Urenportals: Klant | Medewerker
installatiemonteur vacatures

Installatiemonteur vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Projectleider Harderwijk

Wij groeien. Groei jij met ons mee? Wij zijn op dit moment zoekende naar een Projectleider WTB. Vanuit onze dienstverlening betrekken onze klanten ons steeds meer in hun complete productieproces. Kwaliteit en efficiëntie zijn sleutelwoorden en jij gaat het verschil maken met jouw kennis en karakter! Als Projectleider herken je jezelf in de facturatie, snel kunnen schakelen, calculatie en planning. Dit werk heeft voor jou weinig geheimen; je controleert het werk van Tekenaars/constructeurs en werkvoorbereiders en bent het eindstation voor jouw team. Dit betekent dat je de verantwoordelijkheid draagt en er voor zorgt dat jouw team het project uitvoert zoals jij dat voor ogen hebt. Jij bent het aanspreekpunt van het werktuigbouwkundige team binnen een multidisciplinair team. Je stuurt bij waar nodig en houdt naast jouw teambelangen ook het gezamenlijk belang strak in de gaten. Je communiceert helder, je luistert en vraagt door en gaat staan voor wat jij belangrijk vindt. Zoek jij de samenwerking op met ons? Solliciteer nu op deze mooie functie! 0646342021, of Daniel.vanderwolf@jackling.nl

Lees meer
Harderwijk
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Pijpfitter, bankwerker/lasser Apeldoorn

Wil jij graag aan de slag als Pijpfitter? Vind je het leuk om zowel in de werkplaats als op locatie te werken? Dan ben ik op zoek naar jou! Binnen mijn team ben ik opzoek naar een (ervaren) Pijpfitter. Als Pijpfitter zorg je voor het monteren en demonteren van leidingen en leidingsystemen, inclusief de daarin voorkomende appendages. Je bent in staat de laswerkzaamheden voor te bereiden en in voorkomende gevallen montage en sleutelwerk te verrichten. Tevens ben jij als Pijpfitter verantwoordelijk voor: – Selecteert pijpafmetingen, types van pijpen en gerelateerd materiaal; – Meet en markeert pijpen; – zagen van pijpen; – Assembleert pijpen, leidingen en buisverbindingen of aanverwant materiaal volgens specificaties, met behulp van technieken zoals lassen, solderen, smeren, etc.; – Controleert en test de geïnstalleerde systemen en pijplijnen (bijvoorbeeld met drukmeters). Dit is toch supergaaf? Meer over weten? Bel of app me even op 0646342021.

Lees meer
Apeldoorn
€2.400,00 – €3.100,00
Fulltime

Monteur/Lasser Veenendaal

Hey jij, zin in een toffe uitdaging? Ik ben op zoek naar een monteur/lasser met passie voor het vak. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in constructieve staaloplossingen voor bouw en industriële omgevingen. Mocht je kennis hebben van onderstaande werkzaamheden, schroom dan niet om te reageren en bel of app me even. Dit kan op 0646342021. – Ervaring met laswerk en plaatbewerking; – Zagen, knippen, boren en frezen van metaal; – Tekening lezen; – Constructiebankwerkzaamheden.

Lees meer
Veenendaal
€2.500,00 – €3.300,00
Fulltime

Lasser Samensteller Landbouwerktuigen Utrecht

Herken jij alle types Claas-tractoren van een afstand? Of ben je meer van de John Deere? Voor deze functie zoeken wij iemand met een hart voor landbouwwerktuigen. Als samensteller-lasser landbouwwerktuigen maak je van alles; van een balenpers tot een melkrobot, van een inkuilmachine tot het verlengen van de giek van een shovel (en het verzwaren van het contra-gewicht). Je werkt in deze functie veel met staal en en wordt er voornamelijk Mig/Mag gelast. Het kan voorkomen dat er onderdelen met Tig of BMBE worden gelast. Als samensteller-lasser landbouwwerktuigen werk je in een gezellig team met vakmensen. Je moet er wel tussen passen als het gaat om humor en interesses, maar daar kom je maar op 1 manier achter! Solliciteer direct of bel met Maarten (06-25655536) als je twijfelt of meer wil weten..

