Urenportals: Klant | Medewerker

Technisch detacheringsbureau

Een technisch detacheringsbureau is een bemiddelaar tussen werkgevers en werkzoekenden in de technische branche. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Banen in de techniek

De techniek is een brede sector. Er zijn veel banen binnen deze branche en bij Jackling helpen wij jou graag bij het vinden van de baan die bij jou past. Een ding is zeker, werken binnen de techniek vergt vakkennis en professionaliteit. Daarnaast is ons aanbod breed en divers, en bieden wij banen in alle gebieden binnen de techniek. Of je nou op zoek bent naar een baan binnen de elektrotechniek of de installatietechniek, bij ons zit je goed!

Over JACkLING

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de techniek. JACkLING is een detacheerder die op zoek is naar professionals binnen de techniek en bij ons is kwaliteit essentieel. Niet alleen willen wij jou op zakelijk gebied verder helpen, maar ook op persoonlijk gebied laten groeien. Onze medewerkers zijn belangrijk en het is dan ook van belang dat je met een goed gevoel bij ons aan de slag gaat. De banen die wij aanbieden zijn afwisselend, uitdagend en leuk!

De leukste projecten en opdrachten

Wij hebben de mooiste opdrachten en projecten. Werken in de techniek met inhoud, doorgroeimogelijkheden en een mooie kijk op de toekomst, dat is waar wij voor gaan. Waardering, talent en werk dat goed bij jou past, dat is waar jij naar op zoek bent en wat wij jou bieden. En niet alleen onze werknemers zijn ambitieus, maar ook bij ons is ambitie belangrijk, wij zijn pas tevreden bij een beoordeling van minimaal een 9.

Om dit te behalen werken wij enkel met de beste opdrachtgevers en screenen wij elke opdrachtgever, de veiligheid van onze werknemers en het werk zelf. Bij ons hoef jij je geen zorgen te maken dat er iets niet pluis is, want wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes klopt.

Maar wat voor de een een droom baan is, hoeft voor de ander niet zo te zijn. Daarom kijken wij samen met jou naar welke baan het best bij jou past en aansluit op jouw wensen. Ook houd jij altijd inspraak in jouw werkzaamheden.

Technisch detacheringsbureau

Binnen de techniek werkt iedereen nauw samen, dat is daarom ook een eigenschap waarover jij als vakman zeker dient te beschikken. Ook bij JACkLING is samenwerking belangrijk voor een goede werkomgeving en werksfeer. Als je net begint, krijg je bij je eerste project een vast contactpersoon toegewezen, deze persoon zal jou intensief begeleiden en adviseren. Ook kan je natuurlijk bij deze contactpersoon terecht als je vragen of opmerkingen hebt. Samen zorgen wij ervoor dat er optimaal gepresteerd wordt.

Technisch detacheringsbureau vacatures

Bij JACkLING hebben we diverse vacatures in de jachtbouw, utiliteit- en woningbouw. Het werk is zeer divers en hebben een groot aanbod hierin. Je komt te werken bij toonaangevende klanten op complexe en uitdagende projecten. Wij voorzien je van een goed salaris en professioneel gereedschap.

Je komt te werken in een gezellig en hecht team en wordt voorzien van goede begeleiding. Daarnaast kan je op onze kosten vakinhoudelijke cursussen volgen, zodat jij je blijft ontwikkelen en door kan groeien. JACkLING geeft jouw de perfecte start en vindt de baan die bij je past.

Technisch detacheringsbureau

De toekomst

Bij JACkLING bieden we jou de kans om door te groeien binnen jouw vakgebied. Daarnaast is het ook mogelijk om een overstap te maken van een uitvoerend beroep naar bijvoorbeeld kantoor of andersom. Het is maar net waar jouw voorkeur en ambities liggen. Geef het aan bij ons en wij zullen jou verder helpen. Wil je doorgroeien? Dat is zeker mogelijk, wij zijn namelijk een Kenteq-erkend leerbedrijf en hebben voldoende mogelijkheden voor opleidingen en specialisaties.

 

Ga aan de slag in de techniek

Bekijk onze openstaande techniek vacatures of doe een open sollicitatie.