Urenportals: Klant | Medewerker
projectleider installatietechniek vacatures

Projectleider installatietechniek vacatures

Filter
Sluiten

Filter zoekresultaat

Wis alle filters
Lees meerminder

Projectleider W Installaties Regio Den Haag

Ter uitbreiding van ons Zuidhollandse team zoeken wij een projectleider W installaties voor de grootschalige renovatie projecten in de woningbouw en bij zorginstellingen. Als projectleider ben jij onderdeel van verschillende projectteams waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt. In jouw team zitten onder andere werkvoorbereiders, medewerker projectadministratie, montageleider en uiteraarde de uitvoerende laag monteurs. Als projectleider zorg jij op een professionele wijze voor de uitvoering van jouw projecten en ben je daarmee het aanspreekpunt over alle werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken, alles binnen tijd en budget Ook denk je mee en controleer je de uitgaande offertes in samenspraak met anderen van onze organisatie. Omdat je een uitgebreid team hebt heb je ook de tijd om echt aan je werk toe te komen, wel zo lekker. Interesse ? Bel mij 06-15294957

Lees meer
‘S-Gravenhage
€4.000,00 – €5.000,00
Fulltime

Projectleider gebouwgebonden Installaties Den Haag

Ben jij een ervaren projectleider met kennis van gebouwgebonden installaties en ervaring in het leiden van complexe utiliteitsprojecten? Wil jij werken aan uitdagende projecten in de regio Amsterdam op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als projectleider gebouwgebonden installaties ben je verantwoordelijk voor de realisatie van diverse complexe utiliteitsprojecten in de regio Amsterdam. Je coördineert het gehele proces, van ontwerp tot oplevering. Je stuurt het projectteam aan en onderhoudt contact met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Je zorgt voor een optimale planning en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële aspecten van het project. Taken en verantwoordelijkheden: • Coördineren van het projectteam en bewaken van de voortgang en kwaliteit van het werk voor complexe utiliteitsprojecten; • Onderhouden van contact met opdrachtgevers en andere betrokken partijen; • Zorgdragen voor een optimale planning en budgetbewaking; • Verantwoordelijkheid dragen voor de financiële aspecten van het project; • Opstellen en bijhouden van projectdocumentatie en rapportages; • Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe projecten en het verbeteren van bestaande processen.

Lees meer
‘S-Gravenhage
€4.000,00 – €5.500,00
Fulltime

Projectleider Installatietechniek Amstelveen

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een projectleider W installaties voor grootschalige projecten in de utiliteit. Dit zijn zowel renovatie als nieuwbouw klussen en zowel kortlopende als langdurige projecten. Als Projectleider ben jij verantwoordelijk voor een voorspoedig verloop van jouw project op organisatorisch, technisch en financieel gebied. Als projectleider ben jij onderdeel van verschillende projectteams waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt. In jouw team zitten onder andere werkvoorbereiders, medewerker projectadministratie, montageleider en uiteraard de uitvoerende laag monteurs. Als projectleider zorg jij op een professionele wijze voor de uitvoering van jouw projecten en ben je daarmee het aanspreekpunt over alle werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast onderhoud je contact met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken, alles binnen tijd en budget. Ook denk je mee en controleer je de uitgaande offertes in samenspraak met anderen van onze organisatie. Je neemt deel aan besprekingen zowel intern en extern met klanten, uitvoerders en leveranciers. Hierbij heb je ook periodiek overleg met de klant over diens ervaringen en mogelijke wensen en zorg je ervoor dat dit word vastgelegd in een verslag. Heb ik je interesse? Solliciteer direct!

Lees meer
Amstelveen
€4.200,00 – €5.000,00
Fulltime