Lees meer
Utrecht
€2.650,00 – €3.200,00
Fulltime

Monteur Machinebouw Verpakkingsmachines Wageningen

Als Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het sleutelen, bouwen vanaf tekening, installeren en in gebruik stellen van onze machines voor de verpakkingsindustrie. Je gaat deel uitmaken van een multidisciplinair team van ervaren experts en werkt samen om onze machines tot in de perfectie te bouwen. Je reist af en toe naar het buitenland om machines te installeren en klanten te trainen. Je taken zullen onder andere bestaan uit: • Het bouwen van machines vanaf tekening • Het sleutelen aan machines en installaties • Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan de machines • Het oplossen van storingen aan de machines • Het installeren en in gebruik stellen van de machines • Het trainen van klanten en operators

Lees meer
Wageningen
€2.700,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Ede

Wat je gaat doen Krijg jij altijd alles voor elkaar? Mooi, want wij zijn hard op zoek naar een daadkrachtige Werkvoorbereider werktuigbouwkunde! Een Werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij ons is niet voor 1 gat te vangen, wij gaan er namelijk van uit dat je onderstaande werkzaamheden zonder moeite aanpakt: – Het bepalen van materieel- en gereedschapsbehoeften. – Het ramen van werkzaamheden in uren. – Het opstellen van materiaal lijsten. – Het bestellen van materiaal. – Het maken van Werktekeningen en instructies. – De schakel zijn tussen uitvoering en afdeling verkoop. – De kwaliteit bewaken. Dit is een uitdagende baan en gelukkig sta je er niet alleen voor. Bij JACkLING vinden we het namelijk belangrijk dat jij eruit haalt wat er in zit en ondersteunen jou waar nodig. Of dit nu coaching is, of het samen zoeken naar een oplossing met collega’s (of op vrijdagmiddag samen een biertje drinken): Wij staan achter je! Ben jij toe aan de volgende stap? Bel of app mij voor de mogelijkheden en voor het inplannen van een kennismaking op 06-25655536 / maarten@jackling.nl

Lees meer
Ede
€2.600,00 – €3.200,00
Fulltime

Aluminium lasser Purmerend

Wil jij lassen, constructiebankwerken en goed verdienen met een vaste baan? Jij bent als lasser kritisch op je werk. Je hebt ervaring met het bewerken van aluminium en kan zelfstandig aan het werk. Ben jij trots als je een mooi eindproduct de deur uit ziet gaan? Lees dan verder! Als aluminium lasser ga jij aan unieke projecten werken. Je gaat werken aan constructies voor de luxe superjachtbouw. Jij bent niet alleen de slaksporen en lasspetters aan het wegwerken, maar je legt super strakke lassen en weet hoe belangrijk het zichtwerk is. Je gaat TIG lassen en werkt voornamelijk met aluminium. Denk hierbij aan materiaal van 10mm tot 12mm dik. Als lasser ben je dan ook bekend met verschillende naden en hoeken lassen. Naast het lassen komen ook de bankwerkzaamheden kijken zoals zagen, knippen, boren, tappen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deel van het project om uiteindelijk met een team tot een eindproduct te komen. Mocht je nou geen expert zijn in het lassen met aluminium zit je bij ons ook goed. Wat je (nog) niet kan leren wij je graag. Als de constructie af is ga jij samen met jouw team het superjacht op om de montageklussen te realiseren. Je ziet jouw project dus van a tot z groeien en komt zo op de mooiste superjachten. Je komt te werken in een leuk team van constructiebankwerker / lassers die elkaar graag helpen. Je werkzaamheden vinden plaats in de loods waar de superjachten liggen. Zo kan je makkelijk heen en weer lopen om dingen op te meten en uiteindelijk je constructies te monteren. Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer direct!

Lees meer
Purmerend
€2.600,00 – €3.300,00
Fulltime

Werkvoorbereider Installatietechniek Zaandam

De fulltime werkvoorbereider die ik zoek heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Jij werkt met betrokkenheid samen en weet wat er speelt doordat je communicatief bent naar collega’s en klanten. Als werkvoorbereider stuur je een team van installatiemonteurs aan. Jij denkt proactief mee over verbeterpunten intern en extern. Daarnaast ben je als werkvoorbereider verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang van de projecten. De projecten waar jij over gaat bevinden zich in utiliteit of woningbouw. Je overlegt regelmatig met de projectleider en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers in een duidelijk advies worden verwoord. Je stelt materiaallijsten samen, begeleidt het inkoopproces en je stroomlijnt de projectadministratie. Kortom een zeer veelzijdige en uitdagende functie in een mooi team van professionals! Spreken de werkzaamheden je aan? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Zaandam
€2.800,00 – €3.400,00
Fulltime

Servicemonteur elektrische installaties Amstelveen

Wil jij als monteur uitgedaagd worden in het onderhouden van elektrische installaties? Wil jij werken met goed gereedschap en je eigen service bus inrichten? Dan kom ik graag met jou in contact! Ik ben op zoek naar een ambitieuze servicemonteur die plezier haalt uit bonnenwerk. Jouw bonnenwerk bestaat uit het onderhouden van intercom installaties, camerabeveiliging, verlichting en/of laadpalen bij particulieren. Jij bent de vakman, jij weet wat er nodig is om particulieren tevreden te stellen. Wij streven naar een first time fix en snappen dat je dat alleen kan doen met goed materiaal, goed gereedschap en op een manier die bij jou past en voor jou goed voelt. Kom je er niet uit? Dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Past deze functie bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Lees meer
Amstelveen
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime