Urenportals: Klant | Medewerker
Jackling

Onze mensen aan het woord

We kunnen natuurlijk zelf wel vertellen hoe we te werk gaan, maar we geloven er meer in om onze mensen dat zelf te laten vertellen. Zij kunnen ons immers beter beoordelen. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van onze Jackling collega’s.

Review Michelle JACkLING Engineering - lasser

“Ik vind Jackling een fijn, goed geregeld bedrijf met goede en fijne communicatie. Ik heb een vast contactpersoon en die is altijd te bereiken. Bij speciale gelegenheden wordt er aan de medewerkers gedacht door een kleinigheidje op te sturen. Hierdoor voel ik mij gewaardeerd en geen nummertje.”

Michelle

Lasser

Review Jochem over JACkLING Engineering

“Het contact is goed en er zijn korte lijntjes. Als je iets vraagt dan wordt er goed gereageerd. Ik ben op gesprek geweest bij bij de opdrachtgever. Dat gesprek verliep heerlijk en het klikte vrij makkelijk. Ik vond het prettig dat Jackling erbij was want dat werkt wel geruststellend.”

Jochem

Allround onderhoudsmonteur

Review JACkLING Arnoud

“De werkwijze is een onwijs pluspunt. Bij het sollicitatie proces zorgen ze dat je goed bent geïnformeerd over de functie, om vervolgens de keuze volledig aan jou te laten. Er wordt niet iets ‘verkocht’. Ook is de sfeer ontspannen en de manier van communiceren fijn: informeel maar wel duidelijk.”

Arnoud

Tekenaar WTB

donovan - Monteur Installatietechniek

“Jackling onderscheidt zich door de manier waarop ze met hun mensen omgaan. Ik kan altijd terecht bij ze. Daarnaast vonden ze snel een goede baan voor me.”

Donovan

Monteur Installatietechniek

Review JACkLING Cor

“Ik denk zelf dat Jackling een no nonsense mentaliteit heeft en zaken die men met de werknemer afspreekt ook daadwerkelijk uitvoert. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik gedetacheerd ben bij een leuk project.”

Cor

Safety Expert

Review JACkLING Soulimane

“Bij Jackling is het leuk om er te werken. Je krijgt er de juiste begeleiding die je nodig hebt. Het voelt echt als een team dat je niet zomaar laat gaan.”

Soulimane

Elektromonteur

Review JACkLING Semme

“Jackling is een fijne werkgever, waar zaken goed geregeld zijn. De mensen die er werken staan voor je klaar op het moment dat daar behoefte aan is. En ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen op een mooi project.”

Semme

Monteur constructie

mustafa - elektromonteur review jackling

“Jackling staat altijd voor je klaar. Contact is altijd goed en prettig. Dankzij Jackling heb ik bij een goed bedrijf mijn plek kunnen vinden.”

Mustafa

Elektromonteur

Review JACkLING Jordy

“De betrokkenheid van de mensen is te prijzen. Ik ervaar het contact en de wijze waarop dit wordt gedaan als heel prettig. Ze hebben echt hun best gedaan om mij een goeie carrière stap te geven.”

Jordy

Service coördinator

Jackling

Werken bij Jackling?

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de elektrotechniek, installatietechniek, metaal of machinebouw? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.