Urenportals: Klant | Medewerker

Technische banen mbo

Opzoek naar een technische baan? Een baan vinden is vaak niet moeilijk in de techniek, maar een baan vinden die echt goed bij je past is een stuk lastiger. Vooral als je net afgestudeerd bent en voor het eerst aan de slag wilt gaan. Wij helpen je graag op weg bij het maken van een keuze.

Wij zijn sinds 2000 actief binnen de techniek en noemen ons zelf de persoonlijke werkgever in de techniek. Als detacheerder met een persoonlijke aanpak zijn wij op zoek naar kwaliteit en professionaliteit. Wij selecteren projecten én medewerkers met zorg en doen er alles aan om, zowel op de werkvloer als daarbuiten, jouw veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Technische banen mbo vacatures

Wij hebben veel verschillende technische vacatures beschikbaar voor je. Als je een mbo opleiding hebt gedaan kan je bij ons aan de slag in verschillende richtingen binnen de techniek.

Als je bij ons van start gaat zoeken we samen met jou naar een uitdagend project bij een toonaangevende klant die bij je past. We maken een persoonlijk ontwikkelingsplan en geven je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van cursussen. Of het nu gaat om vakinhoudelijk meer kennis opdoen of om leiderschapsstijlen, wij helpen je er graag bij.

Om je de goede richting op te helpen hebben we hieronder 5 technische banen/vakgebieden op mbo-niveau voor je uitgestippeld.

1. Technische banen mbo Elektrotechniek

De opleiding mbo Elektrotechnisch Technicus is de hoogste erkende mbo-beroepsopleiding die er is. Als je een diploma gehaald hebt ben je breed inzetbaar. Zo kan je aan de slag als servicemonteur, elektromonteur, maar ook als tekenaar, projectleider of werkvoorbereider. Heel divers dus.

De baangarantie in de elektrotechniek is ontzettend hoog. Dit komt omdat we behoorlijk afhankelijk zijn van elektrotechnische systemen en installaties. Wij bieden je ook de mogelijkheid om te ontwikkelen tot leidinggevende of specialist op het gebied van elektrotechnische producten en systemen

2. Technische banen mbo werktuigbouwkunde

Als afgestuurde werktuigbouwkundige kan je veel verschillende richtingen op gaan. Zo kan je aan de slag gaan als: ontwerper, projectleider, servicetechnicus, tekenaar constructeur, werkvoorbereider of CNC-programmeur. Voor alle richtingen hebben wij vacatures beschikbaar in verschillende regio’s. Neem contact met ons op zodat wij met je mee kunnen kijken en een uitdagende baan voor je kunnen vinden.

Twijfel je erover om nog door te studeren en voor een hbo opleiding te gaan? Lees dan onze blog hierover: Startsalaris hbo werktuigbouwkunde.

3. Technische banen mbo CNC-programmeur

Een CNC-programmeur programmeert computergestuurde verspaningsmachines zoals draaimachines, freesmachines, slijpmachines, schaafmachines en computergestuurde plaatwerkmachines zoals vouw- en buigmachines. De werkzaamheden en taken bestaan uit het maken van freesprogramma’s aan de hand van tekenwerk voor CNC bewerkingen.

Lees ook: Wat is een CNC draaier?

4. Technische banen mbo Procesoperator

Het woord procesoperator wordt gedefinieerd als “bedieningsman”. Een procesoperator is een man/vrouw die een gestructureerd geheel van activiteiten bediend. Dus als procesoperator ben jij de mens achter de machine. Operators zijn vaak werkzaam bij bedrijven die produceren bijvoorbeeld fabrieken. Als operator ben jij verantwoordelijk voor de controle van het productieproces. Je taken zijn onder andere: voortgang van het proces controleren, controles uitvoeren op de machines en het uitvoeren van klein onderhoud indien nodig.

5. Technische banen mbo Servicetechnicus

Als service techniscus werk je met grote systemen voor verwarming en luchtbehandeling. Zoals: gas-, water-, verwarming-, tapwater-, luchtbehandeling-, en drinkwaterinstallaties. Jij stelt de installaties in gebruik en zorgt dat ze goed onderhouden worden. Als je ziet hoe ze nóg beter kunnen worden, dan doe jij de juiste aanpassingen. Als servicetechnicus ben je veel in contact met werkvoorbereiders, contractbeheerders/projectleiders en klantmanagers.

Technische banen MBO

Welke technische baan op mbo niveau past bij jou?

Twijfel je nog? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Aarzel niet en neem contact met ons op. Je kunt ook solliciteren op een van onze openstaande vacatures. Staat er geen vacature open die bij je past? Dan kun je ook altijd een open sollicitatie doen.

Wij willen namelijk onze mensen goed leren kennen, hun verwachtingen en wensen leren kennen, zodat we je kunnen koppelen aan het juiste project dat bij jou past. Omdat we ook intensief en uitgebreid overleg hebben met onze opdrachtgevers, kunnen we goed inschatten bij welk project jij je thuis gaat voelen.

Ga aan de slag in de techniek

Begin je carrière in de techniek bij JACkLING. Bekijk onze openstaande vacatures of doe een open sollicitatie.