Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures elektromonteur

Vacatures elektromonteur

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Werkvoorbereider Elektrotechniek Superjachten Berkel en Rodenrijs

Fulltime | Engineering | Superjachten | Ter uitbreiding van ons engineering team zoeken wij een gedreven system engineer die als doel heeft de kwaliteit en de voortgang van het engineerproces te bewaken. Omdat wij afhankelijk zijn van jou ben jij een elektrotechnisch specialist die op detail niveau alles weet van power management, control of het routen van de bekabeling. Het is jouw taak om op een logische wijze de verschillende systemen aan boord zo te engineeren dat kabels efficiënt gelegd kunnen worden. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat alles gaat werken zoals het bedacht en gewenst is. We zoeken een collega die een overstap wil maken richten de superjachtbouw vanuit bijvoorbeeld de utiliteits- of industrie, hier kunnen wij weer van leren. Taken die horen bij de functie zijn: – Het ondersteunen en inzichtelijk maken van alle wijzigingen binnen het engineerproces – Op detail niveau betrokken zijn bij het creëren van oplossingen op het gebied van elektrotechniek – Proactief meedenken in de klantbeleving op het gebied van audio, IT en verlichting – Tijdig signaleren van tekeningen die achterblijven op volledigheid en planning, zodat hierop geanticipeerd kan worden – Bewaken van een juiste wijze van distributie en opslag van tekeningen – Coördineren van het tekenproces tussen verschillende belanghebbenden – Controleren van de kwaliteit en de kwantiteit van de opgeleverde werken – De samenwerking tussen verschillende afnemers in positieve zin beinvloeden en stimuleren

Lees meer
Berkel En Rodenrijs
€2.900,00 – €3.500,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek Nieuw-Vennep

Als werkvoorbereider elektrotechniek stroomlijn jij de projecten. Je hebt een verantwoordelijke en afwisselende functie. Tot je werkzaamheden behoort ook het onderhouden van in- en externe contacten, het samenstellen van materiaallijsten en begeleiden van het inkoopproces. De werkvoorbereider elektrotechniek geeft sturing aan het projectteam. En je controleert de installatietekeningen, waarbij je proactief meedenkt over eventuele verbeterpunten. Je bent operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten. Je overlegt regelmatig over de voortgang en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers nauwkeurig op de planning worden afgestemd.

Lees meer
Nieuw-Vennep
€2.800,00 – €3.300,00
Fulltime

ZZP Elektromonteur Hoofddorp

Ben jij een specialist op het gebied van elektrotechniek en wil je lekker zelfstandig aan de slag? Dan hebben wij een mooie oplossing voor jou! Wij verzorgen jouw administratie en zorgen voor nieuwe opdrachten zodat jij alleen kan richten op de werkzaamheden waarvoor je gespecialiseerd bent. Graag leg ik je meer uit wat ik voor je kan betekenen. Werkzaamheden ZZP elektromonteur: Als ZZP elektromonteur voer je in grote lijnen dezelfde werkzaamheden uit als een Elektromonteur in loondienst. Denk hierbij aan: • Aanleggen van elektra • Nieuwe groepenkast aanleggen • Onderhoud van elektrische installaties • Hulp bij een stroomstoring Uiteraard kijken wij naar waar jouw voorkeur ligt en daar houden wij dan ook volledig rekening mee. Mocht je meer over de werkzaamheden willen weten dan kan je mij altijd bellen op: 06-31968527 en ik praat je graag bij over de werkzaamheden en mogelijkheden. Waar ga je werken? Sinds 2000 zijn wij actief binnen de techniek. In de afgelopen 22 jaar hebben wij een groot netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd. Hierdoor kunnen wij ondersteunen met uiteenlopende opdrachten voor korte en lange tijd.

Lees meer
Hoofddorp
€35,00 – €41,00
Fulltime

Monteur elektrotechnische installaties – Zaandam

Omdat wij aan het groeien zijn en onze orderportefeuille voor de komende jaren al goed gevuld is zoeken wij twee humorvolle en vakkundige monteurs sterkstroominstallaties. Je werkzaamheden zijn afwisselend en gebeuren bij mooie klanten van ons. Je gaat als monteur je onder andere bezig houden met het installeren van elektrotechnische installaties. Je bent in teamverband werkzaam en medeverantwoordelijk voor de aanleg van elektrotechnische systemen in utiliteits- als (luxe) woningbouw en industrie. Wij vinden kwaliteit en veiligheid ontzettend belangrijk dus onze monteur heeft goed gereedschap en werkt volgens voorschriften. Dit is voor ons logisch, wij zijn zuinig op jou ! Wat ga je doen: – Het aanleggen, in bedrijf stellen en onderhouden van elektrotechnische installaties. – Het plegen van service en onderhoud aan bestaande installaties. Heb je interesse of nog een paar vragen ? Neem gerust contact met mij op 06-19 01 35 70 Kom werken bij een financieel gezonde organisatie !

