Urenportals: Klant | Medewerker

Vind hier de perfecte vacature met bedrijfswagen

Ben jij op zoek naar een leuke vacature met bedrijfswagen? Dan ben je bij JACkLING aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar de detacheerder in de techniek en hebben tal van vacatures openstaan waarbij je een auto van de zaak krijgt. Onze vacatures zijn gericht op alle beroepen binnen de techniek.

Bedrijfswagen bij je beroep

Bij sommige beroepen is een bedrijfswagen noodzakelijk. Het kan namelijk zijn dat je vaak moet reizen naar klanten of opdrachtgevers.

Als je werkzaam bent als monteur, is het noodzakelijk dat je een bedrijfswagen hebt. Je bent namelijk veel heen en weer aan het reizen van locatie naar locatie en voor de klussen die je uitvoert heb je natuurlijk materialen en gereedschap nodig. Ook als loodgieter ben je vaak onderweg naar klanten en heb je gereedschap en materialen nodig. Daarom is het handig om ook tijdens het uitoefenen van dit beroep een goede bedrijfswagen te hebben waarmee je jezelf van a naar b kan verplaatsen.

De voordelen van een vacature met bedrijfswagen

In sommige vacatures is er aangegeven dat je een bedrijfswagen of ander bedrijfsvoertuig krijgt. Dit is vaak een leaseauto en behoort tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn extra afspraken naast de primaire arbeidsvoorwaarden, die gemaakt kunnen worden tussen werkgever en werknemer. Vaak worden er secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden om de vacature nog aantrekkelijker te maken voor sollicitanten.

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan een vacature met bedrijfswagen. Zo is het grootste voordeel dat je alle kosten van de auto onder zakelijke kosten kan boeken. Indien je in dienst bent bij een bedrijf en daar een bedrijfswagen krijgt, wordt er vaak ook gebruik gemaakt van een tankpas.

Een auto van de zaak

Een auto van de zaak is natuurlijk een mooie bijkomstigheid, maar daar komt ook meer bij kijken.

Niet elke bedrijfswagen is een auto van de zaak. Bedrijven kunnen er namelijk ook voor kiezen om een bedrijfsauto beschikbaar te stellen voor de werknemers tijdens werktijden, maar deze auto is dan niet privé te gebruiken. Een auto van de zaak kan je wel meenemen naar huis en in principe altijd gebruiken, maar er zijn meestal wel voorwaarden en regels aan verbonden. Het is niet de bedoeling dat je met de auto van de zaak onbeperkt privé kan rijden. Je betaalt meestal bijtelling als je boven een bepaald aantal kilometers per jaar privé gaat.

Waarom werken bij JACkLING?

Wij zijn al meer dan 20 jaar de persoonlijke werkgever in de techniek binnen Nederland. Wij nemen jou in dienst, bieden je uitdaging in het werk en dragen bij aan jouw groei, ontwikkeling en carrière. Ons streven is om professionals in de techniek zo goed mogelijk aan een nieuwe baan te helpen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek, heb je een leuke vacature met auto van de zaak gezien binnen onze vacaturebank en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ga aan de slag in de techniek

Bekijk onze openstaande techniek vacatures of doe een open sollicitatie.