Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures assemblage monteur

Vacatures assemblage monteur

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Assemblagemonteur Veenendaal

Als assemblage monteur ben je bezig met verschillende machines zoals een lasermachine, een ponsmachine of een kantbank. Tijdens deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en zorg je ervoor dat de machines blijven draaien. Vind je het bijvoorbeeld leuk om in je vrije tijd te sleutelen en vind je het belangrijk om in een hecht en gezellig team te werken? Lees dan rustig verder! Voor ons is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, maar ook in teamverband en dien je een belangrijke schakel te zijn in het proces van de productie binnen deze klant. Jouw werkdag is overigens nooit hetzelfde, in de werkplaats zijn er talloze verschillende onderdelen die je in elkaar gaat zetten. Hoe leuk is dat?

Lees meer
Veenendaal
€1.900,00 – €2.400,00
Fulltime

Assemblage monteur Oosterbeek

Ik ben opzoek naar een monteur inzamelvoertuigen? Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Hou je van een uitdaging? Voor een klant in Nijmegen ben ik opzoek naar iemand met ervaring in containersystemen en autolaadkranen. Dit bedrijf wil groeien en hoe klinkt het als jij daar onderdeel van mag zijn? In dit werk ben je heel afwisselend bezig. Zo kan het zijn dat je een hydraulisch systeem aan het vervangen bent, of dat je een nieuwe laadklep aan het bouwen bent met je collega’s. Het kan ook voorkomen dat je steunen maakt en plaatst, kabels mooi wegwerkt of dat je versleten onderdelen weer reviseert tot aan nieuwstaat! Het kan ook voorkomen dat er gelast moet worden. Kan je dat? Mooi! Kan je dat niet? Dan hebben wij een expert in huis die het laswerk doet (en het jou vast wil leren als je dat tof vindt!). Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen. Weet je genoeg en wil je aan het werk als assemblage monteur? Solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Oosterbeek
€2.600,00 – €3.100,00
Fulltime

Monteur Assemblage Renswoude

Ben jij de persoon die ons gaat helpen met het samenstellen van alle losse onderdelen tot één compleet eindproduct? Vind jij het leuk om thuis technisch bezig te zijn door bijvoorbeeld te sleutelen aan brommers, auto’s of producten? En heb je daarmee je technische inzicht vergroot?

Lees meer
Renswoude
€2.150,00 – €2.650,00
Fulltime

Monteur Assemblage Renswoude

Als monteur assemblage maak je machines waar je trots op kunt zijn. Als je in je vrije tijd sleutelt is dit de vacature voor jou en moet je snel verder lezen! Werk je graag in een gezellig team aan mooie machines en apparaten? Kom jij graag thuis met positieve energie van je werk? Solliciteer dan nu op deze functie bij jou in de buurt. Als monteur assemblage werk je vanaf tekening, stuklijst en instructie samen met collega monteurs en ingenieurs. Je bouwt eerst de losstaande onderdelen op die samen een klantspecifieke transportinstallatie vormen. Kilometers lang, met alles er op en er aan. Zo bouw je aan diverse aandrijvingen, hoogte verschillen en mechatronische modules om de pakketjes te draaien of een andere baan op te sturen. Deze installaties komen te staan bij grote distributiecentra van bijvoorbeeld DHL of Amazon. Als monteur assemblage ben je aan het bouwen, maar we hopen ook dat je met ons meedenkt. Kan het slimmer, sneller of beter? Jouw inbreng wordt gewaardeerd. Dus: jeuken jouw handen al? Niet krabben, maar solliciteren graag (dat helpt ;)). Je mag me ook bellen via 06-25655536, ik vertel je graag meer over ons werk en over de functie!

Lees meer
Renswoude
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime

Assemblage monteur Nijmegen

Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Hou je van een uitdaging? Dan ben jij de assemblage monteur die ik zoek! Een bedrijf Nijmegen wat zich bezig houdt met containersystemen en autolaadkranen heeft ruimte voor versterking. Dit bedrijf wil groeien en hoe klinkt het als jij daar onderdeel van mag zijn? In dit werk ben je heel afwisselend bezig. Zo kan het zijn dat je een hydraulisch systeem aan het vervangen bent, of dat je een nieuwe laadklep aan het bouwen bent met je collega’s. Het kan ook voorkomen dat je steunen maakt en plaatst, kabels mooi wegwerkt of dat je versleten onderdelen weer reviseert tot aan nieuwstaat! Het kan ook voorkomen dat er gelast moet worden. Kan je dat? Mooi! Kan je dat niet? Dan hebben wij een expert in huis die het laswerk doet (en het jou vast wil leren als je dat tof vindt!). Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen. Weet je genoeg en wil je aan het werk als assemblage monteur? Solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Nijmegen
€2.600,00 – €3.100,00
Fulltime

Monteur Assemblage Mechatronica Barneveld

Ben jij altijd bezig met je handen? Bouw je graag en word je trots als je iets moois hebt gemaakt? Dat komt goed uit; deze vacature is gericht aan alle bouwers met ambitie! Ik heb op dit moment een vacature voor een monteur assemblage mechatronica in de klantspecifieke machinebouw. Elke machine is anders en je moet je hoofd goed gebruiken om ervoor te zorgen dat je geen fouten maakt. In deze functie bouw je in teamverband machines ten behoeve van de verpakkingsindustrie, denk dan aan stapelaars en paletiseermachines, maar ook assemblage-lijnen in combinatie met labeling en print-machines. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van vision technologie. Als monteur assemblage mechatronica bouw je alle componenten op en vervolgens in het frame. Elektrotechnisch zorg je er voor dat de machine bekabeld word en kan worden aangesloten op de besturingskast en krachtstroom. Je mag ook mee op installatie op locatie. Hartstikke leuk allemaal; maar hoe zit het met je toekomst? Bij deze vacature krijg je ruime mogelijkheden om jezelf te verdiepen tot commisioning engineer of een leidinggevende functie in de werkplaats. Mocht je ambitie hebben om door te groeien tot tekenaar-constructeur? Ook dat is in deze setting mogelijk. Dit komt vooral door de overtuiging dat je de beste tekenaar-constructeur kunt worden wanneer je eerst zelf het bouwen en installeren van de verschillende machines onder de knie hebt. Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze TOP BAAN? Stuur je cv op via de sollicitatieknop of bel/app me via 06-46342021; ik vertel je er graag meer over!

Lees meer
Barneveld
€2.500,00 – €3.100,00
Fulltime