Urenportals: Klant | Medewerker

ZZP opdrachten techniek

Wil je als zzp’er aan de slag in de techniek? Bij JACkLING Engineering zien wij steeds meer medewerkers die besluiten om als zzp’er aan de slag te gaan. In 2022 telde Nederland bijna 1,2 miljoen zelfstandigen zonder personeel. Een groot deel hiervan is actief in de techniek.

Bij JACkLING begrijpen wij dat helemaal! Werkzaam zijn in de techniek biedt namelijk heel veel kansen en je kan er een hele mooie toekomst in hebben. Er staan momenteel namelijk redelijk wat vacatures open in de techniek. Dat zal in de komende jaren nog veel meer worden. Geautomatiseerde oplossingen blijven toenemen en momenteel is er een krapte in de arbeidsmarkt. Het kan dus niet anders dan dat het nog veel meer zal worden.

Door onze specialisme in technische banen, krijgen we steeds meer de vraag naar ZZP opdrachten techniek. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden die je bij ons als detacheerder hebt.

ZZP opdrachten techniek

Door samen te werken met JACkLING kan je zelf vooral focussen op waar je goed bent. Wij ondersteunen bij het binnen halen van opdrachten en bij je administratie. Door ons grote netwerk weten wij snel welke bedrijven op zoek zijn naar extra personeel. Zo krijg je van ons een groot aanbod aan diverse opdrachten.

Je kunt zelf alvast een kijkje nemen tussen onze technische vacatures. Liever aan de slag in de bouw? Bij ons zusterbedrijf Bowers hebben we diverse vacatures in de bouw openstaan, waaronder ZZP opdrachten.

Wij doen de facturen en uren afhandeling

Is een opdrachtgever kredietwaardig? En betaalt hij wel op tijd? Als professional wil je jezelf daar eigenlijk niet mee bezighouden. Maar het is wel belangrijk dat het goed gaat! Daarom controleert JACkLING bij iedere opdrachtgever de kredietwaardigheid en doen wij alleen zaken met bedrijven waarbij we een verzekering kunnen afsluiten voor de betaling. Voor jou als zzp’er betekent dit dat je er zeker van kunt zijn dat jouw factuur betaald wordt. Want wij nemen de betalingsverplichting over van de opdrachtgever.

Voordelen werken in techniek op ZZP basis

Er zijn verschillende voordelen van werken in de techniek via een detachering op ZZP basis. Deze voordelen zijn:

  • Wij doen een uitgebreide kredietcheck om te kijken of onze opdrachtgever kredietwaardig is.
  • Wij nemen voor een groot deel je administratie uit handen en zorgen dat je dossier helemaal compleet is volgens de wet.
  • Wij doen de sales voor je! Wij zorgen ervoor dat er een groot aanbod aan opdrachten klaar staat voor je zodat je snel ergens aan de slag kan.
  • Factuur binnen 7 dagen uitbetaald. Betalingstermijnen liggen in techniek gemiddeld op 30 dagen. Wij zorgen ervoor dat je binnen 7 dagen uitbetaald wordt.

ZZP opdrachten techniek d.m.v. bemiddeling

Sinds 2000 zijn wij actief binnen de techniek. Als detacheerder met een persoonlijke aanpak zijn wij op zoek naar kwaliteit en professionaliteit. Wij selecteren projecten én medewerkers met zorg en doen er alles aan om, zowel op de werkvloer als daarbuiten, jouw veiligheid en tevredenheid te garanderen.

Wij zijn onder meer VCU en NEN 4400 gecertificeerd en leggen alle afspraken die we maken schriftelijk vast. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

We willen onze mensen goed leren kennen en daarbij ook hun verwachtingen en wensen. We koppelen je altijd aan een vaste projectmanager, zodat je een vast aanspreekpunt hebt binnen ons bedrijf. Zo word je niet van het kastje naar de muur gestuurd.

ZZP uitzendbureau techniek

JACkLING is geen uitzendbureau. Zie ons meer als je zaakwaarnemer die zorgt voor alle rompslomp waar je liever niet bezig mee wilt zijn.

We verwachten niet alleen van onze mensen doorzettingsvermogen, gedrevenheid en een professionele instelling, maar we eisen dit ook van onszelf. Elke dag weer. Zo bieden we onze mensen en onze opdrachtgevers elke dag wat zij verdienen: topkwaliteit en persoonlijke aandacht!

Hoe kan ik mij aanmelden als ZZP’er?

Je kan reageren op onze technische vacatures. Staat er geen interessante opdracht tussen? Dan kan je ook een open sollicitatie doen. Wij nemen spoedig contact met je op en kijken dan naar je wensen en eisen om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heb je liever telefonisch contact met ons? Dat kan! Wij zijn te bereiken op: 010 51 47 311.

Vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op, wij staan voor je klaar.