zo maar door. Ons team zoekt vanwege de vele projecten versterking op de afdeling werkvoorbereiding. Als werkvoorbereider vind je het fantastisch om dit met een gedreven team te doen, waarin iedereen een eigen specialisme heeft ontwikkeld. De doorlooptijd van de projecten verschilt en zorgt ervoor dat je soms één groot project draait en soms meerdere kleinere tegelijkertijd. Jouw baan als werkvoorbereider is zeer divers. Jij bent vanuit ons bedrijfsbureau de schakel met de uitvoering. Je zorgt ervoor dat alles nauw wordt afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft; mooie projecten realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden waarborgen.

Lees meer
Amsterdam
€2.900,00 – €3.600,00
Fulltime

Werkvoorbereider constructiewerken industrie – Beverwijk

Ben jij als werkvoorbereider op zoek naar een uitdagende stap in jouw carrière? Wil jij zelfstandig werken in de industrie? En wil jij een essentieel onderdeel uitmaken van een team? Dan ben ik op zoek naar jou! De werkvoorbereider werkt nauw samen met de projectleider en je bent samen verantwoordelijk voor een vloeiend proces. De focus ligt bij ons op de vervaardiging, levering en montage van diverse constructiewerken op aanvraag, van klein tot groot. Dit in de utiliteitsbouw, hallen, industrie tot hoogbouw zoals deuren, trappen, bordessen en bruggen. Je kunt technische tekeningen lezen en het is een pre als je hier aanpassingen in kunt maken. Daarnaast kun jij onder andere calculaties maken, facturen controleren en werkschema’s opstellen. Je hebt meer taken dan de reguliere werkvoorbereider. Je bent namelijk sparringpartner met de projectleider en zult een grote rol spelen in elke fase van een project. Je bent zowel met de klant als met de monteurs in gesprek. Bij de klant achterhaal je met jouw gesprekstechnieken de exacte wens van de klant zodat jij precies weet hoe je het project moet invullen. Je hebt duidelijk voor ogen wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren. Daarom ben jij regelmatig op locatie te vinden om je collega’s te instrueren en zo nodig te corrigeren in hun werkzaamheden. Ook het bewaken van kwaliteit en voortgang behoort tot jouw werkzaamheden. Jouw baan als werkvoorbereider is dus zeer divers. Je komt terecht in een team van ervaren collega’s waar wij open staan om van elkaar te leren. Samen met je collega’s ben jij in staat om de meest uiteenlopende technische uitdagingen op te lossen in kleine en middelgrote projecten in de renovatie van staalconstructies. Klinkt dit als jouw volgende stap? Solliciteer direct!

Lees meer
Beverwijk
€2.800,00 – €3.700,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek Aalsmeer

Als werkvoorbereider elektrotechniek stroomlijn jij de projecten. Je hebt een verantwoordelijke en afwisselende functie. Tot je werkzaamheden behoort ook het onderhouden van in- en externe contacten, het samenstellen van materiaallijsten en begeleiden van het inkoopproces. De werkvoorbereider elektrotechniek geeft sturing aan het projectteam. En je controleert de installatietekeningen, waarbij je proactief meedenkt over eventuele verbeterpunten. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten. Je overlegt regelmatig over de voortgang en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers nauwkeurig op de planning worden afgestemd.

Lees meer
Aalsmeer
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek Hoofddorp

Vind jij het gaaf om in het middelpunt te staan van verschillende uitdagende elektrotechnische projecten? Ik ben op zoek naar een nieuwe collega werkvoorbereider elektrotechniek! Jij begint een project met algemene projectinformatie in te winnen. Deze zet jij vervolgens om in een planning van materiaal en monteurs. Als werkvoorbereider bewaak je deze planningen en stuur je monteurs en leveranciers aan. Jij voert het overleg met de projectmanager. Daarnaast leg jij het contact met de leveranciers. Je houdt nauw contact met de klant en je collega’s. Samen met de projectmanager maak je calculaties en zorgt voor het in kaart brengen van risico’s en het signaleren van afwijkingen. Kortom een veelzijdige en uitdagende rol als werkvoorbereider! Heb jij een goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Ben jij die elektrotechnische expert die ik zoek? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Hoofddorp
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime