Urenportals: Klant | Medewerker

In het nieuws

Met Bowers & JACkLING komen we regelmatig in het nieuws met ons gelukstraject.
Hieronder vind je de meest recente publicaties, inclusief persberichten en interessante interviews. Als bedrijf zijn we trots op onze prestaties en willen we onze groei en ontwikkeling graag met je delen.

Ga direct naar de publicaties van:

Nu.nl | BNR | PW | Werf& | Flexmarkt | Flexnieuws | GGZ nieuws | Innovation Origins | Ondernemersbelang | De ondernemer | Alles over HR | Sign magazine

Nu.nl

Attentie of bemoeienis?

Werk bepaalt voor een deel hoe gelukkig je bent. Maar er zijn ook heel wat andere factoren die van invloed zijn op je welzijn, zoals gezondheid, financiën en relaties. Daar kunnen je werkprestaties onder lijden. Steeds meer werkgevers vinden dat ze werknemers niet alleen moeten helpen met de werkdruk en werkstress, maar ook buiten de werkvloer.

nu nl - Attentie of bemoeienis

BNR nieuwsradio

In de nieuwsuitzending over ‘Zakendoen in een krappe arbeidsmarkt’, heeft Thomas van Zijl een interview afgenomen over het gelukstraject en het bijbehorende geluksonderzoek van Bowers en JACkLING. Waarom is het zo anders dan wat andere bedrijven doen? Je hoort het in de nieuwsuitzending!

bnr nieuwsradio bowers en jackling

PW

Werknemers aantrekken: zij doen dat zo

PW neemt verschillende bedrijven onder de loep als het gaat om personeel aantrekken, waaronder Bowers & JACkLING. Zij gaan een stap verder in het werven en behouden van personeel: namelijk gelukkiger helpen worden. En dat ook buiten de werkvloer.

PW - Creatief werknemers aantrekken zij doen dat zo

Werf&

Waarom ‘werkgeluk’ alleen niet meer genoeg is voor jouw organisatie

‘Werkgeluk’ is een term waarmee veel werkgevers hun vacatures opleuken. Maar volgens arbeidsbemiddelaar Jacco Vingerling is het niet meer genoeg daarop te focussen. ‘Wij willen bij al onze mensen het levensgeluk binnen 2 jaar met 10% verhogen.’ Hoe ver gaat dat in de praktijk?

Werf en - waarom werkgeluk alleen niet meer genoeg is voor jouw organisatie

Flexmarkt

Gelukkige mensen zijn een magneet voor nieuwe medewerkers

Alleen een goed salaris is niet meer voldoende. Een aantrekkelijke werkgever heeft tegenwoordig ook werkgeluk en mentale gezondheid hoog in het vaandel. Jacco Vingerling, oprichter van de bedrijven Bowers en Jackling gaat nog een stapje verder: hij zette een ‘gelukstraject’ op, met als doel het levensgeluk van zijn mensen binnen twee jaar met tien procent te verhogen.

JACkLING in de Flexmarkt

Flexnieuws

Kijk verder dan werkgeluk alleen

Voor veel Nederlanders is gelukkig zijn het belangrijkste levensdoel. En als werkgever kun je verder kijken dan werkgeluk alleen. Het lijkt me vanzelfsprekend dat je een fijne werkplek wilt bieden en zo mensen blij en gemotiveerd wilt houden. Maar met alleen een focus op werkgeluk worden je werknemers niet per se gelukkiger.

Bowers en Jackling - flexnieuws

GGZ nieuws

Helft werkenden presteert slechter door mentale gezondheidsklachten

Maar liefst 49 procent van alle werkende Nederlanders presteert weleens minder goed op werk vanwege mentale gezondheidsklachten. Dit blijkt uit onderzoek van Bowers & Jackling onder 1.088 volwassen Nederlanders werkzaam in loondienst.

GGZ nieuws - Helft werkenden presteert slechter door mentale gezondheidsklachten

Ondernemersbelang

Bowers en JACkLING lanceren gelukstraject voor medewerkers

Bowers en JACkLING, arbeidsbemiddelaars op het gebied van technisch personeel, starten per direct een traject dat het levensgeluk van hun medewerkers moet verhogen. Door middel van doorlopend onderzoek met behulp van een app meten Bowers en JACkLING continu het geluksniveau van hun medewerkers.

ondernemersbelang - Bowers en JACkLING lanceren gelukstraject voor medewerkers

De ondernemer

Jacco Vingerling (Bowers en JACkLING) over werknemersgeluk: ‘Géén bedrijf met duizend mensen’

Jacco Vingerling richtte op jonge leeftijd al zijn eerste onderneming op en bezit nu met technisch detacheerders Bowers en JACkLING bedrijven die enerzijds groeien en anderzijds van die focus op financiële groei af willen. Levensgeluk van werknemers is het stokpaardje van Jacco, en 10 procent meer geluk het ultieme doel.

De ondernemer

Alles over HR

Gelukkige werknemers als visitekaartje voor je bedrijf

Op de huidige arbeidsmarkt is het vinden van geschikt personeel een uitdaging. Het wordt steeds moeilijker om vacatures te vervullen en eenmaal aangenomen, is personeel behouden de volgende opgave. Uit cijfers van het UWV blijkt dat één op de vijf werknemers in het afgelopen jaar van baan is gewisseld.

Allesoverhr - Gelukkige werknemers als visitekaartje voor je bedrijf

Innovation Origins

Werknemers 10 procent gelukkiger door middel van een app

Bowers en JACkLING, arbeidsbemiddelaars op het gebied van technisch personeel, starten een traject dat het levensgeluk van hun medewerkers moet verhogen. Door middel van doorlopend onderzoek met behulp van een app meten zij continu het geluksniveau van hun medewerkers.

Innovation Origins - Werknemers 10 procent gelukkiger door middel van een app

Sign magazine

Minder presteren door financiële stress

Maar liefst negentien procent van alle werkende Nederlanders presteert weleens minder goed op werk vanwege financiële stress. Dat blijkt uit onderzoek van Bowers & Jackling onder 1.088 volwassen Nederlanders werkend in loondienst.

sign magazine

Ondernemersbelang

Inmiddels weet ik dat ik niet het type ben om 1.000 man in dienst te hebben

Jacco Vingerling richtte op jonge leeftijd al zijn eerste onderneming op, en bezit nu met technisch detacheerders Bowers en JACkLING bedrijven die enerzijds groeien en anderzijds van die focus op financiële groei af willen.

ondernemersbelang - INMIDDELS WEET IK DAT IK NIET HET TYPE BEN OM 1.000 MAN IN DIENST TE HEBBEN