Urenportals: Klant | Medewerker

Onze jaarlijkse klantendag

We zetten niet alleen onze collega’s graag in het zonnetje door veel activiteiten te ondernemen, maar we gaan ook graag op pad met onze klanten. En hoe kunnen we dat nu beter doen dan door ieder jaar een rondje te varen in een grote sloep (of twee) over de Loosdrechtse Plassen tijdens de Bowers & Jackling “net-werken middag”. Ieder jaar wordt er weer structureel naar gevraagd; wanneer is dit jaar de klantendag?

jaarlijkse klantendag - wijn en hapjes

Wijnproeverij & gezelligheid

Het zonnetje schijnt ook in 2023 weer heerlijk tijdens de klantendag. Aan het begin van de middag verzamelen we met z’n alle in de jachthaven Kortenhoef. Alle projectmanagers zijn aanwezig, evenals de marketingafdeling en andere collega’s. Het is tijd om met z’n alle in de twee sloepen te stappen die voor ons klaarliggen.

Dit jaar hebben we wat nieuws aan de klantendag toegevoegd: een ware wijnproeverij met diverse bijpassende hapjes aan boord, geheel verzorgd door Wijnhandel van Zoolingen Overveen. Mike en Kim “team van Zoolingen” heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de wijnproeverij komen allerlei soorten wijn voorbij; van robuust rood, frisse wit tot heerlijke Provence rosé. Bij iedere wijn wordt wat verteld over de druiven die erin zitten, waar ze vandaan komen en krijgen we een bijpassend hapje voor erbij.

jaarlijkse klantendag - hapjes

Naast het proeven van de wijnen heeft iedereen een kaart waarop een score ingevuld kan worden. Welke wijn vind jij het lekkerst en waarom? Deze scorekaarten worden door ons weer verzameld en gebruikt tijdens de kerstgeschenken van 2023. Iedere klant krijgt zijn/haar eigen favoriete fles wijn van deze dag cadeau!

jaarlijkse klantendag - bbq

We sluiten de jaarlijkse klantendag af met een barbecue

Natuurlijk laten we niemand met een lege maag weer weggaan. In de jachthaven wacht een lange tafel op ons, waarbij we goed werden voor zien van een heerlijke barbecue! Verhalen over de boottocht en het werk worden gedeeld en het de zonnige dag wordt zo goed afgesloten. Het was goed Net-werken!

Op naar de jaarlijkse klantendag van 2024!