Urenportals: Klant | Medewerker
projectleider elektrotechniek vacatures

Projectleider elektrotechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Projectleider Elektrotechniek – Alkmaar

Ben jij de projectleider die projecten succesvol weet te begeleiden? Kun jij de druk aan om deadlines te halen? En ben jij bekend met elektrotechniek? Dan ben jij de man die wij zoeken! Ik ben op zoek naar een projectleider elektrotechniek die ervaring heeft in utiliteit, woningbouw en service. Denk hierbij aan zowel luxe als seriematige woningen, kantoorpanden en zorginstellingen. Binnen de projecten draag je vanaf de offerteaanvraag tot aan de oplevering diverse verantwoordelijkheden. Uiteraard stuur je een team specialisten aan die jou ondersteunen in het engineeren en in de werkvoorbereiding. Je hoeft niet zelf te kunnen tekenen, maar als jij aanpassingen kan maken dan is dat een pre! Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als monteurs en leveranciers. Maar ook het maken van de werkplanningen, een efficiënte inzet van materieel en begrotingen bewaken valt onder jouw verantwoordelijkheid. Jouw functie als projectleider is zeer divers. Je werkt nauw samen met het Hoofd Uitvoering en zorgt samen voor een succesvolle coördinering en afronding van een project. De verschillende werkzaamheden, grote verantwoordelijkheden en goede beloning maakt dat dit een aantrekkelijke functie is. Je komt in een gezond en groeiend bedrijf te werken. Klinkt deze vacature interessant? Neem dan eens contact met mij op via 06 19 01 35 70. Tot snel!

Lees meer
Alkmaar
€3.900,00 – €4.800,00
Fulltime

Projectleider elektrotechniek ziekenhuis Nieuwkoop

Heb jij ervaring als projectleider elektrotechniek? Of ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je graag de leiding geven aan een enthousiast team? Lees dan verder! Als projectleider elektrotechniek zul je verantwoordelijk zijn voor het leiden en coördineren van elektrotechnische projecten in ziekenhuizen en zorginstellingen, waarbij je een cruciale rol speelt in het waarborgen van een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur. Je zult fungeren als het primaire aanspreekpunt voor zowel interne als externe belanghebbenden, inclusief klanten, leveranciers en onderaannemers. Je takenpakket als projectleider omvat onder andere: Als onze nieuwe projectleider herken jij je in dit profiel: – Ervaring met verantwoordelijkheid voor projecten van > €1.000.000,- – Aansturen monteurs, calculators en werkvoorbereiders – Adviesvorming voor klantvraagstukken – Duidelijke contracten en financiële rapportages – Kennis van integrale projecten op het gebied van elektrotechniek Ben jij de projectleider die we zoeken? Solliciteer direct!

Lees meer
Nieuwkoop
€4.000,00 – €5.000,00
Fulltime

Projectleider elektrotechniek ziekenhuizen Amsterdam

Heb jij ervaring als projectleider elektrotechniek? Of ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je graag de leiding geven aan een enthousiast team? Lees dan verder! Als projectleider elektrotechniek zal je verantwoordelijk zijn voor het leiden en coördineren van elektrotechnische projecten in ziekenhuizen en zorginstellingen, waarbij je een cruciale rol speelt in het waarborgen van een veilige en betrouwbare elektrische infrastructuur. Je zult fungeren als het primaire aanspreekpunt voor zowel interne als externe belanghebbenden, inclusief klanten, leveranciers en onderaannemers. Je takenpakket als projectleider omvat onder andere: Als onze nieuwe projectleider herken jij je in dit profiel: – Ervaring met verantwoordelijkheid voor projecten van > €1.000.000,- – Aansturen monteurs, calculators en werkvoorbereiders – Adviesvorming voor klantvraagstukken – Duidelijke contracten en financiële rapportages – Kennis van integrale projecten op het gebied van elektrotechniek Ben jij de projectleider die we zoeken? Solliciteer direct!

Lees meer
Amsterdam
€4.100,00 – €5.200,00
Fulltime