Urenportals: Klant | Medewerker
servicemonteur installatietechniek vacatures

Servicemonteur installatietechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Servicemonteur beveiligingsinstallaties Haarlem

Als servicemonteur houd jij je graag bezig met het onderhouden van beveiligingsinstallaties. Jij zorgt ervoor dat gezinnen en bedrijven hun veiligheid op orde hebben. Los jij problemen creatief op? Dan zoek ik jou. Je gaat op pad in een door jou ingerichte servicebus met goed gereedschap. Als servicemonteur beveiligingsinstallaties heb je een veelzijdige functie. De taken variëren van regulier onderhoud tot storingen oplossen. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Als servicemonteur ben jij in staat om technische vraagstukken uit te leggen aan de klant. Bij voorkeur ben je bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingsinstallaties. Schrik niet! Alles is te leren. Je gaat zelfstandig op pad, maar bent onderdeel van een hecht team. Heb je hulp nodig bij een klus dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd thuis is. Word jij onze nieuwe servicemonteur? Solliciteer via de button of bel naar 06 17 36 23 22.

Lees meer
Haarlem
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Servicemonteur elektrische installaties Purmerend

Wil jij als monteur uitgedaagd worden in het onderhouden van elektrische installaties? Wil jij werken met goed gereedschap en je eigen service bus inrichten? Dan kom ik graag met jou in contact! Ik ben op zoek naar een ambitieuze servicemonteur die plezier haalt uit bonnenwerk. Jouw bonnenwerk bestaat uit het onderhouden van intercom installaties, camerabeveiliging, verlichting en/of laadpalen bij particulieren. Jij bent de vakman, jij weet wat er nodig is om particulieren tevreden te stellen. Wij streven naar een first time fix en snappen dat je dat alleen kan doen met goed materiaal, goed gereedschap en op een manier die bij jou past en voor jou goed voelt. Kom je er niet uit? Dan staat er altijd een collega klaar om je te helpen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Past deze functie bij jou en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Lees meer
Purmerend
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Servicemonteur beveiliginginstallaties Amstelveen

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur in de beveiligingstechniek? Of heb je een achtergrond in de elektrotechniek en wil je graag aan de slag in dit vakgebied? Als servicemonteur beveiligingssystemen krijg je de kans om bij onze klanten in zowel utiliteits- als woningbouwprojecten te werken. De rol van servicemonteur beveiligingssystemen is erg divers. Je taken variëren van routinematig onderhoud tot het oplossen van storingen. Het is van belang dat je dit nauwkeurig doet, aangezien het gaat om de veiligheid van panden en de bezittingen binnenin. Bovendien moet je in staat zijn om technische problemen duidelijk aan de klant uit te leggen. Als servicemonteur beveiligingssystemen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van verschillende beveiligingsinstallaties. Je stemt je werkzaamheden af met de klant en komt met oplossingen om de installatie te verbeteren. Je hebt ervaring met diverse beveiligingssystemen, zoals inbraak-, brand-, intercom-, toegangs- en camerasystemen. Hoewel het werk gelijkenissen vertoont met dat van een elektromonteur, werk je met grotere schakelkasten en werkspanningen tot wel 400 volt. Dus zelfs elektromonteurs die meer afwisseling zoeken, passen goed in deze rol. Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via: 0617362322.

Lees meer
Amstelveen
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

Servicemonteur elektrische installaties Purmerend

Wil jij als servicemonteur werken aan elektrische installaties bij particulieren en bedrijven? Wil jij werken met goed gereedschap en je eigen service bus (ingericht door jou)? En wil je een goed salaris verdienen? Dan kom ik graag met jou in contact! Ik ben op zoek naar een gedreven servicemonteur die uitdaging ziet in het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud van intercom- en/of videofooninstallaties, verlichting, toegangscontrole en relaisschakelingen. Denk hierbij aan kabelbreuk, softwarematige of hardware matige storingen. Jij weet als servicemonteur wat er nodig is om het werk goed uit te kunnen voeren. Mocht je er niet uitkomen dan staan je collega’s klaar om te helpen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen op tijd naar huis kan. Het bonnenwerk is uitdagend en afwisselend. Voordat de dag begint heb jij jouw bonnen al gezien in jouw tablet. Je gaat zelfstandig op pad om bij particulieren of bedrijven te helpen met verschillende elektrotechnische uitdagingen. Wij streven naar een first time fix en snappen dat je dat alleen kan doen met goed materiaal, goed gereedschap en op een manier die bij jou past en voor jou goed voelt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Heb ik je interesse? Bel of whatsapp mij op 06-46 62 40 81!

Lees meer
Purmerend
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime