Urenportals: Klant | Medewerker
machinebouw en metaalbewerking vacatures

Technisch personeel detacheren?

Schakel sneller, wees flexibeler en bespaar tijd

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het detacheren van technisch personeel? Bij JACkLING maken we het proces van technisch personeel detacheren eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief. Met onze expertise nemen we de last van administratieve taken van je schouders, van het doorspitten van sollicitatiebrieven en cv’s tot het regelen van secundaire arbeidsvoorwaarden. We besparen je niet alleen tijd maar zorgen er ook voor dat je de meest geschikte technische professionals krijgt voor jouw projecten.

Vind goed technisch personeel: een naadloze match

Waarom kiezen voor JACkLING Engineering als je partner in technisch personeel vinden? Simpelweg omdat we de expertise hebben om de juiste vakman of -vrouw op de juiste plek te plaatsen. Of je nu technisch personeel nodig hebt in de elektro- en installatietechniek, de metaalindustrie, machinebouw of jachtbouw, wij hebben energieke en gedreven technici klaarstaan die technische uitdagingen niet uit de weg gaan. Ze zijn onderzoekers, probleemoplossers en boordevol creativiteit en gedrevenheid.

Volledige ondersteuning in technisch personeel detacheren

Wanneer je kiest voor technisch personeel detacheren via JACkLING, nemen we (bijna) alles voor je uit handen. We zorgen voor de secundaire arbeidsvoorwaarden, verloning en alle andere administratieve zaken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is zorgen voor een werkplek en, indien nodig, begeleiding. Zo kun jij je volledig focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

In een notendop, als het gaat om technisch personeel detacheren, biedt JACkLING een volledige service die je helpt efficiënter, flexibeler en tijdbesparender te werken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw behoeften op het gebied van technisch personeel kunnen invullen. Met JACkLING wordt technisch personeel detacheren een naadloos en zorgeloos proces.

Constructiebankwerker vacatures

Technisch personeel detacheren?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

*Alle velden aangegeven met een sterretje (*) zijn verplichte invulvelden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KvK nr. 34200785 BTW nr. NL8132.87.765.B01
Blueprint

Veelgestelde vragen over technisch personeel detacheren

Wat houdt technisch personeel detacheren precies in?

Lees meer Sluiten

Wat zijn de voordelen van technisch personeel detacheren via JACkLING?

Lees meer Sluiten

Is technisch personeel detacheren duurder dan zelf aannemen?

Lees meer Sluiten

Hoe snel kan JACkLING technisch personeel detacheren voor mijn project?

Lees meer Sluiten

Zijn de gedetacheerde technici verzekerd en voldoen ze aan alle wettelijke eisen?

Lees meer Sluiten