Urenportals: Klant | Medewerker
Constructiebankwerker vacatures

Constructiebankwerker vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Constructiebankwerker / lasser Wieringerwerf

Voor uitbreiding van ons team in de werkplaats zijn wij op zoek naar constructiebankwerker en lassers. Kun jij zelfstandig werken en tekening lezen? Heb jij ervaring met MIG/MAG lassen? Lees dan snel verder! Als constructiebankwerker lasser is geen dag hetzelfde en krijg je met veel verschillende werkzaamheden te maken. Wij produceren zowel kleine als grote staalconstructies, denk hierbij aan bruggen, brugfunderingen, bordessen, machines, trappen, hekwerken en plaatwerk voor verschillende opdrachtgevers. De laswerkzaamheden doen we met MIG/MAG en voornamelijk staal en zo nu en dan RVS en aluminium. De werkzaamheden voer je uit in onze werkplaats. Als constructiebankwerker lasser houd je je ook bezig met metaal bewerken. Denk dan bijvoorbeeld aan: – zagen en verspanen van buizen, kokers, plaatwerk of onderdelen. – Samenstellen van constructies – Buigen vanaf tekening van leidingwerk – Zetten, kanten en knippen van plaatmateriaal – Opbouwen van constructie delen of machineonderdelen Je komt te werken bij een familiebedrijf waar je veel vrijheid geniet met de nodige dosis humor en gezelligheid. Zo sluiten we de week ook af met een drankje in onze eigen kroeg op het werk. Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer direct!

Lees meer
Wieringerwerf
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Constructiebankwerker / Lasser Alkmaar

Als constructiebankwerker / lasser word je blij als je een super strakke las hebt gelegd. Vaak gaat het om zichtwerk maar bovenal een goede hechting. De constructies die er worden gemaakt zitten in de industrie, chemie, scheepsbouw en luxe jachtbouw. Ben jij de constructiebankwerker / lasser die ik zoek? Lees dan verder! Als constructiebankwerker / lasser ben jij zelfstandig constructies aan het vervaardigen. Denk hierbij aan diverse trappen, bordessen, relingen tot aan complete constructies. Dit doe je aan de hand van technische productietekeningen en werkopdrachten. Als lasser gebruik je de methodes TIG of MIG/MAG en ben je daarnaast ook met constructiebankwerken bezig. Hier gebruik je verschillende technieken voor zoals buigen, zetten, knippen, zagen, boren en tappen. Als constructiebankwerker / lasser is je werk erg divers. Geen dag is hetzelfde. Je voert de werkzaamheden zelfstandig uit, maar je werkt wel samen in een team met meerdere constructiebankwerkers / lassers. Kom je er niet uit dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen. Ook denken wij graag mee in jouw ontwikkeling. Bij ons is er de mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en trainingen zodat jij steeds complexere constructies kunt vervaardigen. Past deze functie bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Lees meer
Alkmaar
€2.600,00 – €3.000,00
Fulltime

Constructiebankwerker lasser voertuigen – Zevenaar

Wil je bijzondere constructies maken en (af)lassen? Heb je ervaring met TIG en/of RVS lassen en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder! Bij ons werk je als constructiebankwerker lasser in een gezellig en hecht team waar regelmatig hard word gelachen. De bijzondere projecten waar je aan komt te werken zijn bijvoorbeeld amfibievoertuigen of ander speciaal transport- en personenvervoer. Jij houdt van de complexiteit en zorgt ervoor dat vanaf de technische tekening alle onderdelen worden samengesteld en worden bewerkt tot een mooi eindproduct. Je werkt als constructiebankwerker lasser voornamelijk met aluminium- en rvs-plaatwerk. Daarnaast werk je met conventionele machnies, denk dan aan bijvoorbeeld een as draaien. Het werk doe je niet alleen. Je werkt samen met een andere constructiebankwerker lasser, monteur en tekenaar om de bijzondere voertuigen van topkwaliteit te maken. Als constructiebankwerker lasser is jouw werk dus zeer divers en uitdagend. Kom jij ons team versterken? Laat je verder informeren door Maarten via 06-25655536.

Lees meer
Zevenaar
€3.000,00 – €3.600,00
Fulltime