Urenportals: Klant | Medewerker
vacatures metaalbewerker

Vacatures metaalbewerker

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Pijpfitter – Amsterdam

Wil je als pijpfitter veel verantwoordelijkheid en uitdaging in je werk? Wil je verder een goed salaris verdienen? Lees dan verder.Als pijpfitter ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van alle leidingsystemen aan boord van de superjachten die door ons team gebouwd worden. Als specialist zet je aan boord alle maten uit. Daarna buig je vanaf de tekening het leidingwerk in de juiste vormen, zodat het klaar is voor installatie. Na het installeren loop je het leidingwerk na om te controleren of alles goed gemonteerd zit. Bewerkingen aan leidingen verricht je middels zagen, hechten, solderen, TIG-lassen, persen en buigen. Je werkt verder met materialen zoals RVS, staal, aluminium en cunifer.Het werk is erg afwisselend en je werkt zowel in teamverband als individueel aan projecten. Wij zorgen dat je goede PBM’s en een schone werkplek krijgt, zodat jij werk kan afleveren waar je trots op bent!Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer direct via de button!

Lees meer
Amsterdam
€3.000,00 – €3.400,00
Fulltime

Monteur / Lasser Mig Mag Renswoude

Noem jij jezelf een allrounder in de metaaltechniek? Ben je altijd aan het bouwen en aan het sleutelen? Zoek je een baan met afwisseling en uitdaging? Dan is deze vacature voor jou!Ons team is toe aan uitbreiding en we hebben gave projecten uit te voeren. Denk dan bijvoorbeeld aan: – Bouwen en plaatsen van een complete mengvoederinstallatie – Ombouwen van een bestaande productielijn – Vervangen van bordessen op locatie – Framebouw in de werkplaats – Reviseren van grondverzetmachinesWe zijn een gezellig en hecht team uit de regio en zorgen er samen voor dat de projecten tot een goed einde komen. Samen met jou bepalen we welke projecten het beste bij je passen en met welke werkzaamheden je gaat uitvoeren.Ben jij trots op wat je maakt en wil je onderdeel worden van ons team? Solliciteer nu!

Lees meer
Renswoude
€2.600,00 – €3.050,00
Fulltime

Constructiebankwerker lasser Doorn

Wij gaan lekker en ons team op de constructieafdeling kan versterking gebruiken! Op dit moment willen wij ons team uitbreiden en hebben we bij JACkLING ruimte voor een vakman of -vrouw als constructiebankwerker lasser. Dus: wil je goed verdienen binnen een professionele omgeving en jezelf verder specialiseren? Lees dan snel verder!Als constructiebankwerker lasser is geen dag hetzelfde en krijg je met veel verschillende werkzaamheden te maken. Zo ben je het ene project bezig met het bouwen van een skid om een vloeistof te filteren, zo sta je het volgende project een veiligheidskooi voor een landbouwmachine in elkaar te lassen of ben je met plaatwerk een reddingsboot aan het bouwen.Jij bent afwisselend aan het werk met voornamelijk zwartstaal en RVS. Af en toe komt het voor dat je met andere materialen werke zoals aluminium. Hierbij is het belangrijk dat je zowel Mig/Mag als Tig kunt lassen. Wij begrijpen dat je niet in alles een specialist kunt zijn, waar nodig wordt je op niveau gebracht on-the-job en met cursussen!Als constructiebankwerker lasser houd je je ook bezig met metaal bewerken. Denk dan bijvoorbeeld aan; – Zagen en verspanen van buizen, kokers, plaatwerk of onderdelen – Samenstellen van constructies – Buigen vanaf tekening van leidingwerk – Zetten, kanten en knippen van plaatmateriaal – Opbouwen van constructie delen of machineonderdelenVoor deze functie zoeken wij geen standaard (af)lasser, maar juist een constructiebankwerker lasser die het hele pakket voor zijn rekening wil nemen.Wanneer jij je wil specialiseren denken wij met je mee! Solliciteer vandaag nog!

Lees meer
Doorn
€2.600,00 – €3.600,00
Fulltime

Lasser Plaatwerker Rotterdam

Ben je klaar voor een nieuwe technische uitdaging met veel afwisseling? Dan kom ik graag in contact met jou! Door uitbreiding van het team zijn wij per direct opzoek naar een gedreven en vakkundige constructiebankwerker/ lasser.Als Constructiebankwerker Lasser hou jij je onder andere bezig met;• Het lassen en hechten van metalen constructies vanaf een technische tekening • Bewerken van onderdelen middels bankwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld (o.a.) snijden, slijpen, branden, kanten, zetten, boren, tappen • Samenstellen van constructies • Werken in de werkplaats of op uiteenlopende locaties • Verschillende werkstukken, denk aan een trap voor een kantoorpand, een bordes voor een werklocatie of een hekwerk • Vervaardigen van uitdagende projecten op aanvraag van verschillende klanten, met complex gecertificeerd laswerk, werken met uitdagende materialenWij zoeken een gedreven Constructiebankwerker/ lasser die weet hoe je van een tekening tot een eindproduct komt. Spreekt deze uitdaging jou aan? Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met mij op via 06-21142829.