Lees meer
Zaandam
€2.700,00 – €3.100,00
Fulltime

Elektromonteur Haarlem

Ben jij een elektromonteur die alles weet van elektrotechnische installaties? En wil je een nieuwe stap maken, verder leren en een goed salaris verdienen? Lees dan verder! Als monteur elektrotechnische installaties pleeg jij het onderhoud aan elektrotechnische installaties. Jij zorgt ervoor dat alles goed werkt. Is er een storing in een van de machines? Jij lost het op! Naast onderhoud, installeer je ook nieuwe installaties. Als dat nog niet genoeg is, mag je ook als monteur elektrotechnische installaties NEN3140 keuringen uitvoeren voor arbeidsmiddelen en opstellingen, inclusief beheren van het register. Wil je weten met wie je als monteur elektrotechnische installaties komt te werken? Ik vertel je graag meer. Voor vragen mag je me altijd bellen of appen op: 06 31 96 85 27.

Lees meer
Haarlem
€2.700,00 – €4.000,00
Fulltime

Servicemonteur Elektrotechniek Haarlem

Ben jij een ervaren servicemonteur elektrotechniek? Werk jij graag aan standaard elektrotechnische installaties, maar ook aan domotica, (nood)verlichting, intercom- en videocom-installaties. Heb jij ervaring als monteur met het oplossen van storingen? Dan verwelkom ik je graag in mijn team. Als servicemonteur elektrotechniek bestaan de werkzaamheden hoofdzakelijk uit service en onderhoud van elektrotechnische installaties. De werkzaamheden zijn bij particulieren in het westen van Nederland. Elke dag ziet er anders uit. Je hebt als servicemonteur elektrotechniek veel afwisseling. Je komt dagelijks in contact met klanten en vindt het dus leuk om overal een praatje te maken en de klant zo goed mogelijk te helpen. Als servicemonteur krijg je de beschikking over een bedrijfswagen en uiteraard het benodigde gereedschap. Ben jij die servicemonteur de graag aan de slag wil in een leuk team? Solliciteer direct!

Lees meer
Haarlem
€2.800,00 – €3.200,00
Fulltime

Monteur Elektrotechnische Installaties Hoorn

Ben jij een elektromonteur die alles weet van elektrotechnische installaties? En wil je een nieuwe stap maken, verder leren en een goed salaris verdienen? Lees dan verder! Als monteur elektrotechnische installaties pleeg jij het onderhoud aan elektrotechnische installaties. Jij zorgt ervoor dat alles goed werkt. Is er een storing in een van de machines? Jij lost het op! Naast onderhoud, installeer je ook nieuwe installaties. Als dat nog niet genoeg is, mag je ook als monteur elektrotechnische installaties NEN3140 keuringen uitvoeren voor arbeidsmiddelen en opstellingen, inclusief beheren van het register. Wil je weten met wie je als monteur elektrotechnische installaties komt te werken? Ik vertel je graag meer. Voor vragen mag je me altijd bellen of appen op: 06 31 96 85 27.

Lees meer
Hoorn Nh
€2.500,00 – €4.000,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek – Schagen

Voor de afdeling werkvoorbereiding zoek ik een ervaren werkvoorbereider elektrotechniek. Als werkvoorbereider ga je aan de slag op superjachten. Op deze toonaangevende superjachtprojecten worden diverse elektrotechnische installaties gebouwd. Jij bent degene die al deze systemen aan boord overzichtelijk krijgt en er voor zorgt dat materiaal en mankracht op de juiste manier wordt ingezet. Wat ik nodig heb is een accurate collega die overzicht en voortgang van een project kan bewaken. Je hebt een coördinerende rol en zorgt voor een zorgvuldige en veilige aanleg van de verschillende elektrotechnische installaties aan boord. Denk hierbij aan onder andere stopcontacten, entertainmentsystemen, beveiliging- en camerasystemen en nog veel meer. Tijdens je werk maak je gebruik van onder andere E-Plan, Excel en soms 3D-Catmatic. Het doel van jouw rol is om samen met je monteurs en projectleiding alles probleemloos werkend te krijgen volgens specifieke wensen en eisen van de klant. Als werkvoorbereider is geen dag hetzelfde! Ben je enthousiast? Solliciteer direct!

Lees meer
Schagen
€2.900,00 – €3.600,00
Fulltime

Werkvoorbereider Elektrotechniek Haarlem

Vind jij het gaaf om in het middelpunt te staan van verschillende uitdagende elektrotechnische projecten? Ik ben op zoek naar een nieuwe collega werkvoorbereider elektrotechniek! Jij begint een project met algemene projectinformatie in te winnen. Deze zet jij vervolgens om in een planning van materiaal en monteurs. Als werkvoorbereider bewaak je deze planningen en stuur je monteurs en leveranciers aan. Jij voert het overleg met de projectmanager. Daarnaast leg jij het contact met de leveranciers. Je houdt nauw contact met de klant en je collega’s. Samen met de projectmanager maak je calculaties en zorgt voor het in kaart brengen van risico’s en het signaleren van afwijkingen. Kortom een veelzijdige en uitdagende rol als werkvoorbereider! Heb jij een goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Ben jij die elektrotechnische expert die ik zoek? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Haarlem
€3.000,00 – €3.500,00
Fulltime