Lees meer
Rotterdam
€2.500,00 – €3.200,00
Fulltime

Leidinggevend Monteur/Lasser Nijkerk

Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Ben je monteur en/of lasser en neem je graag de leiding? Dan ben jij de leidinggevend monteur/lasser die wij zoeken! Voor een tof productiebedrijf in deze regio wat zich bezig houdt met uiteenlopende RVS-projecten ben ik opzoek naar jou. Dit bedrijf staat naast hun klanten als ontwikkelingspartner en produceren seriematige- en enkelstuks RVS opdrachten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een machine voor de voedselindustrie tot het leveren van een spil- of wenteltrap leuning en ergonomische stoelen. Als het maar maatwerk RVS is!Als leidinggevend monteur/lasser zorg jij ervoor dat de planning wordt gemaakt en gehaald. Ook zorg je er voor dat jouw team met de juiste gereedschappen, materialen en instructies verantwoord aan de klus werkt. Een paar keer per jaar ga je een midweek in de kost, samen met je team installeer je de machines en complete projecten. Op de klus ben jij het aanspreekpunt voor de klant en de onderaannemer en daarnaast ben je onze ambassadeur! Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen. Wil je meer weten? Solliciteer dan vandaag nog of bel met Daniël op 06-46342021; hij vertelt je graag meer over deze toffe vacature!

Lees meer
Nijkerk
€2.950,00 – €3.550,00
Fulltime

Lasser Metaalbewerking Purmerend

Word jij blij als je een superstrakke las hebt gezet? En vind je het leuk om je laskwaliteiten te ontwikkelen? Als allround lasser werk je aan onderdelen voor verschillende producten. Van elk werkstuk krijg je een werktekening, de juiste materialen en neem je de maten van de tekening over.Daarbij variëren je werkzaamheden van het lezen van technische tekeningen, het uitvoeren van laswerkzaamheden tot het onderhouden van lasapparatuur. Ben jij die Allround Lasser die graag met precisie zijn werk aflevert voor diverse producten zoals constructies in de industrie of de jachtbouw? Dan heb ik een baan die past bij jou!

Lees meer
Purmerend
€2.500,00 – €3.000,00
Fulltime

Pijpfitter Tiel

Wil je als pijpfitter veel verantwoordelijkheid en uitdaging in je werk? Wil je mooiere apparaten en installaties bouwen als pijpfitter? Lees dan verder.Als pijpfitter ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van alle leidingsystemen aan boord van de superjachten die door ons team gebouwd worden. Als specialist zet je aan boord alle maten uit. Daarna buig je vanaf de tekening het leidingwerk in de juiste vormen, zodat het klaar is voor installatie. Na het installeren loop je het leidingwerk na om te controleren of alles goed gemonteerd zit. Bewerkingen aan leidingen verricht je middels zagen, hechten, solderen, TIG-lassen, persen en buigen. Je werkt verder met materialen zoals RVS, aluminium en staal.Het werk is erg afwisselend en je werkt zowel in teamverband als individueel aan projecten. Wij zorgen dat je goede PBM’s en een schone werkplek krijgt, zodat jij werk kan afleveren waar je trots op bent!Als je meer wil weten voordat je solliciteert mag je me altijd appen of bellen via 06-25655536.

Lees meer
Tiel
€3.100,00 – €3.600,00
Fulltime

RVS lasser superjachtbouw – Wijchen

Ben jij RVS lasser en constructiebankwerker en wil je goed verdienen met een vaste baan? Ben jij trots als je een mooi eindproduct de deur uit ziet gaan? En wil jij je laskwaliteiten blijven ontwikkelen? Lees dan verder!Als RVS lasser ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van constructies aan de hand van fabricagetekeningen en werkopdrachten. Je werkt bestaat uit het lassen van RVS constructies. Denk hierbij aan onderdelen voor de superjachtbouw zoals trap- en hekwerken, deuren en kozijnen. Je gebruikt als RVS lasser met gemak verschillende bankwerktechnieken zoals knippen, zagen, boren, slijpen, polijsten en tappen. Je hebt je eigen werkplek in de loods maar zal ook op de superjacht te vinden zijn om te passen, meten en monteren van de constructies.Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct door op de button te drukken of app/bel met Maarten op 06-25655536!

Lees meer
Wijchen
€2.800,00 – €3.500,00
Fulltime

Aluminium lasser Tiel

Wil jij lassen, constructiebankwerken en goed verdienen met een vaste baan?Jij bent als lasser kritisch op je werk. Je hebt ervaring met het bewerken van aluminium en kan zelfstandig aan het werk. Ben jij trots als je een mooi eindproduct de deur uit ziet gaan? Lees dan verder!Als aluminium lasser ga jij aan unieke projecten werken. Je gaat werken aan constructies voor de luxe superjachtbouw. Jij bent niet alleen de slaksporen en lasspetters aan het wegwerken, maar je legt super strakke lassen en weet hoe belangrijk het zichtwerk is. Je gaat TIG lassen en werkt voornamelijk met aluminium. Denk hierbij aan materiaal van 10mm tot 12mm dik. Als lasser ben je dan ook bekend met verschillende naden en hoeken lassen. Naast het lassen komen ook de bankwerkzaamheden kijken zoals zagen, knippen, boren, tappen.Je bent verantwoordelijk voor je eigen deel van het project om uiteindelijk met een team tot een eindproduct te komen. Mocht je nou geen expert zijn in het lassen met aluminium zit je bij ons ook goed. Wat je (nog) niet kan leren wij je graag. Als de constructie af is ga jij samen met jouw team het superjacht op om de montageklussen te realiseren. Je ziet jouw project dus van a tot z groeien en komt zo op de mooiste superjachten.Je komt te werken in een leuk team van constructiebankwerker / lassers die elkaar graag helpen. Je werkzaamheden vinden plaats in de loods waar de superjachten liggen. Zo kan je makkelijk heen en weer lopen om dingen op te meten en uiteindelijk je constructies te monteren.Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer direct!

Lees meer
Tiel
€2.800,00 – €3.500,00
Fulltime